Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רמקולים של JBL הדגם שהוזכר בכותרת

ורציתי לדעת אם אני יכול לשים להם מגבר (אם יצורף מגבר יצורף כמובן גם סאב)

ויש לי עוד שאלה זה בריא לרמקולים האלה מגבר?

הם עוד יחסית חדשים בסך הכל יש לי אותם חודש זה אומר שהם עוד לא "נפתחו"?

תודה לעונים :)

פורסם

לכל רמקול אפשר להשם מגבר (תקנו אותי אם אני טועה).

ברור שבריא להשם להם מגבר , כדי שהם יוציאו 100% מעצמם.

עוד לא "נפתחו" , לא שמעתי על דבר כזה :|

בכל זאת תהנה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כן גם אני קורא על "הרצת רמקולים" בכל מיני מקומות כולל הפורום הזה.. אבל הדבר נשמע לי תמוה מפני שאם אכן כך היה הדבר, יצרן הרמקול היה דואג ליידע אותך על זה בחוברת שבאה איתם ולהמליץ לפחות לעשות הרצה כדי לקבל מוצר אופטימלי..

(בדיוק כמו שייצרני רכב ממליצים על הרצה מסויימת..)

קניתי די הרבה רמקולים בחיים שלי , מפיוניר עד מורל והרץ ותמיד אני עובר על החוברת שלהם ובחיים לא נתקלתי בהמלצה כזו..

הסבירו לי כבר את העניין של חימום האלמט וההתקררות שלו כדי לחזק אותו או משהו בסגנון..

שוב , יכול להיות שיש משהו מאחורי זה.. אבל בחיים לא ראיתי על זה משהו רשמי..

*לגבי הנושא - בוודאי שמומלץ לשים להם מגבר. רק ישפר לך את איכות הצליל . (אם אני לא טועה יש לי גם כאלו ברכב השני ומגבר ממש עזר להם..)

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

• תוכן חדש...