Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי ב 306 דימונד שנת 98 (דור שני). אני מעוניין בחלקים הבאים, ואשמח להפנייה לחנויות המחזיקות בהם (הייתי בלובינסקי והמחירים מפחידים):

1. בקליות שקופות בסגנון הזה: http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-306-Chrome-Lexus-Style-Tail-Lights_W0QQitemZ150161911580QQihZ005QQcategoryZ72245QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

(כדאי לקנות מ EBAY?)

2. תפוח הילוכים בצורתו המקורית, והעור מתחתיו.

3. סמל קדמי.

4. שעון דיגיטאלי שנמצא בפאנל ליד הנהג (בלובינסקי רצו עליו 1750 ש"ח!).

ובכלל, אשמח לשמוע על חנויות שמחזיקות חלפים קוסמטים נחמדים לפינוק הרכב. עדיף עד איזור המרכז (גם דרום זה טוב). צפון רחוק לי.

תודה...

פורסם

לגבי בקליות,יש מישהו בPSI שזכור לי לא מזמן פרסם בקליות כאילו למכירה,כנס ליד שניה שם ותרפרף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חדשות אני מעריך יעלו לא פחות מ800 שח היות והן לא ממש נפוצות כמו בקליות למשל של 206 או סיויק האצבק.

יד שניה אני יעריך בין 550-650[תלוי במצבן].

יש אם אתה מהצפון יש בצפון סדנה אם זכור לי נכון באיזור עפולה/נצרת שמתעסקת בתוספות הללו בין היתר.

בהנחה ולא תמצא יד שניה אז ,תמיד אפשר ללכת על חדש[שוב הכל תלוי בכמה $ אתה מוכן להקריב עבור העניין].

פורסם

מה עם eBay? אני רואה ששם המחיר נע בין 350 ל 500. אני תמיד רוכש דברים משם, הבעיה היא שאינני יודע עם הבקליות ששם הם מאיכות טובה או שזה סתם זייבל.

פורסם
מה עם eBay? אני רואה ששם המחיר נע בין 350 ל 500. אני תמיד רוכש דברים משם, הבעיה היא שאינני יודע עם הבקליות ששם הם מאיכות טובה או שזה סתם זייבל.

ציינת בעצמך, שאתה תמיד רוכש מ-eBay האם מה שרכשת היה זבל או לא?

פורסם

אין אמירה גורפת בנושא. כמו בכל מקום, גם שם תמצא זבל.

אגב, את הסמל הקדמי רכשתי משרודר ב 120 ש"ח. את התפוח והעור תחתיו רצו בחברה 700 ש"ח ורכשתי את שניהם ב eBay ב160 ש"ח. לגבי השעון רצו בשרודר 1700 ש"ח (!). רכשתי ב eBay ב 65 ש"ח.

היה חסר לי גם פאנל שמקיף את ה CD PLAYER. לא בדקתי בחברה אבל גם אותו רכשתי ב eBay ב 60 ש"ח.

פורסם

יש מישהו באתר יד 2 שמוכר בקליות שקופות במצב טוב מאד ב500 שח,תבדוק .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רכשתי שעון. איך מרכיבים אותו? הפאנל הקידמי נשלף? אני זוכר מישהו שפירק כאן פאנל קדמי למטרת צביעה בלבן מזעזע אבל אני לא מוצא את הקישור.

• תוכן חדש...