Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסביבות השעה 13:00 יצאנו לנסיעה קצרה על מנת למצוא את המקום שבו עושים תיאוריה.

עצרנו בצומת אחד וכעבור מס' שניות הבחנו בדבר מאוד מוזר:

בחור בן 30+ בערך,נוסע על קורקינט ממונע בלי קסדה באמצע הכביש!בדיוק באותו הזמן משטרה עברה במקום...עקפה אותו והמשיכה לינסוע כאילו שלא קרה כלום.

בד"כ אני נוהג להתעלם ממקרים שמשטרה עוברת באור אדום או מחנה במקומות אסורים,אבל זה כבר עובר כל גבול.

לא נישאר לעשות כלום חוץ מלצחוק קלות למרות שזה בכלל לא מצחיק.

פורסם

קצת הגזמת.

בהשוואה לכל מה שקורה, מה שתיארת לא גורם לי לחשוב כלום על המשטרה - כבר פיתחתי אדישות לדברים כאלה, ומקרה כזה לא מזיז לי כלום בקו המחשבה.

אם מדברים כאלה אתה מתרגש, מזלך שלא ראית את כל המחדלים שאני ראיתי.:mm_yeah:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
קצת הגזמת.

בהשוואה לכל מה שקורה, מה שתיארת לא גורם לי לחשוב כלום על המשטרה - כבר פיתחתי אדישות לדברים כאלה, ומקרה כזה לא מזיז לי כלום בקו המחשבה.

אם מדברים כאלה אתה מתרגש, מזלך שלא ראית את כל המחדלים שאני ראיתי.:mm_yeah:

אני גם מתנהג באדישות למקרים שמשטרה עוברת על החוק .אבל המקרה הזה פשוט ממש מוזר..לא חשבתי שהמשטרה תתעלם מדבר כזה.חחחח זה פשוט מצחיק..בחור נוסע באמצע הכביש על קורקינט והמשטרה עוברת לידו כאילו לא קרה כלום.

יש לציין שהיו עוד מכוניות על הכביש וכולם נאלצו לעקוף אותו.

על מה ייתנו לו דוח?

ל'

את רוצה להגיד שאין שום חוק שאוסר על אנשים ליסוע בכביש על קורקינט..?גם בלי שום קסדה או אביזרי בטיחות אחרים.

פורסם

זה כלום.

מה גם שאין להם מה לעשות לו כ"כ, אין בחוק תקינה ממשית לכלים כאלה למרות שאסור ליסוע עליהם בכביש כאילו זה רכב לכל דבר - וגם אם היה, אני לא מאמין שהם היו עוצרים בחור בן 30+ ומתחילים להתעלק לו על החיים בגלל כזה דבר, בדרך כלל הם נתפלים לצעירים \ כאלו שנראים כאילו נוח להיתפל אליהם.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אני גם מתנהג באדישות למקרים שמשטרה עוברת על החוק .אבל המקרה הזה פשוט ממש מוזר..לא חשבתי שהמשטרה תתעלם מדבר כזה.חחחח זה פשוט מצחיק..בחור נוסע באמצע הכביש על קורקינט והמשטרה עוברת לידו כאילו לא קרה כלום.

יש לציין שהיו עוד מכוניות על הכביש וכולם נאלצו לעקוף אותו.

את רוצה להגיד שאין שום חוק שאוסר על אנשים ליסוע בכביש על קורקינט..?גם בלי שום קסדה או אביזרי בטיחות אחרים.

מנסה לחפש כרגע, אך לא מצאתי.

היה תקדים לפני מספר שבועות, אינני בטוחה היכן זה עומד כיום, ניסו להעביר חוק שבו כל מי שמחליק על גלגיליות, סקטבורד, אופניים וכו', מחוייב לחבוש קסדה על ראשו במהלך הפעולה הזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא חושבת שהחוק נכנס לתוקף ולכן לא אוכפים אותו, הקנס הצפוי הוא 200 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דווקא תמיד אמרו לי שכל סוג של קורקינט ממונע[במנוע בנזין] הוא לא חוקי בגלל בעיות עם ביטוח ודברים כאלה, שאין למכשיר ביטוח בעצם.

פורסם

ואם הוא לא ירכב על הכביש וירכב על המדרכה, אז יתלוננו על כך שהוא רוכב על המדרכה ומסכן את הולכי הרגל.

ל'

• תוכן חדש...