Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי,

אני גם מכיר את האוכלוסיה העזתית מעולה,אולם אני משער שמכיוון קצת אחר משלך.

אתה צודק בחלק ממה שאתה אומר, זה נכון שיש בעזה גם אנשים מלומדים,רק שבעזה הם אלה שיוצאים מהכלל.

הם אומנם לא מעטים בודדים,אבל כשאתה נזכר בכך שבתוך עזה יש מעל מליון אנשים (על שטח טופוגרפי זעום),אז אתה אמור להבין ששם הם אלה שיוצאים מהכלל.

היום המשימה של לצאת להביא אוכל הביתה אולי יותר קשה מבעבר,אבל גם זה נובע מכך שהיו כאלה שיצאו להביא אוכל, ופתאום "התפוצצו" על הדרך.......

ואל תשכח שבתקופה שהיינו בעזה היו חקלאים שהעסיקו ערבים בחממות שלהם,ואותם ערבים שהתפרנסו מהיהודים התהפכו יום אחד ורצחו אותם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם שלישית שאני מתחיל לכתוב ואז מוחק ומוותר והפעם נראה לי שאני אכתוב ואפילו אם זה יהיה חלקי

כל העולם הוא אינטרסים, אינטרס להגיע למצב מסויים ואיך אפשר לממש אותו .

ביומיים האחרונים היה אצלנו חבר טוב שהיה אחד הפוליטקיים הוותקים בתנועת פתח, במאבק משנות השישים ועד לפני כ 10 שנים או משהו כזה, ובין השאר בעניינים הללו .

לפלסטינים יש בעיה, הם מתחילים ולא מסיימים, לא יודעים לסיים, הוא סיפר לי שבמקרה הם מצאו מפלגות משנת 1926 שקיימות בניו יורק, אנשים שאני לא מכיר ובחיים לא שמעתי בשם שלהם אך אבי כן הכיר, על כל מיני דברים שהיו וכנראה יהיו, סיפורים חשאיים שרק הוא מכיר כיועצו אז של ערפאת וגם כבן אדם שהציל איזה טייס שנפל בלבנון בשנות השמונים .

הוא הסביר שלפלסטינים היו הרבה פשלות מאז שהכירו בפתח, והעיקר שהם לא מוכנים לשינוי ולא מבינים שצריכים שינוי .

ואני אגיד בקצרה את דבריו ,

כבר מלפני 500 שנה אין אף מלחמה בעולם שנוצחה בהשמדת עם שלם, השמדה טוטאלית, כבר אין את הקיסר שיהרוג את כל מה שזז ישרוף את כל הבתים וביצוע השמדה טוטאלית של כל העם כדי לנצח . זהו זה כבר יצא מהעולם הזה, לא קיים כבר !

עובדה ראשונה שהפלסטינים צריכים להבין אותה ששישה מליון ישראלים נמצאים בישראל, הם קיימים ואף אחד לא יוצא אותם מפה ההשמדה לא קיימת לא קיים דבר כזה הם לא יתאדו ויצאו מישראל .

עובדה שנייה שהישראלים צריכים להבין שבאותה מידה יש כשישה מליון פלסטינים ופליטים שחיים איפשהו באזורים הפלסטינים או חוזרים לשם וגם אותם אי אפשר להשמיד והם לא יתאדו באוויר .

שניהם צריכים להבין זאת שבסופו של דבר הם חייבים לחיות ביחד, והוא אמר שאני לא מקבל את האימרה "צ'נס אחרון" .

עכשיו איפה התחילו הטעויות ??

ההישג הראשון שהפלסטינים היו חייבים הוא שיכירו בהם, שיכירו בארגון של ערפאת כזה שמייצג את הפלסטינים .

איך אפשר לעשות את זה ??

איך אפשר לנצח את הצבא החזק באזור ??

אאאא עכשיו בואו נסתכל ארצות הברית וויטנאם , ערצות הברית יצאה מוויטנאם עם הזנב בין הרגליים כמפסידה .

האם באמת ארצות הברית הפסידה במלחמה והצבא או המליצ'יות הווינאמיות יותר חזקות מהצבא של ארצות הברית ?

כמובן שלא אך החלץ של העם האמריקאי הוא זה שגרם לארצות הברית להפסיד ולצאת משם, הלחץ של העם !

אז מה הם רצו בחטיפת מטוסים וכל השטויות הללו ?

להפעיל לחץ על הממשל הישראלי, על העם הישראלי שיבינו שאם לא ידונו ויכירו ויסיימו את זה אז הם עדיין יאבקו . הלחץ עבד בסופו של דבר וההכרה הגיעה אחרי זמן רב .

הטעות התחילה שכשהמטרה של הארגון הושגה הארגון לא פורק, והוקמה תנועה פוליטית .

הוא הזכיר איך הוא רב עם ערפאת כשאמר לו "זהו השגנו את המטרה, כבר אי אפשר לדון בלבוש הזה עם האקדח לידך"

הוא הביא דימוי שדיי אהבתי "נלחמנו בטנק בכוח כדי שיכירו בנו, הגענו למטרה שלנו ועכשיו פתחו לנו את הסלון כדי להבוא ולדון, עכשיו אנחנו צריכים להתלבש ולהתנהג בהתאם! אי אפשר להיכנס בטנק לתוך הסלון "

העניינים המשיכו להתנהל כפי שהיו מקודם ולא שינו מצורת החיים כמעט ולא הבינו ממש איך זה להיות מנהיג של העם הפלסטיני, מה זה פתח ? המטרה שבגללה הוקמה פתח כבר איננה ! אין רע בשינוי ואז הוא התחיל לדבר למשל על הקיבעון שם והביא דוגמאות מישראל (למשל איך העבודה התגלגלה, ליכוד, אפילו קדימה .... ) ואמר העולם משתנה ונסיבות משתנות ואם הגעת למטרה אז מקימים משהו חדש .

הפלסטינים עצמם יותר מאוס להם המצב מאשר הישראלים, וכן שי צודק, רוב הפלסטינים מלומדים או בוא לא נגזים אחוז גבוהה מאוד מהם .

הכרתי כמה חברה שיש להם להקה שמופיעה בעולם , להקת ראפ פלסטינית פרופיר שעושים מסיבות באמסטרדם ואנגליה ועוד , הם לא חיים במאה ה19 הם יודעים מה טוב ומה לא טוב להם .

הבעיה נובעת מעצם העובדה שהקול של הקיצוני תמיד גבוהה יותר, קיצוניים הם אלה שעושים את כל הבעיות בעולם, מסולמים נוצרים ויהודים , נוצרים כשהקיצוניים שלטו יותר מידיי אז היתה תקופת הצלבנים, מוסלמים קיצוניים מתחזקים אז כנראה שזו התקופה הזו ....... בכלל דת עם קיצוניות היא הסיבה העיקרית לרוב המוחלט של המלחמות הגדולות בעולם .

אני כבר מבין שאני כותב יותר מידיי והאמת שהתעייפתי ההמשך עוד יבוא אם לא יהיו הודעות שטויות שיגרמו לי להתחרט בכלל שהתחלתי לכתוב

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

המטרה היא לדעתי לפרק את הדת מהפוליטיקה, זה דבר שלא הולך וגם לא ילך ביחד כי הקיצוניים האלה הם בדרך כלל דתיים שמכניסים את הדת הקיצונית לפוליטיקה ומשתמשים בפוליטיקה כדי להכניס עוד אנשים לדת הקיצונית לפי איך שהם רואים אותה.

וזה נכון לכל מקום בעולם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כודם כל ברצוני להיתנצל על האמירות הגיזעניות שכתבתי כודם, לא חשבתי על זה בצורה כזאת כשרשמתי את זה אלא יותר כדי להראות הקצנה. שנית, אני חושב שהעניין עם הטרור שבא בקשר ישיר עם הדת הוא די ברור, הבעיה פה לפי דעתי היא בעית ההסלמה וזה די הולך כמו גלגל, הם (הטרוריסטים) מפוצצים אותנו, אנחנו מיתרגזים ומפוצצים אותם, הם לוקחים את זה לטובתם ובכך מראים עד כמה שאנחנו לא בסדר ורוצים רק בהריגתם וכך מגייסים אנשים נוספים כדי שיחליפו את מי שהרגנו ויפוצצו אותנו בחזרה כתגובה לזה שאנחנו פיצצנו אותם, ואז כתגובה אנחנו, טוב הבנתם את המסר. דבר נוסף הוא ההשכלה, כמו שנאמר כבר מיקודם, הם שולחים אלינו מחבלים וכדי להימנע מכך אנחנו סוגרים להם את הציר וכך הם לא רואים עולם - השכלה, עבודה, והם נהיים בורים שאותם קל יותר לגייס לטרור. מה שמביא אותי לתאוריה שזה מה שאירגוני הטרור מנסים לעשות, כי זה יוצר להם מצב אידיאלי לגיוס מסיבי של אנשים לעירגונים שלהם! אגב, מישהו ראה היום את המהדורה של שעה 6 בערוץ 2? היה שם רעיון עם דובר החמאס, היה די אבסורדי לישמוע אותו איך שהוא עונה לשאלות.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אוליי רולטה רוסית? (מי שנישאר חי אחרון לוקח את כל הקופה :lol:) :2gunfire:

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אולי השרשור יחזור לנושאו המקורי לפני שינעל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אפשר לסכם את זה במישפט אחד שממצה את כל העניין הזה, שלום אמיתי נעשה בין אנשים ולא בין פוליטיקאים..

ולכל מי שמנסה לחשוב ש"מוסלמי" היא מילה נירדפת לפאנט או קיצוני שינסה לחשוב שוב, גם בקרב היהודים יש פאנטים, רוצחים וכאילו שמטיפים לרצח עם... חשוב לעשות את ההבדלה בין דת לכת. ולמי שרוצה "תיזכורת" קלה, שיקח את הסרט "הנחשול" ויגיד לי אחרי צפיה בסרט שדבר כזה לא יכול ליקרות גם כאן!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אפשר לסכם את זה במישפט אחד שממצה את כל העניין הזה, שלום אמיתי נעשה בין אנשים ולא בין פוליטיקאים..

ולכל מי שמנסה לחשוב ש"מוסלמי" היא מילה נירדפת לפאנט או קיצוני שינסה לחשוב שוב, גם בקרב היהודים יש פאנטים, רוצחים וכאילו שמטיפים לרצח עם... חשוב לעשות את ההבדלה בין דת לכת. ולמי שרוצה "תיזכורת" קלה, שיקח את הסרט "הנחשול" ויגיד לי אחרי צפיה בסרט שדבר כזה לא יכול ליקרות גם כאן!

גילי

יש לך גם בשבילי מהחומר שאתה לוקח?

האם פעם שמעת על מחבל מתאבד יהודי\נוצרי?

האם פעם שמעת על רוצח מוסלמים בשם הדת?? יהודי או נוצרי ?

תתעורר אתה חי בחלום

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אני חושב שברוך גולדשטיין עשה את זה וגם הבחור שרצח נהג מונית לפני כמה שבועות בי-ם וגם היה מישהו שריסס כמה פועלים פלסטינאים בצומת גן הוורדים ואני בטוח שהיו עוד כמה.

עריכה - יש את החייל ששכחתי את שמו, שעלה על אוטובוס שנכנס לכפר דרוזי וריסס את הנוסעים בו (אח"כ עשו בו לינץ', אבל זה נושא לשרשור אחר).

פורסם
יש לך גם בשבילי מהחומר שאתה לוקח?

האם פעם שמעת על מחבל מתאבד יהודי\נוצרי?

האם פעם שמעת על רוצח מוסלמים בשם הדת?? יהודי או נוצרי ?

תתעורר אתה חי בחלום

אין להשוות את כמות הפיגועים שהיתה כנגד האוכלוסיה הישראלית מול "הפיגועים" שהיו מצד הישראלים האוכלוסיה הנגדים.

אבל, תחשוב מה היה קורה אם אתה היית חי כחלק מאוכלוסיה שחייה בשילטון של דיכוי במשך שנים?

המדינה שלנו "אלופה" בלדכא אנשים, ואני מיתפלא שלא היתה כאן הפיכה (הביא איזה מיליון עולים מברה"מ ולא דאגו לתשתיות, הביא עולים האתיופיה, מרוקו וכו' וזרקו אותם להיתיבש במידבר וכו', שלא נדבר על הצד"לניקים...)

אני לא חי בעולם "וורוד" עם דובוני איכפת-לי ופיות מעופפות, אני חי בעולם מאוד ריאליסטי, קרוב למציאות.

אני מאמין שאם אני הייתי חי במישטר של דיכוי הייתי מגיב בדיוק ככה...

העניין הישראלי-פלשטינאי הוא יותר סבוך משחור ולבן, אתה יודע. חוץ מזה, יש קטע חזק מאוד של הסטה, וזה קטע חזק לאללה...

אם אתה רוצה לדבר עם טרור, איסלם, יהדות ומה שבינהם אני יכול לדבר על זה שבועות... האמן לי אני בקיא בחומר ;)

אני אמת מאמין ששלום אמיתי נעשה בין בני אדם ולא בין פוליטיקאים. ואם מדינת ישראל היתה רוצה לשים סוף לעניין הזה של ה"עם" הפלשטיני היא היתה עושה את זה מיזמן. וגם לבנון היתה יכולה להראות אחרת לגמרי, אגב...

ככה זה ניראה שמותחים דברים כמו מסטיק, ולא לוקחים אותם לידי פיתרון (ואני לא מיתכוון דווקא למשהו בסיגנון "הפיתרון הסופי").

ובנימה אופטימית זו, סלאמת, גמר חתימה טובה וצום קל....

גילי

פורסם
אין להשוות את כמות הפיגועים שהיתה כנגד האוכלוסיה הישראלית מול "הפיגועים" שהיו מצד לאללה...

אם אתה רוצה לדבר עם טרור, איסלם, יהדות ומה שבינהם אני יכול לדבר על זה שבועות... האמן לי אני בקיא בחומר ;)

אני אמת מאמין ששלום אמיתי נעשה בין בני אדם ולא בין פוליטיקאים. ואם מדינת ישראל היתה רוצה לשים סוף לעניין הזה של ה"עם" הפלשטיני היא היתה עושה את זה מיזמן. וגם לבנון היתה יכולה להראות אחרת לגמרי, אגב...

ככה זה ניראה שמותחים דברים כמו מסטיק, ולא לוקחים אותם לידי פיתרון (ואני לא מיתכוון דווקא למשהו בסיגנון "הפיתרון הסופי").

ובנימה אופטימית זו, סלאמת, גמר חתימה טובה וצום קל....

גילי

אם אתה כל כך בקיא היית אמור לדעת שאין עם כזה פלסטינים, אפילו המצרים והירדנים לא סובלים אותם ובצדק.

המצרים יכלו לתת להם מדינה לפני שנים ,אך בצדק השאירו לנו להתעסק עם הבלאגן.

שמישהוא רוצה ויכול לשחוט אותך כמו תרנגולת אין לך איך ולמה להידבר איתו כלל.

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
ואם מדינת ישראל היתה רוצה לשים סוף לעניין הזה של ה"עם" הפלשטיני היא היתה עושה את זה מיזמן.

גילי

אם אתה כל כך בקיא היית אמור לדעת שאין עם כזה פלסטינים, אפילו המצרים והירדנים לא סובלים אותם ובצדק.

המצרים יכלו לתת להם מדינה לפני שנים ,אך בצדק השאירו לנו להתעסק עם הבלאגן.

שמישהוא רוצה ויכול לשחוט אותך כמו תרנגולת אין לך איך ולמה להידבר איתו כלל.

אם היית קורא בשקידה היית שם לב למרכאות... :|

מה קרה? הצום מתחיל לתת אות אותותיו?? ;)

גילי

פורסם
עריכה - יש את החייל ששכחתי את שמו, שעלה על אוטובוס שנכנס לכפר דרוזי וריסס את הנוסעים בו (אח"כ עשו בו לינץ', אבל זה נושא לשרשור אחר).

עדן נתן-זדה

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...