Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גוף חדש לרכב קלאסי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל...חבל שממשיכים לצנזר - אני העלתי בפומבי שיחה בה אני הייתי נוכח - אני לא התחייבתי לשמור סוד (ואיני מחוייב משפטית שלא לפרסמה)- אני מחוייב לפומביות ולכן, חשוב מאד לפרסם כי נמחק

והדבר (ראוי וחשוב למטרת שקיפות) מלמד דבר או שניים על התנהלות מועדון החמש !!

את זה קראתי במקרה כי גם הגבתי, באמת חבל .

כל דבר שמוסתר מראה שמשהו לא בסדר מסתתר לו שם וזו בעצם הסיבה לקיום הגוף החדש (פעם ראשונה שאני רואה אתה קורה ב LIVE ) ואכן זה דבר שמעלה חששות רבות מאוד והטענות שישארו טענות כל עוד לא נותנים לפרסם אז איך אפשר לבקש אינפורמציה כלשהי כשכל מה שמפרסם מצונזר על המקום .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי מר הספל אני הפסקתי להגיב בפורום שלך....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

שלום שלום,

אבי היקר,

עמדה לגבי דברים כאלה לא מגבשים מטיולים ביחד, ולא מהיכרות אישית וגם מישיבה באירועי ר"ג ולא רמת אביב .

ההיכרות שלי עם מועדון החמש אישית לא כזו גדולה, אך הייתי שמעתי והשתתפתי במידה שהזמן שלי אפשר ,

כך שגם אילו הייתי חבר במועדון הייתי נשען על סיפורים, אך לא כל סיפור היה מערער אותי,

הבעיה היא שיש כבר יותר מידיי עשן ויותר מידיי סיפורים ועודויות שמעידות שמשהו לא בסדר . אם זו פרשה X Y Z או אם זה פלוני ואלמוני זה פחות חשוב בעיניי . העשן מעיד על שריפה ואילו זה היה עשן סתמי אז הוא היה מתפוגג מזמן (לדעתי) .

בברכה,

פאדי עוואד

היי

הטיולים, ההיכרות האישית, ראיית הדברים בתוך כל הקונטקסט ולא רק מפגש עם דברים מסויימים,

מפגשי שישי וכד' מאד חשובים להכרת המועדון ודרך פעולתו. רוצה הוכחה?

בשרשורים ראשונים של הגוף החדש נכתב לי בפירוש "שהם לא יקיימו אירועים/טיולים/מפגשישישי

ופעילויות חברתיות כגון אלו. הם יתמקדו רק בנושא הטיפול מול מש' התחבורה ויעמדו על המשמר שלא ישונו תקנות האספנות".

וראה מה נכתב על ידם לאחר מכן, ומה כתב עו"ד פרץ בתגובתו למעלה:

אנו נפעל לא רק בענייני משרד התחבורה (למרות שההגנה על אספני כלי הרכב היא בראש מטרותינו), אנו גם נערוך מפגשים שבועיים, גם אירועים עפ"י צורך ויכולת, נכין כתבות/הודעות אשר ישלחו לנרשמים ויפורסו בעיתונים שונים...".

יודע כל אחד כי יש מערכת שלימה של יחסים/פעילויות/עזרה לחבר בעת הצורך/וכו' אשר מרכיבה את המושג "מועדון החמש". ויש להסתכל על כל המכלול.

לגבי "יש הרבה סיפורים, אין עשן ללא אש" וכד', שים לב כמה חברים כותבים על "הבעיות" של מועדון החמש, מתוך כלל כ-700 חברי המועדון.

האם יתר חברי המועדון הם מאות של טיפשים? מאות שלא איכפת להם? מאות שניתן להוביל באף?

יש בהם מעט נגרים כמוני אומנם :-(, אך ישנם גם עורכי דין, רופאים ושאר שועי עולם. האם כולם לא מבינים ורק אותם קומץ אנשים שמעוררים את הנושא שוב ושוב בפורום רואים את השואה המתקרבת?

עצור! יש להפריד בין מטרה של מועדון כלשהו, שניתן לתמוך בה בהחלט אם היא חיובית ומתאימה לאדם, לבין השמצות ללא בסיס ברור, על סמך "שמועות".

אם בכל זאת תגיע לשרון, טלפן אלי, ונשמח לארח אותך בינינו, ותוכל לראות את הצדדים היפים והחיוביים של מועדון החמש.

אינך חייב להיות חבר במועדון בכדי להיות במפגש.

להתראות

אבי נוף. 050-3535970

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
בוא ננתח את הגוף "הדמוקרטי" שהינך נמנה עליו (ולמי שלא הבין הכוונה למועדון החמש) - באסיפה הכללית ("הדמוקרטית") את הוועד לא ניתן להחליף, שהרי מתוך 8-9 מועמדים נבחרים 7 (בדר"כ המועמדים החדשים והלא מוכרים לא נבחרים). את וועדת הביקורת לא ניתן להחליף שהרי מתוך 4-3 מועמדים נבחרים...3.

את בית דין חברים לא ניתן להחליף כי מתוך 3 מועמדים נבחרים...3.

שוב, יש לתקן את העובדות:

בבחירות לוועד מועדון החמש ב-2005 נבחרו החברים: מתניה הלוי, בני הספל, זמי לוין, צביקה מרגלית, ניר מנחם, נחום קדמיאל ומשה שטיין.

בבחירות לוועד מועדון החמש ב-2007 נבחרו החברים: מתניה הלוי, דרור בריל, רמי דוידר, נחום קדמיאל, קובי מילוא, ליאור ברוך, אבי נוף.

השוואה פשוטה בין שתי הרשימות תגלה שתוך שנתיים התחלפו 5 מתוך 7 חברי הוועד, ובאחוזים: 71%.

בכל גוף/אירגון/מדינה דמוקרטית יש מגבלה על מספר הקדנציות של המובילים - ויש בכך הגיון, הדבר מונע הסתאבות, מונע מן האופוזיציה להרגיש חסרת אונים ומיואשת ולמעשה מרענן את המערכת - רק במועדון החמש "הדמוקרטי" אין התיחסות לכך כלל (ואני דווקא העליתי את העניין לפני שנים!!).

במדינת ישראל, יש למיטב דיעתי תפקיד אחד המוגבל במספר הקדנציות - נשיא המדינה. לעומת-זאת, ראשי ממשלה, שרים, חברי כנסת, מנכ"לים - כל אלו לא מוגבלים, אבל אני מבין שלתפיסתך יש לצרף לנשיא המדינה גם את התפקיד הקריטי של חבר בוועד מועדון החמש. באסיפה האחרונה של המועדון בוצעו שינויים רבים בתקנון, אבל מסתבר שהנושא הזה לא נתפס כחיוני ע"י שאר חברי המועדון, שאחרת היה עולה לדיון.

ונמשיך...גם כאשר 2-3 אנשים מתוך הוועד מחליטים ומבצעים פעולות מהותיות שיש להם השפעה ארוכת טווח על המועדון - ולא מודיעים מראש לשאר חברי הוועד או לחברים (רק בדיעבד) - זו דמוקרטיה. ונוסיף כי הכל מתנהל תחת מעטה סודיות מלא, כאילו המדובר בשב"כ, לא פחות (הם לא שמעו על מושג שנקרא שקיפות). האם אתה כאיש וועד ידעת על כל מהלך שהוועד הוביל והיית שותף לו בטרם ביצועו??!!

ראשית, יש כנראה חילוקי דעות בינך ובין וועד מועדון החמש מהן "החלטות מהותיות". עיניינית, וועד המועדון סבור ש"פעולות מהותיות" הן כאלו שיכולה להיות להן השפעה על העתיד, ולעומת זאת עיסוק בעבר אינו מהותי ובד"כ מוציא אנרגיה לכיוונים מיותרים. שנית, החלטה המתקבלת ע"י נציגים נבחרים של הוועד בפעילות מסויימת אליה נשלחו לייצג את כל הוועד היא לגיטימית לחלוטין, לפי כל קנה מידה מקובל של מנהל תקין בכל אירגון נורמאלי.

כאשר מאן דהוא מעלה ביקורת כנגד בעלי תפקידים בעמותה, קורה אחד משניים - או שתגובותיו נמחקות בפורום של מועדון החמש על ידי נציגיו או שהוא "נשלח" על ידי אותם בעלי תפקידים לאסיפה הכללית (משמע לך לעם) - זו ממש דמוקרטיה.
שוב - אי-דיוק בעובדות. יש נושאים שלא יעלו כאן, בפורום הפתוח, משום שהם קשורים להתנהלות הפנימית של המועדון ועם כל הכבוד לכאלו שאינם חברים בו - אין זה מעניינם. לעומת זאת, יש לנו פורום סגור המיועד לחברי מועדון בלבד, שבו אפשר לכתוב הכל (למעט קללות ונאצות - גם בפורום הסגור שלנו אנחנו מקפידים על תרבות דיון).

לסיום, אני מצטרף לאיחוליו של אבי נוף, עמיתי לוועד מועדון החמש, ומאחל לכם הצלחה במטרות ההתארגנות החדשה. כפי שכתבתי בהודעה קודמת, לעניות דעתי הפיצול יכול להפריע במקרה זה, אבל הלוואי ואני טועה, ואהיה האחרון שאצטער אם כתוצאה מפעילותו של הגוף החדש ישתפר מצבם של חובבי הרכב בארץ.

קובי מילוא

דובר מועדון החמש

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אבי, אל תשכח שחלק די מועט מחברי המועדון גולש בפורום - אז כדאי שתחשב אחוזונים מאלו הגולשים ולא מהמספר הכללי של החברים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אוקיי מר הספל אני הפסקתי להגיב בפורום שלך....

מר פרץ, הפורום הוא לא שלי.

קטונתי מלדבר איתך על ענייני אתיקה אבל קבלת רשות מבר השיח שלך היתה פותרת כמה בעיות.

הפורום הוא לא במה לפרסום דברים שנאמרו בשיחה פרטית ובמיוחד כאלה שהתבקשת לא לצטט.

שים לב שעד שעשית מה שעשית, השרשור זרם ללא בעיות וללא צנזורה.

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אבי, אל תשכח שחלק די מועט מחברי המועדון גולש בפורום - אז כדאי שתחשב אחוזונים מאלו הגולשים ולא מהמספר הכללי של החברים.

היי יוליה

איני שוכח, אך אני יודע גם שרבים מחברי המועדון שאינם גולשים בפורום, מכירים ויודעים מה קרה וקורה בפרשה המדוברת.

אני גם יודע שיש מי שטורח לטלפן לחברים, וגם לשוחח איתם בשיחות פנים אל פנים ולעדכן אותם,

ולנסות לשכנע אותם להצטרף למועדון החדש. זה לגיטימי אומנם - אך תוך כדי כך הם יודעים...

בניגוד להשקפת רן, לדעתי הרוב יודע, והרוב הרי קובע.

מעבר לכך, בעוד חצי שנה הרי תהיינה שוב בחירות, יהיו 20 מועמדים חדשים,

ונוכל לבחור מהם להחליף את הקיים.

השאלה הקשה היא:

מה יהיה אם הצוות הקיים לא ירצה להמשיך, ומאידך לא יהיה מי שיעמיד את עצמו לבחירה ... ?

ולזה - לי אין תשובה.

ליל מנוחה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אם אדם אחד אומר לך שאתה שיכור, אתה יכול לשתות עוד, אבל אם 20 איש אומרים לך זאת - לך הביתה לישון, זה פתגם ידוע.

לקרוא את הודעות נציגי המועדון, חוזרים כמו תוכים על מה שכבר אמרו אלף פעם, שוב ושוב, כאשר דוקא המדיניות שהם מדברים עליה, הביאה על המועדון שלנו את כל הצרות והנזקים שעדיין ממשיכים ומי יודע עד היכן יגיעו, זה מעורר רחמים מצד אחד ודאגה מצד שני.

גולת הכותרת, אם כי, אולי, לא הנושא החשוב ביותר, אך ללא ספק, החוצפה בהתגלמותה, זו הוראתו של מנהל הפורום, לא לקרוא לו מר מילוא. מי אתה, אליעזר בן יהודה ? באיזה רשות אתה מבטל מושג מכובד לדעת כולם, קטע נמחק על ידי בני..כלל מס' 1.

זו הבעיה של מועדון ה-5: חוסר מיקצועיות, ניהול העניינים לפי גחמות אישיות ולאחר מכן, כמובן, כפי שהגדיר זאת נכון, עמית בהודעת הפרישה שלו, מתאריך 18/7/07 בשרשור: פרישה מהמועדון הודעה 1 שורה חמישית, בפורום הסגור, מה שמונע ממני לצטטו כאן.

פורסם
חבל...חבל שממשיכים לצנזר - אני העלתי בפומבי שיחה בה אני הייתי נוכח - אני לא התחייבתי לשמור סוד (ואיני מחוייב משפטית שלא לפרסמה)- אני מחוייב לפומביות ולכן, חשוב מאד לפרסם כי קטע שמפרסם דברים שנאמרו בשיחה פרטית והכותב התבקש לא לפרסם, נמחק. בני, מנהל הפורום.

============================================================

אתמול 23:59White-Nightירון פ כתב:

חבל...חבל שממשיכים לצנזר - אני העלתי בפומבי שיחה בה אני הייתי נוכח - אני לא התחייבתי לשמור סוד (ואיני מחוייב משפטית שלא לפרסמה)- אני מחוייב לפומביות ולכן, חשוב מאד לפרסם נמחק

כל דבר שמוסתר מראה שמשהו לא בסדר מסתתר לו שם וזו בעצם הסיבה לקיום הגוף החדש (פעם ראשונה שאני רואה אתה קורה ב LIVE ) ואכן זה דבר שמעלה חששות רבות מאוד והטענות שישארו טענות כל עוד לא נותנים לפרסם אז איך אפשר לבקש אינפורמציה כלשהי כשכל מה שמפרסם מצונזר על המקום .

=========================================================================

מר הספל הנכבד, מה לא בסדר כאן ?

פורסם
היי

הטיולים, ההיכרות האישית, ראיית הדברים בתוך כל הקונטקסט ולא רק מפגש עם דברים מסויימים,

מפגשי שישי וכד' מאד חשובים להכרת המועדון ודרך פעולתו. רוצה הוכחה?

אין צורך בהוכחה, אני מודע לעובדה זו שאפשר לדעת יותר, הבעיה שאני לא יודע הרבה וכבר יש לי חששות (אולי לא מוצדקות אני חוזר אבל הן אכן קיימות)

בשרשורים ראשונים של הגוף החדש נכתב לי בפירוש "שהם לא יקיימו אירועים/טיולים/מפגשישישי ופעילויות חברתיות כגון אלו. הם יתמקדו רק בנושא הטיפול מול מש' התחבורה ויעמדו על המשמר שלא ישונו תקנות האספנות".

קראתי את ההודעה ההיא (שהיתה בפורום כללי) ואני הבנתי שעיקר הקמת האגון היא למטרה זו אך לא רק ! ואני אביא ציטוט מדוייק :

מעבר למפגשי שישי שאנו עורכים בקופיטוגו באוניברסיטת ת"א - אנו מתכננים פעילות וגם/ו אירועים, ואולם למען הבהרה - המטרה העיקרית הינה הגנה על אינטרסים של אספני כלי רכב בארץ וכל פעילות חברתית/חברית היא נלווית ולא העיקר. אני מקווה שיהיו דיונים וגם הפעילות שתהייה תלויה במתנדבים, ביכולתם ובזמנם ומרצם.
וראה מה נכתב על ידם לאחר מכן, ומה כתב עו"ד פרץ בתגובתו למעלה:

אנו נפעל לא רק בענייני משרד התחבורה (למרות שההגנה על אספני כלי הרכב היא בראש מטרותינו), אנו גם נערוך מפגשים שבועיים, גם אירועים עפ"י צורך ויכולת, נכין כתבות/הודעות אשר ישלחו לנרשמים ויפורסו בעיתונים שונים...".

כפי שכבר כתבתי המטרה העיקרית היא שמירה והגנה על אספני כלי הרכב אך לא רק , הציטוט המדוייק למעלה .

יודע כל אחד כי יש מערכת שלימה של יחסים/פעילויות/עזרה לחבר בעת הצורך/וכו' אשר מרכיבה את המושג "מועדון החמש". ויש להסתכל על כל המכלול.

לגבי "יש הרבה סיפורים, אין עשן ללא אש" וכד', שים לב כמה חברים כותבים על "הבעיות" של מועדון החמש, מתוך כלל כ-700 חברי המועדון.

אני לא יודע כמה חברי מועדון החמש כותבים בפורום, אני לא יודע כמה בכלל יודעים על המקרה או המקרים שבטח לא היו מפורסים לכל אם יש בהם פגיעה בחברים כפי שנטען

האם יתר חברי המועדון הם מאות של טיפשים? מאות שלא איכפת להם? מאות שניתן להוביל באף?

אי ידיעה היא לא טיפשות או אדישות, אי ידיעה גורמת לאי תגובה .

יש בהם מעט נגרים כמוני אומנם :-(, אך ישנם גם עורכי דין, רופאים ושאר שועי עולם. האם כולם לא מבינים ורק אותם קומץ אנשים שמעוררים את הנושא שוב ושוב בפורום רואים את השואה המתקרבת?

עם כל הכבוד לכל חברי מועדון החמש, תואר אקדימאי הוא לא פונקציה לאיכות, בנוסף יש כאלה ולרוב אנשים שיש להם עיסוקים רבים ומכובדים בדרך כלל אין להם את הזמן להתעסק עם כל הדברים האלה .

עצור! יש להפריד בין מטרה של מועדון כלשהו, שניתן לתמוך בה בהחלט אם היא חיובית ומתאימה לאדם, לבין השמצות ללא בסיס ברור, על סמך "שמועות".

המטרות הן מטרות, ואני לא רואה שום פסול שהמטרות יהיו זהות ואף עם שיתוף פעולה פורה.

השמצות כאלה ואחרות היו וכנראה ימשיכו להיות נגד אנשים בודדים שכנראה ביצעו או מבצעים את הדברים הפסולים בעיני רבים ופוגעים בציבור האספנים למטרת רווח .

אם בכל זאת תגיע לשרון, טלפן אלי, ונשמח לארח אותך בינינו, ותוכל לראות את הצדדים היפים והחיוביים של מועדון החמש.

אינך חייב להיות חבר במועדון בכדי להיות במפגש.

אני בטוח שיש הרבה צדדים יפה בארגון וכמובן שאני אקפוץ לשרון בהזדמנות (הייתי כמה פעמים גם במפגשים בצפון - חיפה) וגם באחד או שניים במרכז אל לא כחבר מן השורה וכ"עלום" או סתם אורח חיצוני לא ידוע וזה לגמרי בסדר .

להתראות

אבי נוף. 050-3535970

אשמח בנוסף לזה לקבל את התייחסותו של מר מילוא (ולא במטרת זלזול אתם רשאים למחוק אבל בכל זאת אני אכתוב כראות עיניי) לתגובה שלי להודעתו הקודמת.

להתראות, בברכה

פאדי עוואד

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מה מטרת השרשור הזה??

פורום האספנות הינו הפורום הרשמי של מועדון החמש.

תחשבו על זה...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
מה מטרת השרשור הזה??

פורום האספנות הינו הפורום הרשמי של מועדון החמש.

תחשבו על זה...

פורום אספנות ב CF הוא פורום שעוסק באספנות ולחובבי התחביב הזה בארץ .

השרשור הזה נפתח על מנת ליידע את ציבור האספנים על הקמת ארגון חדש שמטרתו לשפר ולשמר את מצב האספנים בארץ שזה נוגע לכל מי חברי הפורום הנכבד .

פורום האספנות הינו פורום רשמי של מועדון החמש כיום והוא בעל השליטה בפורום, אך האם זה אומר שכל כבר שקשור לאספנות ולא קשור למועדון החמש אין לו מקום ב CF ? אני חושב ושכן ופה זה המקום שלו !

תחשוב על זה !!

בברכה,

פאדי עוואד

Henry Miller

פורסם
רן,

הציניות (אם קיימת בתשובתך) - מיותרת. ראית באיזה מקום שאני קובע שאני מייצג את דעת הרוב? - אני ציני מלידה סליחה, אבל זה ככה, דווקא לאחרונה היתה כתבה לא מחמיאה על אנשים צייניים.

כתבתי שכלל הועד מייצג את דעת הרוב. ואני בטוח שאתה מבין את ההבדל.-הוועד מייצג את אלה שבחרו בו, בדיוק אותם כמה עשרות שמהווה מעשר מחברי המועדון אבל אדישותם של השאר גררה את המצב הזה ואין תלונה על כך!

בנוסף, אני שמח לראות שאתה חושב שאתה כן יודע על דעת הרוב.-ציניות או ציונות?

אני איני יודע, ולכן כתבתי לך בתשובתי הקודמת:

"בנושא המשאל, יש כבר כזה על הפרק, ובקרוב יישלח לבתי החברים.

אני מקווה שיהיו חברים רבים שיטרחו לשבת ולענות ברצינות על השאלות הרבות שבשאלון וישלחו אותו למשרד". יוזמה ברוכה!

לגבי חברים שלא חידשו חברות - תתפלא אולי, אבל ביררתי עם רבים כאלה.

אגב, בעקבות זה נולד הרעיון לשאלון שביעות הרצון.

העליתי את מחשבותי בפני חברי הועד, ויש והיו בעבר דיונים בנושא זה.

לו היית נוכח בשבוע שעבר בישיבת הועד אליה הוזמנת, ואשר מועדה נקבע על פי שהיה לך נח בתיאום המוקדם,

היית שומע חלק מהדברים.- צודק, אבל אני עדיין חבר מן המנין, הנושא לצערי גם בתפקידים מחייבים אחרים, עלות ההגעה שלי לישיבה וועד, חשובה ככל שתהיה כפולה ומשולשת מכל חבר מרכז אחר, ולצערי הרכב שלי אינו של חברה או בבעלות המדינה, כך שכל הוצאות הרכב מכבידות עלי, זה לא תירוץ אלה חלק מהסיבות והגורמים שאני נאלץ להתמודד איתם בין השאר!

אתה יודע שאני בעד שינויים, בעד רעיונות חדשים כאלו ואחרים, ואולם "אספקת הסחורה" שאתה מדבר עליה,

שאני מדבר עליה, ועוד חברים מדברים עליה אינה בהכרח אותה הסחורה.

האם אתה סבור שאתה יודע את דעת הרוב או קורא מחשבותיהם?-אני לא יודע את דעת הרוב להיפך אני מבקש ללמוד אותה, ועל כך עיקר קיצפי היינו אמורים לעשות את זה כבר מזמן!

ככלל, הועד משרת את חברי המועדון בפועל, וצריך ליתן את דעתו על רצונם וטובתם. אין הוא מייצג כהוא זה את אלו שאינם חברים, שרוצים ללכת בלי ולהרגיש עם...

אולם אין ללמוד מכך שאין צורך לחשוב על הדרך שתגרום להצטרפותם, ו/או לשובם של פורשים מהמועדון, בכל התקופות הקודמות.

ואגב, רק לידיעתך האישית, ותוך הבטחה שלא תגלה לאף אחד,

בצעירותי עסקתי גם בטלפטיה ובקריאת מחשבות. (אולם על מופע לחברים הרשומים כחברי מועדון נדון באייטם אחר).

מצורפות להלן תמונות בשחור לבן מאותה תקופה זוהרת בצעירותי, במופע במושב מזור בסוף שנות ה-60...

התמונות ישנות והסריקה קצת גרועה - אתכם הסליחה.

אני ואחרים לקוחות של המועדון, יש רמת ציפיות מסוימת ויש גאווה מקצועית, כחבר מן המניין ברצוני להשפיע על נציגי בוועד ולקרוא להם מדי פעם לסדר, מבלי להיות אחד מהם! לגיטימי לא? עכשיו, יש לקוחות שעומדים על זכויותיהם, יש לקוחות שסובלים בשקט, יש לקוחות אדישים, ויש -לקוחות שלא חוזרים...את אלה הפסדנו ואלה עושים לנו שרות דוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
============================================================

אתמול 23:59White-Nightירון פ כתב:

חבל...חבל שממשיכים לצנזר - אני העלתי בפומבי שיחה בה אני הייתי נוכח - אני לא התחייבתי לשמור סוד (ואיני מחוייב משפטית שלא לפרסמה)- אני מחוייב לפומביות ולכן, חשוב מאד לפרסם מר זלינגר...ראה הוזהרת

=========================================================================

מר הספל הנכבד, מה לא בסדר כאן ?

מר הספל הנכבד

על מה, בדיוק, אתה מזהיר אותי ? לא נראה לי שעשיתי משהו לא מתאים.

אנא תגובתך המיידית.

עניתי לך בה"פ

בני

פורסם
ככלל, הועד משרת את חברי המועדון בפועל, וצריך ליתן את דעתו על רצונם וטובתם. אין הוא מייצג כהוא זה את אלו שאינם חברים, שרוצים ללכת בלי ולהרגיש עם...

אולם אין ללמוד מכך שאין צורך לחשוב על הדרך שתגרום להצטרפותם, ו/או לשובם של פורשים מהמועדון, בכל התקופות הקודמות.

ואגב, רק לידיעתך האישית, ותוך הבטחה שלא תגלה לאף אחד,

בצעירותי עסקתי גם בטלפטיה ובקריאת מחשבות. (אולם על מופע לחברים הרשומים כחברי מועדון נדון באייטם אחר).

.

מר נוף הנכבד

נמנעתי מלהגיב כאן עד עתה היות ונמצאו כותבים ראויים ממני בשני המועדונים, ואני חבר בשניהם.

אולם כחבר מועדון החמש דבריך המצוטטים קוממו אותי.

אני חש כי אינך מבין את מטרות המועדון כפי שהן מנוסחות ולכן אתה אומר דברים שאינם נכונים.

כיוון שכך להלן ציטוט מתוך השרשור הדביק של מועדון החמש, ההדגשה היא שלי.

מועדון ה-5

מועדון ה-5 הוקם בחודש מאי 1985.

...

המועדון מהווה בית לאספני מכוניות, אופנועים וכלי רכב כבד, עתיקים וקלאסיים, וכן למתעניינים בנושא.

מטרות המועדון:

1. עידוד השימור של כל סוגי הרכב העתיק והקלאסי בישראל.

2. פיתוח המודעות להסטוריה מוטורית בארץ ובחו"ל.

3. הגברת התודעה לזהירות בדרכים.

4. עזרה והנחיה בתחזוקה נכונה ושימוש נכון ברכב עתיק וקלאסי.

5. קשר עם מועדונים אחרים בעולם.

6. ייצוג ענייני אספנות הרכב בפני הממסד.

7. יצירת קשר חברתי בין חברי המועדון.

...

פרטים נוספים ניתן למצוא באתר של המועדון:

www.5club.org.il

כמו שאתה יכול לראות, הכוונה במטרות היא לכל בעלי רכבי האספנות בארץ ולא רק לחברי המועדון.

חברי המועדון הם רק בבחינת החלוץ ששוכב על הגדר ומאפשר ליתר הקהל להתקדם.

אבקש, שכחבר וועד, המיצג אף אותי מתוקף היותי חבר מועדון, תפנים מטרות אלו ותקדם אף אותן, כמו גם מטרות אחרות שיש למועדוננו, ולא רק התעסקות בהגנה על הדברים שנעשו במועדון ללא שיקול דעת.

תודה

יובל ששון

חבר מועדון מס' 13006

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...