Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם הוא לא ירכב על הכביש וירכב על המדרכה, אז יתלוננו על כך שהוא רוכב על המדרכה ומסכן את הולכי הרגל.

ל'

עדיף שיסכן הולכי רגל ומישהו יחטוף מכות יבשות מאשר שהוא ימות ויהרוס לנהג הרכב את כל החיים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
על מה ייתנו לו דוח?

אדם לא יכול להרכיב לעצמו רכב מנועי ולנהוג בו ברחובות העיר ללא אישורים מתאימים.

נניח והייתי בונה באגי עם מנוע של מעבורת חלל, הגה של פלייסטיישן, צמיגים של עגלת סופר והנעה אחורית (כמובן, בשביל הדריפט) - הייתי יכול לנוע איתו על הכבישים בבטחה?

מה שאני מנסה להגיד זה שבוודאות יש תקנה שאוסרת נסיעה כזאת. השאלה היא רק מה הניסוח הרישמי שלה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עדיף שיסכן הולכי רגל ומישהו יחטוף מכות יבשות מאשר שהוא ימות ויהרוס לנהג הרכב את כל החיים.

לא כולם יסכימו עם זה, אבל כל אחד והדעה שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא כולם יסכימו עם זה, אבל כל אחד והדעה שלו.

ל'

אמת. אני כנראה בעל דעות קיצוניות מידי לגבי כל דבר שהוא לא רכב שנמצאים על הכביש. אין שם מקום לא לרוכבי אופניים ולא לרוכבי קורקינט ולא לקלנועיות ולא לשום דבר מהסוג הזה שמעט את התנועה ומסכן את כולם.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...