Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן נסיעה בד"כ במעבר להילוך סרק ( לפני עצירה ברמזור או בהורדת רגל מדוושת הגז לפני סיבוב) הרכב "נתקע" בהילוך ראשון. התופעה נמשכת עד כיבוי הרכב. לעיתים ההילוך מתחלף גם בלי כיבוי אבל לאחר מספר דקות נסיעה.

התופעה מופיעה באופן אקראי. חיברו את הרכב למחשב במוסך מורשה אך לא אובחן כלום. בנסיעה שערכו במוסך לא הופיעה התקלה.

פורסם

איזו שנה הרכב ? קילומטר'ז ? איזה יד אתה ?.

בניסאן אלמרה הראשונות 96-99 כמדומני אנשים דיווחו על מס' תקלות לא קטן בגיר האוטומטי.

העניין הוא שאם במוסך לאחר חיבור למחשב לא גילו תקלה,צריך לעשות נסיעת מבחן מקיפה לרכב ולנסות לאבחן שוב.

כדאי לגשת עם הרכב למכון לגירים אוטומטיים,שם יעשו סיבוב על הרכב,יבדקו ובוודאי שגם יאתרו את התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במכון ביקשו להביא את האוטו ו"יחפרו" כדי לאתר. אני מנסה לבדוק אם התופעה ידועה למרות שבמספר מוסכים (כולל מורשים )לא הכירו.שנת 2001 יד שניה 70,000 ק"מ

פורסם

אז אל תעביר לניוטרל בזמן נסיעה

כל הפואנטה של האוטומט' זה שאתה לא צריך להעביר הילוכים או משהו בזמן הנסיעה

חוץ מזה שזה דופק את הגיר לגמרי להעביר לניוטרל בזמן נסיעה באוטומט כי אחרי זה שאתה מעביר חזרה לדרייב זה מקבל יותר כוח ממה שיש לו וזה דוחף את המנוע ומקצר את החיים שלו

בקיצור, אם לא תעביר הילוכים באוטומט' בזמן נסיעה לא תיהיה שום בעיה והמנוע לא ייכבה לך.

ג'ימיניב!

פורסם

אני לא מעביר הילוך בזמן נסיעה התיבה האוטומטית דואגת לזה. ולא כתבתי שהמנוע כבה כתבתי שהרכב נתקע בהילוך ראשון ומשתחרר רק בכיבוי המנוע. אז יש לך עצה מעשית לעניין?

פורסם

כתבת "בעת העברה להילוך סרק". למעשה התכוונת להעברה (אוטומטית) להילוך ראשון ומכאן הטעות.

האבחון לתקלה יוכל להתבצע רק אם המכון יוכל לשחזר אותה. האם נבדקו כל המגעים החשמליים בגיר. העובדה שהתקלה נעלמת עם כיבוי המנוע יכולה להעיד על ממסר שנתקע או מגע רופף.

פורסם
איזו שנה הרכב ? קילומטר'ז ? איזה יד אתה ?.

בניסאן אלמרה הראשונות 96-99 כמדומני אנשים דיווחו על מס' תקלות לא קטן בגיר האוטומטי.

על מה אתה מקשקש? במודלים האלו ובכלל בניסאן הגירים מאוד אמינים.

הבעיה היא מוח הידראולי, יש לך שתי אפשרויות לתיקון. פרוק המוח לניקוי כללי של כל השסתומים והחלפת סט אלקטרופיילוטים או מוח מפרוק.

פורסם

הבעיה היא מוח הידראולי, יש לך שתי אפשרויות לתיקון. פרוק המוח לניקוי כללי של כל השסתומים והחלפת סט אלקטרופיילוטים או מוח מפרוק.

כשאמרתי תקלות גיר לא התכוונתי ש: הלך הגיר או שיש לשפץ את הגיר אלא לזה שיש בעיה נקודתית בגיר שאותה צריך לפתור.

גם אצלי באפלאוז 97 הגיר נחשב עוד יותר אמין מניסאן (לא מאמין תראה מכוניות צבאיות שעשו איתו 350-400K קילומטר).

הגיר התחיל לעשות בעיות והחליפו שם אלקטרו פיילוטים ללא פירוק גיר.

מכיוון שאינני מכיר את הניסאן אני עדיין טוען-שיש לפנות למכון לגירים אוטומטיים לאבחון מדוייק ולא בערך או נדמה לי ש....

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מנסה להבין. הגיר אמין והמוח לא ? המוח לא שייך לגיר ? נשמע דומה לטענת הגנה עליה הסתמך בזמנו חה"כ חזן שנחשד בהצבעה כפולה בכנסת.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

בתיבת הילוכים אוטו' במצב D הרכב עומד בהילוך ראשון ולא בסרק !!!

עם עזיבת הרגל מהברקס האוטו נוסע וטוב שכך

לא מבין למה אתה מתעקש שבמצב D בעצירה מוחלטת הרכב יהיה במצב N

לדעתי אין לך שום בעיה..

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...