Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתי שהוא מהטיפוסים שאם אני אפתח את הפה שלא במקום אז יהיה לי תלונה במשטרה על איומים (משתכנז משהו קוראים לזה)

שניה, לא ישנתי הרבה הלילה ואני מעט קשה תפיסה.

אתה מנסה לומר לנו שאם תאיים עליו הוא יתלונן על זה במשטרה?

איזה אדם מוזר הוא...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שניה, לא ישנתי הרבה הלילה ואני מעט קשה תפיסה.

אתה מנסה לומר לנו שאם תאיים עליו הוא יתלונן על זה במשטרה?

איזה אדם מוזר הוא...

אור,ממה שזכור לי גם אתה נבהל בקלות מאיומים מילוליים.

זה לא פורום דאווין.

פורסם

מקסים, אני נבהל מאיומים על תביעות זה כן, כי יש לי מספיק על הראש.

דאווין ? לא, אני מחפש איך לסגור את הדברים בצורה יפה, הוא אמר לי להמתין חודש ושתקתי כמו דג לא צלצלתי אליו אפילו, אתה יודע למה לא דאווין ?

כי מה יצא לי מזה ? במקום הכסף שהוא חייב לי אני אשב עצור ויכנס לעוד הוצאה מיותרת.

אהה כן ויש איומים בתביעה (שזה בסדר גמור)

ויש איומים של "תקשיב יא ..... אם אין כסף עוד 24 שעות ראה עצמך קשור לעץ עם סמרטוט ספוג נפט בתוך הפה כדי לוודא שלא תוכל לקרוא לעזרה אפילו"

בקיצר, אני אהיה שם היום, נקווה לטוב, מחר אני מתכנן למצוא אותו ולתעד את השיחה כדי שיהיה לי מה להביא איתי לבית הדין.

ליעד, ממה שאני למדתי בחיים, "כלב נובח לא נושך" "דיבורים לחוד מעשים לחוד" "מים שקטים חודרים עמוק", לכן זה נראה לי קצת מצחיק שאנשים באים להתלונן על איומים, אבל כנראה שזה רק אני

אהה כן עוד דבר שנראה לי מצחיק, עקב ידיעת החוק והעונשים, אם רוצח יושב בכלא רק כ-5 שנים, אז מה יתנו למאיים ? חודשיים על תנאי ?

תעשה לי טובה, לך תדפוק 12 שעות שינה אח"כ תנסה לחבר פערים ולנחות בארץ ישראל בחזרה, המערכת דפוקה מהשורש, כל המדינה הזו מלאה קומבינות מלאה באנשים זונות שמתעשרים על עבדים כמוני שלמדו בפקולטת שפת הים ועכשיו פותחים את התחת בשביל לסגור חודש בכבוד.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מקסים, אני נבהל מאיומים על תביעות זה כן, כי יש לי מספיק על הראש.

רק על תביעות? זכרונני מטעני.

אהה כן עוד דבר שנראה לי מצחיק, עקב ידיעת החוק והעונשים, אם רוצח יושב בכלא רק כ-5 שנים, אז מה יתנו למאיים ? חודשיים על תנאי ?

מה שאתה עושה עכשיו זה להתבכיין על כמה המדינה חרא,אין מה לעשות פה אתה גר אז לפחות תתאים את עצמך.

תעשה לי טובה, לך תדפוק 12 שעות שינה אח"כ תנסה לחבר פערים ולנחות בארץ ישראל בחזרה, המערכת דפוקה מהשורש, כל המדינה הזו מלאה קומבינות מלאה באנשים זונות שמתעשרים על עבדים כמוני שלמדו בפקולטת שפת הים ועכשיו פותחים את התחת בשביל לסגור חודש בכבוד.

מי בדיוק הכריח אותך ללמוד בפקולטת שפת הים?

היית נשאר בבית ספר וצוחק עלינו מלמעלה ומעסיק עבדים.

פורסם

חבל שאתה עסוק בטפל ולא במה ששאלתי אותך, אני יכול לעזור לך המון.

אם אתה מדווח באותם חודשים, שעבדת אצלו - אתה לא צריך אותו בכלל.

תתבע אותו על 2 דברים: כסף שהוא חייב לך, ותלושי משכורת שהוא לא הנפיק לך.

הוא מן הסתם לא יוכל להוכיח שהועבר לך כסף.

• תוכן חדש...