Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גוף חדש לרכב קלאסי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון יובל. כל בר דעת יכול לקרוא ולהבין, גם אני עקבתי בחודשים האחרונים אחרי ההגיגים בהם שיתף אותנו חבר ההנהלה מר נוף, אבל האם יכול להיות שלמר נוף מטרות משלו ? כמו למשל להגן על דברים שנעשו בשם המועדון הזה ע"י מספר אנשים בהסתר ? זאב

zeev

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נכון יובל. כל בר דעת יכול לקרוא ולהבין, גם אני עקבתי בחודשים האחרונים אחרי ההגיגים בהם שיתף אותנו חבר ההנהלה מר נוף, אבל האם יכול להיות שלמר נוף מטרות משלו ? כמו למשל להגן על דברים שנעשו בשם המועדון הזה ע"י מספר אנשים בהסתר ? זאב

זאב, אתה כבר מכיר אותי

ואמרתי זאת יותר מפעם אחת, ויש שיקראו לי תמים, אולם,

אינני מאמין כי למאן דהו זה או אחר היו או ישנן כוונות רעות ביחס לתחביבנו המשותף

ובודאי שאינני מטיל דופי בכוונותיהם של חברי הוועד.

לעיתים, כמו כל אדם, ישנם דברים שתשומת הלב איננה מופנית אליהם , או טעויות שמתרגשות עלינו, ואף שיקול דעת מוטעה.

לכן כתבתי את שכתבתי, כי כחבר המועדון חובה עלי להצביע על מקרים שכאלה.

כרגע, נראה לי שכל הצדדים מטפסים גבוה גבוה, והדרך למטה איננה נשקפת באופק.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

גם דעתי זהה לדעתו של יובל, אף אחד לא פעל במודע נגד המועדון! פרט ל"חבר" אחד ודעתי עליו ידועה וברורה! אבל...נעשו ונעשים משגים וטעיות לאורך כל הדרך, הבעייה שחלק מהטעויות תוקנו, חלק כבר אי אפשר לתקן את הנזק ועל חלק נשלם רק בעתיד...

המקומם בכל העניין שחלק גדול היה מיותר ואפשר היה להימנע ממנו, אם היתה משקעת יותר מחשבה ותכנון, אבל במקום להתחפר בעבר, עכשיו צריכים למזער נזקים לתקן את מה שאפשר, ולדאוג שלא יחזרו טעיות כאלה בעתיד-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יובל, רנצוק, אני מסכים לדעתכם, זה נכון חבר אחד או שניים, אני מאמין בכנות לא הרבה יותר, רק שלפעמים כדי לגרום נזק לא צריך יותר, העניין שהחבר או החברים, לא הגיבו ולו פעם אחת למרות שנשפכו נהרות של מילים במספר פורומים בחודשים האחרונים, נכון שלוחיהם או אנשי שלומם ניסו פה ושם להגיב, תגובות חלשות למדי אם יורשה לי להעיר.

להערתך יובל בעניין הכוונות של אנשי הועד, אני נוטה לקבל את ההנחה שאולי בהתחלה היו להם כונות טובות, אבל הבעיה שהדרך לעולם הבא רצופה כוונות טובות.

איש מחברי ההנהלה לא הודה עדיין בשום טעות ודובר המועדון ממשיך להגן על עמדותיו בחרוף נפש ראוי לציון ממש, זו לא בושה לטעות, ובודאי להודות בטעות, אדם בעל שיעור קומה ידע לקום ולהגיד טעיתי, רק מי שלא עושה לא טועה.

והערה אחת לא לפרוטוקול אבל אשר על ליבי. לא הייתי עוזב את המועדון, הבעיה שהפרשיה הזו התחילה לפני מספר שנים,אז קיבלתי מהמועדון סטירה בפעם הראשונה, ובפרשיה שאנו דנים בה בשנית, זה בדיוק פעמיים יותר מידיי, לא אפרט והרי רוב הקוראים כבר מכירים את הסיפור.

אם תשארו חברים בגוף זה שנקרא מועדון החמש או לא, דעתי עליכם כחברים לא תשתנה.

לסיכום באופן אישי אני לא רוכש אמון להנהלה הנוכחית, וכאן נעוצה הבעיה, ואני גם לא היחיד.

סוף שבוע נעים והעיקר שניפגש

שלכם - זאב

zeev

פורסם
איש מחברי ההנהלה לא הודה עדיין בשום טעות ודובר המועדון ממשיך להגן על עמדותיו בחרוף נפש ראוי לציון ממש, זו לא בושה לטעות, ובודאי להודות בטעות, אדם בעל שיעור קומה ידע לקום ולהגיד טעיתי, רק מי שלא עושה לא טועה.

1. דובר המועדון לא מגן על "עמדותיו" - דובר המועדון מייצג את עמדת הוועד הנבחר של מועדון החמש.
  2. זו אכן לא בושה לטעות, אבל עדיין לגמרי לא ברור מי טועה כאן. אולי אתה טועה? אולי הצורה בה אתה סבור שיש לנהוג היא הטעות הגדולה? כמעט בכל דילמה אפשר לקבל החלטות לכאן ולכאן. וועד המועדון ובית דין חברים של המועדון חושבים אחרת ממך בעניין הזה וקיבלו החלטה בהתאם, ולכן מבחינתך הם טועים. היתה לך אפשרות לקבל את דעת הוועד, שהוא הגוף הלגיטימי לקבלת החלטות בשם מועדון החמש, או לקום וללכת. בחרת באפשרות השניה - זכותך, אבל אולי עדיף שתשקיע את זמנך בטיפוח הגוף החדש שהקמתם. בד"כ זה עדיף על עיסוק חסר-תועלת בעבר.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי, כחבר מועדון (שים לב יש כאן קאצ') האם לדעתך הכל בסדר? המצב תקין? האם זכור לך כוותיק במועדון מצב דומה בעבר או שמדובר בקונספירציה של הפורשים? האם ברורה לך הדרך מכאן והלאה? ממשיכים כאילו כלום, או...בקיצור אולי אני מאמין קטן שלך?-רן

פורסם

בבקשה - אני-מאמין קטן שלי כחבר מועדון מיומו הראשון, אי-שם בשנת 1985:

תמיד יש מה לשפר, ויש נושאים שדורשים טיפול, חלקם אפילו דחוף. אבל - צריך להסתכל על המכלול, ולקחת דברים בפרופורציות. אני מסתכל על מה שנעשה ורואה פעילויות חברתיות, ארועים, עבודה חיובית מול הרשויות, ואני גם רואה בעיות שחלקן מטופלות וחלקן עדיין לא.

בפרופורציות שלי, עיסוק בפרשיות מין העבר שאין להן השפעה על העתיד (למרות התעקשות של כמה אנשים לטעון אחרת), הוא עיסוק מיותר שמבזבז ארגיות בכיוונים לא פרודוקטיביים. תפקיד הוועד הוא להסתכל קדימה ולא להיגרר אחרי אלו שמתעקשים לעסוק בעבר.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תודה זאב טנדט.

חג שמח ודרישת שלום

אבי נוף

חבר ועד מועדון החמש.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני רוצה לומר כמי שהוא לא חבר מועדון ה-5 אבל כמשתתף בפורום ומגיע לעיתים לאירועים

וכמי שקורא את השרשור הנ"ל מתחילתו, שאני מזדהה הרבה יותר עם התייחסויותיו של קובי מילוא לטענות המועלות על תיפקודו של מועדון ה-5

אני חושב שהאנשים שנבחרו שלקחו על עצמם את ניהול זכויות רכבי האספנות מול הממסד וחשיפת התחביב לציבור והגדלת קהילת האספנים (כמוני למשל) עושים עבודה טובה אבל ישנם גם החלטות שנויות במחלוקת שזה בדיוק מתפקידו של מי שעליו מוטלת האחריות להחליט ואם ההחלטה היתה לצד זה - אלה לא היו מרוצים, ואם ההחלטה היתה לצד השני - אלה לא היו מרוצים

ודווקא לאחר קריאת כל השרשור החלטתי להצטרף למועדון ה-5

בברכה

אלחנן

פורסם

אלחנן כה לחי, ברוך הבא.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
אני רוצה לומר כמי שהוא לא חבר מועדון ה-5 אבל כמשתתף בפורום ומגיע לעיתים לאירועים

וכמי שקורא את השרשור הנ"ל מתחילתו, שאני מזדהה הרבה יותר עם התייחסויותיו של קובי מילוא לטענות המועלות על תיפקודו של מועדון ה-5

Laugh Out Loud , זכותך להזדהות עם מי שבא, אף אחד בכל התרד הזה לא בא במטרה "לקבל הזדהות" זו או אחרת, כפי שראובן כבר ניסה "להבין" למה נפתח תרד זה אז נראה לי שתצליח להבין ובניגוד לראובן בעצמך את מטרת התרד.

אף אחד פה לא בא להתנגח עם אף אחד (לפחות לא אני) ולכן אם בא לך להתייחס למשהו ספיציפי Be My Guest !

אני חושב שהאנשים שנבחרו שלקחו על עצמם את ניהול זכויות רכבי האספנות מול הממסד וחשיפת התחביב לציבור והגדלת קהילת האספנים (כמוני למשל) עושים עבודה טובה אבל ישנם גם החלטות שנויות במחלוקת שזה בדיוק מתפקידו של מי שעליו מוטלת האחריות להחליט ואם ההחלטה היתה לצד זה - אלה לא היו מרוצים, ואם ההחלטה היתה לצד השני - אלה לא היו מרוצים

אני מת אבל מת לדעת אם אתה בכלל מבין על מה מדובר (רמז עבה- אסור בכלל להזכיר אותו בפורום הזה), כך שמי שהתחיל לקרוא את התרד הזה מתחילתו וכמי שלא יודע על מה מדובר אני מציע לך לא לשער ולקבע את ההשערה שלך כעובדה לסיבת שינויי המחלוקת. רוצה לדבר תהיה מדוייק ! וכפי שאמר קובי בתחילת התרד

עדיין, המחוייבות של כולנו היא להיות מדוייקים בעובדות, ולא לחטוא בדיס-אינפורמציה.

ודווקא לאחר קריאת כל השרשור החלטתי להצטרף למועדון ה-5

שיהיה לך לבריאות, אף אחד לא טען שמועדון החמש לא טוב, אלא שיש חברי מועדון שמשתמשים בו למען אינטרסים זרים ולמטרת רווח אישית כזו או אחרת (לפי הרבה שמועות ועדויות)

בברכה

אלחנן

בנוסף לכל זה לא קיבלתי את התייחסותו של מר נוף (אני משער שזה שם המשפחה) ודובר המועדון לתגובותיי האחרונות להודעות שלהם למרות שאני דווקא כן רוצה להמשיך לדון בעניין (דיון ענייני פורפר).

חוץ מזה הדבר הכי אבל הכי מוזר לי בהודעה שלך, שזו ההודעה הראשונה שלך בכל CF וכמובן הראשונה שלך בפורום אספנות והחלטת דווקא לכתוב אותה פה, עכשיו ובנחרצות ! Something Is Fishy

בברכה,

פאדי עוואד

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
בנוסף לכל זה לא קיבלתי את התייחסותו של מר נוף (אני משער שזה שם המשפחה) לתגובותיי האחרונות להודעות שלהם למרות שאני דווקא כן רוצה להמשיך לדון בעניין (דיון ענייני פורפר).

בברכה,

פאדי עוואד

שלום לך

את שהיה לי לומר לך עד כה - אמרתי.

לא הכרחי הוא שארצה לדון/להתווכח/להתפלסף וכד' על כל דבר עם כל אחד עד אין קץ.

אמרת את שהיה לך לומר, אמרתי מה שהיה לי לומר, וכל אחד ישקלל לעצמו את ראייתו.

לדעתי הסברתי לך באופן המדוייק ביותר שביכולתי את דעותי, והזמנתי אותך (וכמובן כל אחד אחר)

למפגשישישרון להכירות עם מפגש נעים ומהנה של מועדון החמש.

כמובן שאם ניפגש פנים אל פנים נוכל להמשיך לדון קצת בנושאים השונים אם נרגיש צורך.

שיהיה לך אחל'ה יום

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שלום לך

את שהיה לי לומר לך עד כה - אמרתי.

לא הכרחי הוא שארצה לדון/להתווכח/להתפלסף וכד' על כל דבר עם כל אחד עד אין קץ.

אמרת את שהיה לך לומר, אמרתי מה שהיה לי לומר, וכל אחד ישקלל לעצמו את ראייתו.

מובן שזה לא הכרחי, אפשר גם לשים פס על מה שאמרתי ולעבור הלאה אם בא לכם אבל לא נראה שזה מה שנחוץ .

לא באתי להחליף לאף אחד את ראייתו, אני פשוט דן במה שכתוב ונכבתב גם ע"י כבודו בלי ווכוח או התפלפסות סתמית .

עובדה שאמרת לי :

"בשרשורים ראשונים של הגוף החדש נכתב לי בפירוש "שהם לא יקיימו אירועים/טיולים/מפגשישישי ופעילויות חברתיות כגון אלו. הם יתמקדו רק בנושא הטיפול מול מש' התחבורה ויעמדו על המשמר שלא ישונו תקנות האספנות"."

ואני הבאתי ציטוט מההודעה הראשונה של כנראה ראש המועדון החדש בשרשור הפתיחה של המועדון בכללי שבה כתוב דווקא ההפך :

מעבר למפגשי שישי שאנו עורכים בקופיטוגו באוניברסיטת ת"א - אנו מתכננים פעילות וגם/ו אירועים, ואולם למען הבהרה - המטרה העיקרית הינה הגנה על אינטרסים של אספני כלי רכב בארץ וכל פעילות חברתית/חברית היא נלווית ולא העיקר. אני מקווה שיהיו דיונים וגם הפעילות שתהייה תלויה במתנדבים, ביכולתם ובזמנם ומרצם.

ציפיתי לתגובה כלשהי, כנראה שהציפייה שלי לתגובה כשלהי לא היתה לא במקום אך עדיין זו לא התפלספות או וויכוח ריקני שגם אני לא מעוניין להיכנס בו

לדעתי הסברתי לך באופן המדוייק ביותר שביכולתי את דעותי, והזמנתי אותך (וכמובן כל אחד אחר)

למפגשישישרון להכירות עם מפגש נעים ומהנה של מועדון החמש.

אני נמצא בפורום כדי לדון בדעות, השקפות עולם ובכלל דיון במושאים החשובים מבחינתי ומבחינת אחרים מחברי הפורום .

את ההזמנה שלך אני אממש בשבועות הקרובים ואכיר את הנפשות הפועלות במועדון

כמובן שאם ניפגש פנים אל פנים נוכל להמשיך לדון קצת בנושאים השונים אם נרגיש צורך.

בכיף

שיהיה לך אחל'ה יום

אבי נוף.

איחוליי לשבוע מדהים,

פאדי עוואד

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
בהצלחה לגוף החדש,אני רק מקווה שהגוף ידאג לאינטרסים של כל סוגי האספנויות המוטריות.

קובי

אמרתי כבר מזמן כי לכל התארגנות מוטורית צריך שיהיה גג אחד, שידאג לאינטרסים שלו... סניף שיוך מוטורי, שיוך אתני... או שיוך מוצא, העיקר שיהיה אירגון גג! אם ההתאגדות החדשה תדע לאמץ את כל גווני המוטוריקה בארץ, אין לי ספק שהיא תהיה הגוף החזק ביותר בארץ-רן

• תוכן חדש...