Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידן, אני לחלוטין מסכים איתך שמי שמתקין מערכת איכותית, בדרך כלל מתקין אותה במקום מקצועי.

אבל אתה בעצמך אמרת "כנראה שמתקין.....". אז אולי הוא האחד ממיליון שיש לו את הפוטנציאל למערכת סופר איכותית אבל הפוטצאל הזה לא ממומש בגלל איכות ההתקנה ? ואני אישית מכיר כמה אנשים עם מערכות כאלה.

פורסם

מישהו החזיק פעם ביד את המידבאס של ספייס ? הם קלים מידי, עד מפחיד, משקלו סה"כ 320 גרם!:shock:

השאלה שלי האם למשקל של מידבאס יש משמעות כלשהי, והשפעות על איך שהוא מנגן?

פורסם

אתה צודק, קשה לקנות רמקול יקר ששוקל מעט.

אני מבין, כנראה שעד עתה ,

קנית ציוד אודיו לפי קילו , נכון?!

נ.ב.

תחשוב שוב על מה ששאלת , ותבין שאין קשר בין משקל לטיב הרמקול.

ZZR

פורסם

שמעתי את השילוב אצל בחור מהפורום שלכם בערך לפני שנה.כי רצתי לקנות הרץ ספייס,שמו של הבחור (רנזי).מכוון לא מכוון נשמע לא טוב אנמי וחלול .ההי אנרגי נשמע לדעתי טוב יותר וגם עולה פחות.שמעתי שהוא לא החזיק הרבה זמן עם הספייס והחליף למילה.

TYPE R

פורסם
אתה צודק, קשה לקנות רמקול יקר ששוקל מעט. - נכון, מבחינה פסיכולוגית זה לא מסתדר בראש.

אני מבין, כנראה שעד עתה ,

קנית ציוד אודיו לפי קילו , נכון?! - ממש אבל ממש לא, פשוט בהשוואה לסט הקודם שלי (הייבריד אוביישן) המידים של ספייס יכולים לעוף עם רוח כמו נוצה.

\.

יש למישהו דוגמאות מחברות אחרות , שבסדרות הגבוהות שלהם המידבאסים קלים כל כך?

• תוכן חדש...