Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאחר ואתה לא הולך למלא את תא המטען של הB3 במים... (אני מקווה לפחות! :-P) אז כמות הליטרים לא ממש תשנה לך.

מה שחשוב זה צורת תא מטען וגודל פתח הכניסה. לB3 יש פתח טעינה עצום. כמעט אין דבר שלא תוכל להכניס. לצורך העניין, תיק גדול - מזוודה, או עגלת תינוקות יכנסו בקלות וגם לך יהיה נוח יותר להכניסם משום ששפת הטעינה היא גבוהה יחסית, זוית פתיחת הדלת היא כהה (מה שמאפשר לפתוח אותה גם אם צאחוריך חונה רכב אחר. דבר שהוא קשה יותר בגולף למשל).

במאזדה 3 נניח, תא המטען הוא עמוק יותר, אך פתח הטעינה הוא קטן מאוד מה שישה על הכנסת דברים ארוכים כמו עגלה. מעבר לכך ששפת הטעינה היא גבוהה מדי וזה דורש להניף את השקיות עם המצרכים גבוה יחסית. סתם עושה את החיים קשים.

תא המטען של ה B3 נראה קטנציק באולם התצוגה, אך הוא אינו כזה בשימוש היומיומי. הוא הרבה יותר נוח מתא המטען של האימפרזה הקודמת למשל, שנראה על פניו גדול יותר.

תא המטען של הB3 יספק אותך לחלוטין. אלא אם אתה נגר. ואז כדאי שתקנה טנדר...:idea:

בהצלחה,

לך-תרכב.

פורסם
מאחר ואתה לא הולך למלא את תא המטען של הB3 במים... (אני מקווה לפחות! :-P) אז כמות הליטרים לא ממש תשנה לך.

מה שחשוב זה צורת תא מטען וגודל פתח הכניסה. לB3 יש פתח טעינה עצום. כמעט אין דבר שלא תוכל להכניס. לצורך העניין, תיק גדול - מזוודה, או עגלת תינוקות יכנסו בקלות וגם לך יהיה נוח יותר להכניסם משום ששפת הטעינה היא גבוהה יחסית, זוית פתיחת הדלת היא כהה (מה שמאפשר לפתוח אותה גם אם צאחוריך חונה רכב אחר. דבר שהוא קשה יותר בגולף למשל).

במאזדה 3 נניח, תא המטען הוא עמוק יותר, אך פתח הטעינה הוא קטן מאוד מה שישה על הכנסת דברים ארוכים כמו עגלה. מעבר לכך ששפת הטעינה היא גבוהה מדי וזה דורש להניף את השקיות עם המצרכים גבוה יחסית. סתם עושה את החיים קשים.

תא המטען של ה B3 נראה קטנציק באולם התצוגה, אך הוא אינו כזה בשימוש היומיומי. הוא הרבה יותר נוח מתא המטען של האימפרזה הקודמת למשל, שנראה על פניו גדול יותר.

תא המטען של הB3 יספק אותך לחלוטין. אלא אם אתה נגר. ואז כדאי שתקנה טנדר...:idea:

בהצלחה,

לך-תרכב.

אני לא יודע אם אתה עובד בסובארו או סתם מרגיש מחויבות להגן על המכונית, אבל אם אני אצא מנקודת הנחה שאתה לא זה ולא זה, אזי לא נותר לי אלא להאמין שאנחנו לא מדברים על אותה מכונית.

ניתן למצוא היום מכוניות בסגמנט ה"סופר-מיני" שלרשותן תא מטען גדול יותר וגם אם פתח ההטענה גדול ורחב כמו בשאר המכוניות בעלות מבנה האצ'בק, הרי שאין זה מעיד על יכולת ההטענה בו. במילים אחרות, מה זה עוזר שהפתח מאפשר להכניס דברים גדולים, אם אח"כ לא תוכל לסגור את הדלת ?

ל-B3 יש יתרונות לצד חסרונות, אבל אין ספק שתא המטען שלה לא מקנה לה נקודות זכות משום סוג.

אגב, גם בעיני תמוהה העובדה שסובארו אינה מפרסמת את נתון נפח תא המטען בשום מקום, כאילו - מה, לא נגלה לבד ?

דני G.

פורסם
אגב, גם בעיני תמוהה העובדה שסובארו אינה מפרסמת את נתון נפח תא המטען בשום מקום, כאילו - מה, לא נגלה לבד ?

דני G.

ואת נתון התאוצה 0-100 סובארו מפרסמת? רמז - ממש לא.

למה לא? כיוון שככול הנראה אין במה להתגאות.

בדקתי באתר העולמי שלהם ומצאתי תאוצה מסחררת ועוצרת נשימה של 15.5 שניות מאפס למאה (1.5 אוטו').

עכשיו הכל ברור - אם הנתון הזה יפורסם עלול מישהו במשרד התחבורה להתעורר ולקבוע שברכב כזה יכול לנהוג רק מי שברשותו רשיון נהיגה בפורמולה 1, עם רשיון פחות מזה - כנראה שלא ניתן יהיה להשתלט על עצמתו המסחררת של המנוע... :evil:

פורסם
Dorki, יש לה מנוע 1.5 ולא 1.6 - גם זה עצוב (אבל לא משנה)... :-)

צודק - :oops:

הקלדתי במהירות ולכן רשמתי את הנוסחה הבנאלית - 1.6 אוטו'.

מה שכן - הספקתי לערוך את ההודעה מחדש :wink:

פורסם
חיפשתי באתר של סובארו ולא מצאתי פרטים.

בתודה מראש.

לפי פרמטרים באתרים אירופאיים, בגרסת ה WRX (קרי: 5 דלתות בוודאות), יש 301 ליטר עם מושבים זקופים ו 1216 ליטר עם מושבים מקופלים\שוכבים.

בדקתי באתר העולמי שלהם ומצאתי תאוצה מסחררת ועוצרת נשימה של 15.5 שניות מאפס למאה (1.5 אוטו').

למה ציפית מרכב ששוקל 1.3 טון ומנוע 1.5 ל' ? ל 10.5 שניות מ 0 ל 100 קמ"ש ? :screwy:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
למה ציפית מרכב ששוקל 1.3 טון ומנוע 1.5 ל' ? ל 10.5 שניות מ 0 ל 100 קמ"ש ? :screwy:

איציק

ציפיתי לרכב שלא צריך למדוד את התאוצה שלו עם לוח שנה... :evil:

פורסם
ואת נתון התאוצה 0-100 סובארו מפרסמת? רמז - ממש לא.

למה לא? כיוון שככול הנראה אין במה להתגאות.

עכשיו הכל ברור - אם הנתון הזה יפורסם עלול מישהו במשרד התחבורה להתעורר ולקבוע שברכב כזה יכול לנהוג רק מי שברשותו רשיון נהיגה בפורמולה 1, עם רשיון פחות מזה - כנראה שלא ניתן יהיה להשתלט על עצמתו המסחררת של המנוע... :evil:

פשוט הרגת אותי מצחוק...:roflmao:

חשבתי שאולי למישהו מהפורום יהיה בבית את הפרוספקט של סובארו, אבל עד כמה שהבנתי נכון אנשים פה כנראה לא מתכוונים לקנות את הB3 החדשה... (זה בסדר גם אני לא. אני שאלתי לצורכי השוואה עם מכוניות אחרות).

תודה רבה!

פורסם

רגע אני לא מבין. אם היינו מדברים על 1.6 ועל 12 שניות ל-100 אז היית אומר שזה בסדר ביחס ל-15 שניות? מה זה כל כך משנה לך 8 או 15 שניות ל-100? אני פשוט מנסה להבין מה הפרט הזה כל-כך חשוב ומשמעותי ברכב?

נניח ויש לך רכב שעושה 6 שניות ל-100. המטרה בחיים שלך תהיה לא לרדת מתחת ל-6 שניות בהאצה?

יותר חשוב ברכב זה נוכחות מערכות הגנה לנהג (כריות אוויר/ABS/ESP) כי הוא זה שחשוב בסופו של דבר ולא עד כמה מהר תאיץ לפקק הקרוב.

אני לא אומר את זה במטרה לבקר משהו שמישהו אמר פשוט נראה לי מיותר להתפס לפרט שולי שכזה.

פורסם

גולף, אתה צודק, אבל אתה מסכים איתי שלא ממש נחמד לנהוג על רכב שעושה 15 (!) שניות למאה?

נתון התאוצה מאפס למאה זה כן נתון חשוב. אולי קצת פחות מנתון הבטיחות, אבל עדיין חשוב.

וכן, יש הבדל של שמיים וארץ בין 8 שניות למאה לבין 15. תנסה בעצמך ותראה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
רגע אני לא מבין. אם היינו מדברים על 1.6 ועל 12 שניות ל-100 אז היית אומר שזה בסדר ביחס ל-15 שניות? מה זה כל כך משנה לך 8 או 15 שניות ל-100? אני פשוט מנסה להבין מה הפרט הזה כל-כך חשוב ומשמעותי ברכב?

נניח ויש לך רכב שעושה 6 שניות ל-100. המטרה בחיים שלך תהיה לא לרדת מתחת ל-6 שניות בהאצה?

יותר חשוב ברכב זה נוכחות מערכות הגנה לנהג (כריות אוויר/ABS/ESP) כי הוא זה שחשוב בסופו של דבר ולא עד כמה מהר תאיץ לפקק הקרוב.

אני לא אומר את זה במטרה לבקר משהו שמישהו אמר פשוט נראה לי מיותר להתפס לפרט שולי שכזה.

כמה חבל שגם מערכת ESP לא קיימת בB3 (בגרסאות 1.5).

ואגב , האצה היא לא פרט שולי. אמנם אנחנו לא מודדים זינוק עם סטופר בנהיגה נורמלית, אך יכולת האצה של רכב היא חלק מבטיחות אקטיבית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...