Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני רוצה לקנות מערכת לרכב שתומכת בMP3, קוראת דיסקים צרובים (אפשרי DVD אבל לא חייב), שיש לה חיבור USB ... (איך אפשר לבדוק אז זה USB 1.0 1.1 2.0 ?) ...

בעקרון אני רוצה לקחת הארד דיסק IDE או SATA שיש לי במחשב, לקנות לו מארז חיצוני עם חיבור USB 2.0 ולחבר למערכת באוטו..

השאלה שלי היא האם לא יהיו בעיות התאמה עם ההארד דיסק או החיבור USB ..

או שמה תהיה הגבלה של זכרון או של קבצים שהמערכת תוכל לקרוא ..

מישהו ניסה כבר לחבר הארד דיסק לUSB של מערכת רכב ?

הרעיון פה הוא לחסוך בדיסקים, האוטו שלי כרגע מפוצץ בדיסקים ..

וגם הצריבה של דיסקים של AUDIO ולא DATA יכולה להיות עם קפיצות .. וצריך לצרוב לאט ..

עם הארד דיסק אני לא אצטרך לצרוב דיסקים מחדש, לא לאכסן עשרות דיסקים באוטו, ולא להחליף דיסק כל פעם שנמאס מהשירים עליו - ככה שגם לא צריך מערכת קוראת DVD וגם לא צ'יינג'ר ..

תודה מראש,

יאיר ב.א.

天鎖斬月

פורסם
אני יודע שהUSB של קלריון יכול לעבוד עם הרד דיסק חיצוני .

תשאל את אריאל SQ מהפורום .

אוקיי תודה :)

אמממ ..

סתם שאלה, כדאי לקנות מחברה יחסית לא מוכרת (שאני לא שמעתי עליה) ..

חשבתי ללכת על SONY או PIONEER או KENWOOD...

או שכל זה לא ממש משנה ?

天鎖斬月

פורסם

יש לי מחשב נייד רק שהוא לא קטן ואין לו מסך מגע ..

אממ ..

אצלי הכל כבר מסודר במאות תיקיות ..

יש לי איזה 40-30 ג'יגה של שירים והכל מסודר יפה בתיקיות לפי ג'אנר, או לפי פסי קול ויוצרים או שנים וכו' ..

ואם כבר אז אפשר מערכת בגודל כפול שתופסת 2 מקומות ..

למרות שחשבתי לתקוע את ההארד דיסק במארז החיצוני שלו בתא הפנוי מתחת למערכת ..

天鎖斬月

פורסם

מצטער שפרסמתי עוד הודעה, פשוט לא הצלחתי לערוך את ההודעה הקודמת:

אני צריך שלמארז הארד דיסק החיצוני יהיה בולם זעזועים מאחר וזה אחרי הכל יהיה בתוך אוטו ...

אפשרות שתהיה בקרת טמפרטורה במארז החיצוני אבל לא חובה ...

גם מגירה יכול להיות רעיון טוב כי אז אני אוכל לקחת את ההארד דיסק איתי כשאני לא באוטו ..

שאלה - האם המערכת ברכב תצטרך דרייברים בשביל לקרוא מההארד דיסק דרך הUSB או שזה יעבור כמו PLUG N PLAY בלי דרייברים ?

天鎖斬月

• תוכן חדש...