Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אפתיע אותך ואומר לך שגם בדובאי התקבלנו יפה,ואני לא מתכוון פה בהונג קונג ע"י אנשים מדובאי,אלא בדובאי עצמה ע"י מקומיים.

לא סתם כתבתי את אותה משוואה שציינתי,היא דיי אמינה מתוך יחסית די הרבה מוסלמים שיצא לי להתחכח איתם במהלך עבודתי, וככל שהם אמידים ומשכילים יותר,כך הם יותר סולדים מהטרור ומבינים את ההסתה שעושים לקוראן,וכן הם מעוניינים "להפתח" אל הישראלים.

כמה להפתח ?

.

בוא ואגלה לך סוד קטן , הטרוריסט מספר 1 בעולם: אוסמה בין לאדן מאוד מאוד מחונך ומלומד בחינוך המערבי הטוב ביותר ,וכמו כן משפחתו והוא בעצמו מהמשפחות העשירות ביותר בסעודיה = הרבה מאוד כסף, כמו חול.

לכן התאוריה שלך לא נכונה.

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אמנם לא מכיר את בן לאדן אישית,ואני גם ממש לא שואף לזה,אבל מתוך קריאה של לא מעט חומר עליו (אני מאוד חובב היסטוריה וביטחון) קשה מאוד להשוות בין מה שהוא ספג מהבחינה הדתית כאשר הוא "למד את הדת" לבין האנשים שאני מדבר עליהם,המוסלמים במדינות הנ"ל כיום הרבה יותר "חילוניים" מאשר בתקופת בן לאדן.

העניין הוא שבן לאדן היה מאוד מאוד הדוק בדת האיסלאם,כמובן בדרכו המעוותת והמסיתה של הדת,והיום אני לפחות נתקל ביותר אנשים מוסלמים שאין בעייה ללכת איתם לפאב לשתות משהו,גם בדובאי,אגב.

בתקופה שבה בן לאדן היה בגיל האנשים שעליהם אני מדבר,אם היו מוצאים מוסלמי יושב ושותה אלכוהול בפאב או מתרועע עם נשים, הוא היה זוכה למוות בסקילה.

אגב,הסיבה המרכזית שאתה לא סותר את ה"משוואה" שלי היא מהסיבה שאני מדבר על הכלל,ואתה דיברת על היוצא מן הכלל, לקחת את האדם הכי קיצוני בעולם,זו לא בדיוק פונקציה, כי קיצוניים צומחים בכל רבדי האוכלוסיה ובכל רמות ההכנסה וההשכלה.

על אותה משוואה כמעט אתה יכול להכניס את נסראללה,הוא נחשב לגאון,והוא פוליטיקאי ונואם גדול יותר מכל פוליטיקאי שאי פעם היה או יהיה בארץ,אבל שוב,הוא גם קיצוני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לצערנו יש עוד אלפים כמותו רק פחות " מפורסמים " וידועים

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

גם לי היה מקרה מעניין מאותו הסוג במהלך הטיול שלי לסין.

למי שלא יודע - לפני שנה, בזמן מלחמת לבנון השניה, טסתי לסין לתכנית לימודים של חודש בבייג'ינג. במהלך החודש הזה יצא לי להתקל באנשים מכל העולם, אבל כמעט ולא יצא לי לדבר עם אנשים מהמגזר הערבי.

לילה אחד ב-3 כשאני וחברה שלי יצאנו מאיזה מועדון, פתחנו שיחה עם בחור ובחורה שגם היו במועדון וכמובן שהשיחה גלשה לארצות המוצא שלנו. חברה שלי אמרה שהיא מרוסיה, הבחורה השניה אמרה שהיא מארה"ב ואני בשיא הטבעיות אמרתי שאני מישראל. 2 שניות לאחר מכן התחוור לי שהבחור שדיברתי איתו לבנוני. כמובן שלרגע לא ידעתי מה לומר, איך או באיזו צורה אבל התפלאתי מכך שהוא היה מאוד אדיב ומאוד מנומס - אפילו שדיברנו על עצם המלחמה. אני שמחה לומר שגרמתי לו להבין על מה ולמה התחלנו לתקוף מהסיבה הפשוטה שהתקשורת בלבנון מעוותת את ההתרחשויות (כמו כל מערכת תקשורת בכל מדינה). אני לא יודעת עד כמה העברתי את המסר, אבל כמה ימים אחרי זה כשפגשתי אותו ברחוב אפילו ישבנו לדבר קצת ובאמת נהניתי לדבר איתו.

בכל מדינה יש דרעק, אבל תמיד יש אנשים נחמדים שהאופקים שלהם רחבים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בלו ג'יי,זה בדיוק מה שאני אומר,בכל מקום יש את הקיצוניים (או דרעק במילותייך),אבל באמת דבר שלמדתי,ובאיזשהו מקום אני שמח שלמדתי את זה,זה שלמעט הקיצוניים,יש הרבה מדינות מסביבנו שדווקא כן מבינות את הבעייה הפלסטינאית,ומרגישה סוג של חמלה עבור הישראלים,ורוצה לקשור קשרים עם הישראלים.

ודבר אחד די עגום שלמדתי זה שיש לנו פוליטיקאים ששווים לת*ת.

תני לאנשים עסקים חזקים בארץ את השלטון,ולא יחלוף הרבה זמן עד שיהיה לך שלום עם לא מעט מדינות ערביות סביבנו (ואני לא מתכוון לסוריה).

אבל עם מדינות כמו ערב הסעודית,קטאר,דובאי וכו',מזמן יכולנו לעשות שלום..........אלה מדינות חזקות כלכלית,מאוד "מערביות" ופתוחות לעולם הערבי,הן יחסית חילוניות,כלומר מאמינות באיסלאם,אבל בצורה מתונה (האיסלם זה לא הכל בחיים),ואפשר בהחלט לדבר איתן.

אני ממש נהנה כל פעם כשאני פוגש אנשים מהמדינות האלה,זה כיף לשמוע אודות המדינות שלהן,ועם כל אחד כזה שאני נפגש אני מחליף כרטיסי ביקור מתוך מחשבה שמי יודע,אולי יום אחד אני אוכל לבקר אותו,ובצורה רשמית..........(הביקור בדובאי לא היה ביקור רשמי,וגם ללא החתמות של דרכונים וכדומה).

פורסם

כלל לא מפתיע.

בשנת 90' נחתתי לחנית ביניים בדובאי ל 3 שעות. לא היתה לי שום בעיה להזדהות כישראלי (הם מיד שאלו עוד לפני שפתחתי את הפה ולא חשבתי לרגע להכחיש) ואפילו לשלם בכ"א ישראלי בדיוטי פרי שלהם.

בנסיעת עסקים לרומניה ב 94' הכרתי קבוצת אנשי עסקים מירדן ועירק ונשארנו לטייל יחד כשבוע אחרי שגמרנו את עסקינו.

לפני 3 חודשים קיבלתי בקשות להצעות מחיר מערב הסעודית (גם החברה משם וגם הפרוייקט יתבצע שם).

האדם הקטן ברוב המקרים לא מחפש את המלחמות ומה שמעניין אותו זה לחיות בשקט ובשלווה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מזכיר לי פגישה הזויה משהו באיה נאפה עם איזה לבנוני אחד שמן, שאמר לנו שלפני 10 שנים אם הוא היה רואה אותנו ברחוב הוא היה רוצח אותנו, אבל עכשיו שהוא פגש ישראלים הוא אוהב את ישראל :roll:

כנראה הוא היה שיכור :)

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

האדם הקטן ברוב המקרים לא מחפש את המלחמות ומה שמעניין אותו זה לחיות בשקט ובשלווה.

אני מסכים עם מה שכתבת,אבל צריך להבין שזה תלוי מאוד איפה.

אם תיקח את האדם הקטן מעזה,אתה תגלה בנאדם עם רמת השכלה נמוכה מאוד אם בכלל,שהדבר היחיד שהוא למד בצורה הדוקה, זו את הדת שלו,ואותה כמובן הוא כבר קיבל בצורה מעוותת מהיסוד,תו"כ הדגשה שלהיות שהיד זה נעלה והם זוכים לכבוד ו-72 בתולות בגן עדן וכו' (שזה עיוות מוחלט של הקוראן שבמקור אינו תומך בשפיכות דמים).

לעומתו,האדם הקטן בדובאי למשל,היה הרבה יותר חשוף למערב,החינוך שלו זכה היה ברמה גבוהה משמעותית,וייתכן שרכש את השכלתו במערב,והוא התחנך על כך שהדת חשובה,אבל החיים עוד יותר.

לכן,את האדם הקטן מעזה לא ממש מעניין לחיות בשקט ושלווה,כי מבחינתם אתה הכובש שלהם,זה מה שהם התחנכו עליו,זה מה שהקוראן אומר להם (כמובן הקוראן המעוות).

פורסם

למרות שאני ממש קיצוני בעניין ה"כאן היה ביטוי גזעני. אז היה." אבל גם אני גילית את הגישה החיובית של הערבים כלפי הישראלים. כאשר נסעתי לירדן, לבקר את חבר שלי שלומד שם באוניברסיטה דיברתי שם לא מעט עם ערבים מכל מיני מדינות ובינהם גם סוריה ולבנון שדי תמכו בישראלים וקיללו את הממשל על זה שממרמר להם את החיים (גם סורים, גם לבנונים) אף אחד שם לא הסכים עם הדרך בה הממשלה עובדת ויותר מיזה כולם גינו את המלחמה שהיתה ועוד עלולה להגיע. כשדיברנו על המילחמה הם דוקה היו בצד הישראלי ולא בצד החיזבללה. אגב הדבר שהכי הדהים אותי היה כשראיתי שני חרדים, (כן כן, עם הפייסים, הזקן וכיפה שחורה) שהגיעו מישראל לילמוד שם (זאת אונ' יוקרתית) וכשדיברתי איתם הם אמרו שהם לא מקבלים שום יחס חריג (גם לא מהמרצים) ודוקא יש להם הרבה חברים (שרובם אירנים). מאז שיניתי את סיסמתי ל- כאן היה עוד ביטוי גזעני, וכדי להוסיף חטא על פשע גם רצף של אות יחידה בצורה שאינה מקובלת בפורום.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

לכן,את האדם הקטן מעזה לא ממש מעניין לחיות בשקט ושלווה,כי מבחינתם אתה הכובש שלהם,זה מה שהם התחנכו עליו,זה מה שהקוראן אומר להם (כמובן הקוראן המעוות).

לגורמים קיצוניים קל להשפיע על אנשים בורים קשי יום מכיוון שהם נותנים להם פתרון מהיר ומיידי (רעיונית. במציאות זה לא תמיד קרה) וכמובן שיכולים להצביע על הגורם ה'אשם', כאשר אצלנו זו ישראל.

כאשר רמת החיים של אותם 'מושפעים' (מבחינת תנאי מחיה, חינוך, כלכלה וכו') תעלה, הם לא יצטרכו להאשים אף אחד והם יחיו את חייהם בשמחה ולא ירצו להרוס את זה (במקרה שלנו, יפסיקו לתמוך בארגוני הטרור).

לדעתי, במידה ול'אדם הקטן מעזה' לא תהיה סיבה להאשים אותנו, הוא יפסיק להקשיב לגורמים המסיתים מכיוון שהוא כבר לא יראה אותנו ככובש (אחרי הכל, הוא מבחינתו כמעט שווה לנו - רמת החיים שלו עלתה, הוא לא יחשוש מצבא ישראלי ברחובות וכו') ולא תהיה לו סיבה להרוס את חייו ודווקא כן ירצה לחיות אותם בשקט ובשלווה.

פורסם

מי שעושה את הבעיות אלה המוסלמים הדתיים, החילוניים אצלם לגמרי בדעה שונה כי הם לא הולכים כמו עיוורים אחרי הדת וכל המטיפים שם.

תסתכל על החרדים בארץ, זה פחות או יותר אותו הרעיון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם תיקח את האדם הקטן מעזה,אתה תגלה בנאדם עם רמת השכלה נמוכה מאוד אם בכלל,שהדבר היחיד שהוא למד בצורה הדוקה, זו את הדת שלו,ואותה כמובן הוא כבר קיבל בצורה מעוותת מהיסוד,תו"כ הדגשה שלהיות שהיד זה נעלה והם זוכים לכבוד ו-72 בתולות בגן עדן וכו' (שזה עיוות מוחלט של הקוראן שבמקור אינו תומך בשפיכות דמים).

אז תן לי לחדש לך. אני דווקא מכיר טוב מאוד את האנשים הקטנים בעזה ורק שתדע שיש שם הרבה מאוד אקדמאים ואנשים מלומדים (רק ב 10 שנים האחרונות יש שם שכבה עם חור גדול בהשכלה בגלל המצב הביטחוני). חלק נכבד מהאוכלוסיה שם רוצה רק להביא אוכל הביתה ולחיות בשקט (2 משימות קשות מאוד היום בעזה) אבל כשאתה נמצא באיזור שבו כל יום וכל היום מפגיזים ומפוצצים (גם אנחנו וגם הם בינם לבין עצמם) אתה לא יכול להיות מנותק מהצד הפוליטי לאומי.

אל תשכח שהם לא דמוקארטיה ולא יכולים להגיד מה שהם רוצים. רק לצורך הדוגמא, בן של מישהו שאני עובד איתו גידל זקן בגלל פצעי בגרות. הוא עבר באיזור שבשליטת הפתח (והוא תומך פתח באוניברסיטה בה הוא לומד כי שם אתה לא יכול לא לתמוך בכלום) ועמדו להוציא אותו להורג במקום. כשאקדח צמוד לראשו הוא המתין עד שהשיגו בטלפון את אנשי הפתח באוניברסיטה בה הוא לומד כדי שיאשרו את גירסתו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...