Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך לנסח את זה? (זה הולך להיות סיפור מייגע)

כרגע מורכב האגזוז המקורי.

נתחיל ברלוונטיות ואז נעבור לבעיות.

פילטר פתוח ישנו, יוחלף לאחד מחברה נורמלית, אבל כל הצנרת מותאמת לאוטו וקיימת בתא המטען.

היה מורכב ופורק על ידי עקב מיקום גרוע, אם יורכב, יורכב במיקום חדש. (אפשר לראות בתמונה בסמלון את הפילטר הפתוח כשעוד היה מורכב)

אני גר ביום יום בעיר ולא מעוניין שהרכב יעשה רעש, שלא יעיר את השכנים ושלא ימשוך שום תשומת לב שהיא.

אבל, כל סוף שבוע אני רחוק רחוק מהציוויליזציה, במקומות שאין שום בעיה של רעש או שום בעיה שעלולה להעיר שכנים.

האם יש איזשהו יתרון (בתוספת פילטר ממוקם נכון) בלהרכיב דוד אחורי פתוח פתוח מאוד מאוד? יתרון שאינו קשור בצליל כמובן.

דוד פתוח מאוד (אם יש דבר כזה).

אם התשובה היא חיובית, אפשר להמשיך לפסקה הבאה.

ראיתי פה ושם משתיקים לדוד פתוח, מה רמת ההשתקה שלהם? האם הרעש נסבל בהתקנת משתיק כזה?

העניין הוא שאני גם מבצע נסיעות ארוכות ואין לי כוונה לסיים אותן עם כאב ראש.

ובכלל אני לא בקטע של רעש.

המטרה היא לפתוח רק בסופי שבוע.

טוב קשקשתי מספיק,

אני רוצה דוד פתוח מאוד ושיהיה אפשר להשתיק אותו זמנית אבל השתקה השתקתית (ברור לי שלא כמו המקורי, רק לא להפריע לאנשים מסביבי).

מספיק.

וולקן, 94, 2.0

תודה.

פורסם

אם כבר וולקנים , אחד עם וולקן אדומה 2.0 כמעט נכנס בי ביציאה לאיילון דרום במחלף השלום בפנייה שמאלה.

הייתי צריך לברוח חזק ימינה בשביל שה"פרפור" שלו לא יוריד אותי.

אני שמח על שאתה מרגיש פתוח איתנו שאתה מספר לנו את חוויותיך , אבל בחייאת , מה זה קשור לשרשור ?

יאשה .

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אם כבר וולקנים , אחד עם וולקן אדומה 2.0 כמעט נכנס בי ביציאה לאיילון דרום במחלף השלום בפנייה שמאלה.

הייתי צריך לברוח חזק ימינה בשביל שה"פרפור" שלו לא יוריד אותי.

נו ואיך זה קשור? אני בכלל מהצפון אם אתה מתעקש.

פורסם

ארז קיימים משתיקים לדודים כמובן, ניתן להתקינם ולהסירם בקלות, הם מדכאים את הרעש בצורה מספקת, ניתן להשיג בחנויות "שיפורים".

אם אתה רוצה להתקין את הדוד על מנת להעלות הספק תשקיע כבר בצנרת משופרת כי אתה די תתאכזב.

אם אתה אוהב את הרעש (זה לא בושה, רעש של אגזוז פתוח תמיד עושה טוב על הלב) אז כדאי לך ללכת על זה.

אם אתה מראש חושב שהרעש יפריע לך בשיוטים (כמו במקרה שלי), רד מהנושא ותשאיר את דוד הרגיל .

בהצלחה.

פורסם

תודה איציק,

כמו שכתבתי, אני ממש לא בקטע של רעש וממש לא מעוניין להפריע לאנשים ב6 וחצי בבוקר, בגלל זה אני רוצה משהו שיהיה ניתן להשתקה בימי השבוע כשאני נמצא בעיר. בסופשים אני ברמת הגולן ובעמקים, שם אין בעיה עם אגזוז פתוח.

לגבי צנרת, במקרה כזה צריך לוותר על הממיר?

מאיפה להתחיל אותה? מיד אחרי הסעפת או למטה יותר? או אחרי הממיר?

האם אפשר להשאיר את הממיר?

מה לגבי מעקף זמני של הדוד האחורי? (סתם זורק שאלה, לא לצעוק עליי).

פורסם

אין שום קשר בין פתיחות הדוד לבין הרעש.

תאמין לי שדוד של 745 יותר פתוח מכל דוד פתוח שתמצא והוא שקט כמו מנזר השתקנים.

חפש בפירוקיות כל מיני דודים אחוריים של מנועים עתירי נפח ועתירי הספק (דודים של ב.מ.וו גדולות יתאימו מאוד).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ליפי ניסיון של חברים שלי, אין שום תועלת בכלל.

הדוד המקורי בוולקן ובעוד כמה דגמים משותפים של הקונצרן - פתוח לגמרי.

אבל הוא עדיין שקט, ואני לא ראיתי שום סיבה להחליפו.

גם שהמקורי שלי נסדק והיה פסול לשימוש, הבאתי דוד מקורי.

אביחי

פורסם

טוב, לא מחליפה!

מה לגבי הצנרת? יש טעם לבנות צנרת מחדש?

למען האמת, נסעתי על וולקן זהה, עם צנרת מלאה + פילטר + דוד פתוח (ומאוד רועש), והיא בהחלט נסעה טוב יותר משלי.

יש דברים בגו?

פורסם

אולי צנרת תוסיף, כי המנוע הזה נחנק כבר ב-5,000 סיבובים.

אם אפשר להעלות את הרף - מבורך.

אני הייתי בונה צנרת רחבה יותר, ומשאיר את הדוד המקורי, באמת שהחלפה שלו לא נותנת כלום.

אביחי

• תוכן חדש...