Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לרכוש את הסט הנ"ל http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/SchedaTecnica_space.pdf

ויש לי כמה שאלות/בקשות:

שמעתי את ההי אנרג'י - אהבתי, שמעתי את המיילה - אהבתי מאוד!

1. למי שיש את הסט הנ"ל בבקשה ליידע אותי - אני פשוט חייב לשמוע אותו.

2. מבקש חוות דעת מכל מי ששמע את הסט הנ"ל.

3. עם מה הכי כדאי להגביר אותו? פסיבית? אקטיבית?

4. לא מצאתי שום נתון באתר של הרץ על הקרוס של SPACE - מי שמכיר - מה נ"ק חיתוך שלו?

5. לפי התמונה המידבאס נראה הכי מוזר שבעולם :-P, יש לו באמצע מאין מידריינג' או משהו, או שזה פשוט ככה המבנה של הדרייבר?

6. האם המידבאס שלו (SPACE6) מיועד לנגן בנפח של דלת ולא בנפח קטן יותר.

בינתיים זהו.

תודה.

פורסם

אם אתה בעניין של משומש, לד"ר סאונד בירושלים יש כזה משומש, (וכמובן גם חדש), אבל את המשומש יותר סביר שהוא יסכים להשמיע. הוא היה באוטו של אחד מבעלי החנות עד שהעדיף להחליף אותו לרמה אחת נמוכה יותר, הי אנרגי כי לדעתו הוא היה עדין ולא מספיק חזק.

פורסם

מה שאתה רואה באמצע הרמקול זה המגנט שלו גם לMBQ יש משהו כזה עכשיו.

אם שמת לב אין לו מאחורה כלום זה כי המגנט מקדימה.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

את הסט לבדו לא ממש אהבתי, הטוויטרים חדים מידי ודורשים ריסון.

המידבאסים טובים ומאוד אמיתיים אך דורשים נפח קטן משל דלת סטנדרטית.

בנוסף, שמעתי את הסט הנ"ל רק עם הקרוסים של המילה וזה עשה בהם נפלאות- המלצה חמה.

לטעמי, אם מדובר על התקנה רגילה בדלת סטנדרטית, ההיי-אנרג'י יתן תוצאה טובה יותר.

אגב, אותה דילמה בדיוק יש עם האילייט של מורל, שבמקורו האילייט טוב יותר בהרבה, אך דורש נפח קטן יותר למידבאס, ולכן ברכב סטנדרטי ההייבריד אוביישן יתן תוצאה טובה יותר.

under construction..

פורסם

הוא היה באוטו של אחד מבעלי החנות עד שהעדיף להחליף אותו לרמה אחת נמוכה יותר, הי אנרגי כי לדעתו הוא היה עדין ולא מספיק חזק.

"עדין ולא מספיק חזק" - מילים נרדפות לאנמי וחלש,

אם זה היה נשמע טוב- כנראה שהרמקול עדיין היה מחובר עם ברגים לדלת.

נ.ב.

כנראה שזה הותקן בצורה חובבנית/ או חובר למגבר חלש.

לא הייתי פוסל את הסט - לי הוא נראה סט סוף הדרך.

ZZR

פורסם
את הסט לבדו לא ממש אהבתי, הטוויטרים חדים מידי ודורשים ריסון - סטריאו 60 אתה חושב שירסן אותם?

המידבאסים טובים ומאוד אמיתיים אך דורשים נפח קטן משל דלת סטנדרטית. - אתה בטוח? כי יש שני דגמים = K6, ו- K6L, וכמו שהבנתי L מיועד לנגן בנפח קטן וסגור, והדגם הרגיל מיועד לנפח של דלת. בבקשה תקנו אותי אם אני טועה.

.

בנוסף, שמעתי את הסט הנ"ל רק עם הקרוסים של המילה וזה עשה בהם נפלאות- המלצה חמה.

הסט יוגבר בצורה אקטיבית (כנראה).

פורסם

את האמת בזמנו שמעתי את ההי אנרג'י מוגברים עם אודיסון וגם ממש לא אהבתי, אבל לאחר חצי שנה שמעתי את אותם היה אנרגי עם הגברה אחרת (לא זוכר מה המגבר) בבי אמפ והוא היה נשמע מדהים.

פורסם
שמעתי עם הגברה של אודיסון ואלפין 9855 לא נשמע טוב במיוחד.

משהו לא סביר,

קומפוננט ברמה גבוהה + מגבר אודיסון+ HU של אלפיין 9855 , וזה "לא נשמע טוב במיוחד" ?!

נראה סביר? לי נראה הזוי .

אתה בטוח ששמעת את הרכיבים הללו?

ZZR

פורסם
שמעתי עם הגברה של אודיסון ואלפין 9855 לא נשמע טוב במיוחד.

זה יכול להיות אחד מבין שני דברים :

1- זה לא הטעם שלם מבחינת צביון סאונד

2- המערכת לא הייתה מכוונת בכלל

פורסם

מי שמתקין 9855 , אודיסון והרץ כנראה שמתקין במקום מקצועי,

ולכן אני שולל את הכיוונים,

אבל בהחלט יכול להיות שציוויון הסאונד לא מתאים למי שנתן את הדיעה.

ZZR

פורסם

ציוויון או לא ציוויון, לא צריך להיות גאון כדי לשמוע שרמקול מדוייק,מהיר ונאמן למקור.

מערכת שכוללת אודיסון אלפיין והספייס יכולה גם לכלול מגבר של אודיסון מסדרת הSRX שלא ממש ידגדג לסט הזה.

גם אם אני לא אוהב משהו אני עדיין יכול לתת חוו"ד באם הוא איכותי או לא.

כמו שאני חושב שהאוטופיה זה סט מדהים אבל פשוט לא לטעמי,כנ"ל גם אותו ספייס והמילה.

under construction..

• תוכן חדש...