Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון סיריון תרדוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי הוא 33K,

וכדאי לא להוציא כסף נוסף על הוצאות אחזקה דלק ומוסך

מכיון שאני גר בתל אביב עם מצוקות החניה

הגעתי למסקנה שהבחירה הטובה ביותר היא מכונית מיני יפנית

המועמדות שהיו בעיני הן הסיריון 2000-1 והסויפט כנ"ל

מכיון שהסוופיט במודל זה מכוערת בטירוף (לעומת הדגם החדש המדהים בעיצובו בעיני)

נותרתי עם הסיריון שנמכרת בדרך כלל ב2000 מעל המחירון ונחטפת בטירוף

(נרשמתי לשלושה סוכנים חכמים)

מספר שאלות

1.האם שיקולי נכונים בעיניכם?

2.האם יש לכם אופציות נוספות?.

3.מה נחשב קילומטראז' טוב? 12KM/15KM לשנה

4.אחרי כמה KM מנועי הסיריון הגיר ורצועות הטיימיניג מתפגרים ?

5.האם שווה לפזול לכיוון הפ'גו 206 1999?

פורסם

120-160K ק"מ והמנוע צריך (לפחות) החלפת רינגים. טיימינג כל 100K ק"מ.

תיבת הילוכים אוטומטית צריכת התייחסות סביב 150K ק"מ.

פורסם
וכדאי לא להוציא כסף נוסף על הוצאות אחזקה דלק ומוסך

מכיון שאני גר בתל אביב עם מצוקות החניה

חשבת על קטנוע?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שיקולים נכונים.

קילומטרג טוב בעיני זה כמה שפחות (בתנאי שהרכב טופל ולא עמד תקופות ארוכות) עד 15 זה בהחלט טוב ונמוך מהממוצע שהוא בערך 20.

רצועות טיימינג לא מתפגרות אם מחליפים בזמן(בין 70 ל90 אךף לפי הראות היצרן)

הגיר והמנוע בתנאי שטופלו נכון יכולים לסחוב כ 200 אלף אבל זה סתם הערכה גסה אבל אם רצית נבואה-קיבלת.

206 רכב טוב יותר בכל המובנים אולי חוץ מחניות (יותר קל בסיריון) וצריכת דלק.206 זה פשוט רכב בדרגה מעל הסיריון והוא מרגיש הרבה יותר "אוטו" .עלויות האחזקה כנראה יהיו יותר גבוהות מהסיריון.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

שרשרת! לא חגורה.

אכן הסיריון 1.3 חפה מפעולת האחזקה הספציפית של החלפת רצועת/חגורת טיימינג.

פורסם
שיקולים נכונים.

קילומטרג טוב בעיני זה כמה שפחות (בתנאי שהרכב טופל ולא עמד תקופות ארוכות) עד 15 זה בהחלט טוב ונמוך מהממוצע שהוא בערך 20.

רצועות טיימינג לא מתפגרות אם מחליפים בזמן(בין 70 ל90 אךף לפי הראות היצרן)

הגיר והמנוע בתנאי שטופלו נכון יכולים לסחוב כ 200 אלף אבל זה סתם הערכה גסה אבל אם רצית נבואה-קיבלת.

206 רכב טוב יותר בכל המובנים אולי חוץ מחניות (יותר קל בסיריון) וצריכת דלק.206 זה פשוט רכב בדרגה מעל הסיריון והוא מרגיש הרבה יותר "אוטו" .עלויות האחזקה כנראה יהיו יותר גבוהות מהסיריון.

טעות גדולה ומרה בפיך:

ה206 הוא רכב זוועתי מבחינת אמינות לעומת הסיריון הAL4 שלו מבזבזת דלק בכמויות מטורפת תוך ניסיונות סתמיים ללמוד את אופי הנהיגה שלך בעוד שהסיריון ישנה תיבה 4 הילוכים נורמלים (די איטית) אבל עדיין מתפקדת וחסכונית פי כמה מה206 1.4 שדרך אגב מוציא 75 כ"ס חלושים לעומת 102 כס מ1.3 בסיריון

פורסם
ה206 הוא רכב זוועתי מבחינת אמינות

חורה לי לקרוא את זה.

ה206 שלי מראה אמינות מעולה

ולא מפתיעה בבעיות ותקלות.

אם אתה מתייחס רק לתיבה האוטומטית אז בבקשה תציין את זה.

שלי מצויידת בגיר ידני, אגב.

עריכה:

נדמה לי שבשנת 99' הגיר האוטומטי היה ZF

ולא AL4.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

איך איך איך אפשר אפלו לחשוב על השוואה בין הצרפייתה ליפנית!!!

אנא רכב צרפתי לא עושה לי כלל טוב כשהוא פרטי ולא ליסינג אז חבל על התגובה!

יפני וזהו!

:roll:

פורסם

א. נכון אני בכלל לא דיברתי על הגיר האוטמטי -לא מכיר ולא נסעתי אבל אני כן מדבר רק על רכבים שיש לי נסיון אמיתי איתם(יש לנו בבית 206 ידנית) ולא משמועות .ושוב כמו שאמרתי אני בכלל לא מדבר על רכב צרפתי או יפני וגם ציינתי שעלויות האחזקה כנראה יהו גבוהות יותר.

אבל 206 זה רכב הרבה יותר מהנה,נוח ובטוח מהסיריון .ונכון הוא לא באותה רמה כי סיריון מוגדר כמיני ו206 כסופר מיני.

כל זה לא גורע מהמלצתי החיובית על הסיריון שכן מתאימה לצרכים של פותח השרשור.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
איך איך איך אפשר אפלו לחשוב על השוואה בין הצרפייתה ליפנית!!!

אנא רכב צרפתי לא עושה לי כלל טוב כשהוא פרטי ולא ליסינג אז חבל על התגובה!

יפני וזהו!

לא ברור מה את אומרת, קצת פסיקים ונקודות היו עוזרים.

ואם הצלחתי להבין מה שאת אומרת אז זאת שטות גמורה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אם אני לא טועה, כרגע פה בפורום שמנוע של סיריון 1.0 מחזיק בערך עד 150,000. לפי דעתי, צריך לקחת את זה בחשבון.

מאיפה כל הקשקושים הללו צצים אני לא יודע????

לסיריון כמו לכל רכב יש מנוע, דבר שמצריך טיפול. הסיריון לעומת רכבים אחרים (ובגלל היותה יפנית) שורדת טוב יותר את ההזנחה הפושעת של הנהג הישראלי.

אני עכשיו מכרתי סיריון כם 152K ק"מ על השעון, בבדיקה המנוע יצא מצויין. ב3 השנים שהרכב היה אצלנו ביצענו טיפולים בזמן והשתמשנו בשמן של ליקווי מולי חצי סינטטי.

ראיתי בחיי הרבה סיריון, טיפלתי בלא מעט. להגיד המנוע הולך ב150K זאת שטות שיוצאת מפה של אדם שההבנה שלו ברכב היא כמו ההבנה שלי באיסוף בולים הולנדיים.

בולשיט!!!

haters will hate

• תוכן חדש...