Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על זה הרבה וראיתי שהרבה מתלבטים כמוני

אני לדוגמא מחפש (בנרות) מקומות שבהם אפשר לשמוע ולהתרשם מכמה סוגי קומפוננטים

סאבים אגב זו פחות בעיה מכיוון שאפשר לשים ברכב ולבדוק

אני ממליץ שכול אחד יתן מקום (או כמה) שמשמיע כמה סוגי קומפוננטים

לדוגמא (ואני סתם זורק)

סאונד סטורם - MOREL,JBL,MBQ

טומקאר - HERTZ,INFINITY,KENWOOD

ככה נדע כולנו לאיפה ללכת על מנת לשמוע ולהתרשם

נראה לי שיעזור להרבה מאוד אנשים,ובייחוד אנשים שבתחילת דרכם ועוד לא החליטו על הסאונד שנכון בשבילם

גל צדק - סט של 450 דולר יכול להשמע לאחד כמו 50 ולשני כמו מיליון

וזה מניסיון טרי (וקצת אכזבה,אבל אני לא אגיד לכם באיזה סט מדובר) :mm_wink:

תחשבו,ככה כול אחד שמקבל המלצה לדוגמא על המורל,MBQ,FOCAL,HERTZ יוכל ללכת לשמוע ולהרגיש

נ.ב.

אני שומר שבת,ואני מאמין שיש פה עוד כמה כך שעיניין המפגשים הוא לא רלוונטי לגבי

אלא אם כן

א.תחזרו בתשובה

ב.נפגש בשבוע

:mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

זה כל כך לא נכון מה שאתם מנסים לעשות פה

אין לזה שום משמעות וכל חנות התקנות שתיכנסו אליה תוכל באופן מגמתי לכוון את "השומע" להחליט שהסט הטוב ביותר הוא בעצם מה שבעל החנות רצה שתחשוב

אם זה ע"י חיבור לא נכון של הסט מאחורה ואו ע"י החבאת מגברים חלשים יותר בתוך הדוגמנית ואו סתם שטיפת מוח ובחירת HU לא נכונים מול כל סט שהוא ועוד ועוד

וגם במידה וכן הגעתם למתקין "צדיק" נטול אינטרסים אדם שקם בבוקר כדי לתרום לחברה ולא כדי לתרום לעצמו (בקיצור מלאך :wink:) עדיין זה לא נכון כי כל סט יגיב אחרת ברכב מאשר בעמדת תצוגה וכל עמדת תצוגה תייצר צליל שונה עם אותו סט או אותו רמקול בדיוק

לכן אני חושב שהעניין הוא בבחירת מותג טוב ומוכח שקיים הרבה זמן ושייצר ומייצר גביעים ונצחונות והערכות ברחבי העולם

מותג שלא מחליף בעלים חדשות לבקרים

מותג שעוסק בפיתוח של מוצריו

מותג שמיוצג בארץ ע"י יבואן אמין ואמיתי וישר !!!!!!!!!!!

דרך אגב גם למותגים הנ"ל יש רכיבים לא כל כך יקרים שעושים עבודה נפלאה

בברכה D.C

earthquake sound frik

פורסם

מר D.C

המותג המנצח הזה שאתה מדבר עליו, גם יכול להטעות באותה מידה.

לצורך דוגמא, ניקח את החברה שאתה כ"כ פריק לגביה: EarthQuake

בעבר היתה חברה מעולה, עם ליינים של מגברים מן השורה הראשונה (בעיקר ל SPL, נכון)

הם הציגו גם בתחילת שנות ה 90 מגברים עם קרוסים מתוחכמים, כאלו שלא רבים הכירו.

לא משנה שחברות כמו רוקפורד וקיקר העתיקו מהם חלק מהרעיונות..

היום, לא הייתי קונה שום דבר מהחברה, וגם לא לפני שנים בודדות, אבל כן בסוף שנות ה 90.

מוצרים כמו ה shreder הנפלא שלהם כבר אין היום.

אז כבר ניתן להבין שצריך להיות פתוחים לכל מיני מוצרים ורעיונות, וכן, יהיה מאוד נחמד לדעת שאתה נוסע למרכז התקנות מסויים

ויכול לקבל הדגמה, גם אם הסאונד ברכב יקבל מפרט מעט שונה.

אבל - האופי של האלמנט יישאר בעל אותו אופי, לא משנה מה "תחביא" מאחורי הדוגמנית.

אז במקום לסבך את העניינים, פשוט "תעניק" מעצמך דקה לרשום על חנות התקנות שתאפר לך ולכולם הדגמה ממוצרים כאלו ואחרים.

אצל שרון באוטו'ס בחיפה תוכלו לשמוע בעצם כמעט מכל מה שהוא מציע בחנות (גם אם באותו רגע לא מותקן על הדוגמנית)

באופן כללי: קיקר, לייטנינג אודיו, הייפוניקס, MBQ ועוד.

באתר תוכלו לראות את כל המוצרים: http://www.autos-sound.net/shop/index.php

פורסם

שלום גל

אני השתדלתי לא לנקוב בשמות של מותגים

אין לי מושג למה הגעת לרמת השמצה ל-EARTQUAKE

סליחה אם הטעיתי אותך ממש לא התכוונתי למה שאתה הסקת

ולא נכנסתי כדי להוביל לאיזיה מותג זה או אחר

בכל אופן אני מתפלא ממה שכתבת ואסביר

מצד אחד אתה מתפאר שאתה מתעסק ברכיבי סטריאו ממותגים שנים ארוכות (גם אני) ואני משער שאתה די יודע ומבין

אז איך אתה מוכן להעלם לחלוטין מהשרשרת של "יום ההקלטה של הזמר ועד לסאונד אצלך ברמקול ברכב" דרך הדפסת המאסטר דרך ייצור של הדיסקים דרך ה-HU דרך ה-RCA דרך ה-מגבר דרך ה- SPEAKER WIRES עד לרמקול דרך חלל הרכב עד לאוזן של השומע

ואתה מסוגל להעריך רמקול מסוים אפילו אם אותו בעל חנות שמשמיע לך משנה רכיבים מסוימים בשרשרת הזו בין דוגמנית לדוגמנית

נשמע לי מופרך ואני מתנצל מראש אם אני בוטה מדי

עכשיו לגבי ה-EARTHQUAKE אז אם כבר פתחת את הנושא אז בשבילך אני מצטער שאתה "מחסל" מותג כזה בהינף יד בייחוד אדם כמוך שנהנה בעבר מהמותג

אסכים איתך בדבר אחד המגברים שלהם או לפחות הדגמים ההתחלתיים יקרים ולא נותנים תמורה נכונה מול השקל

אבל תנסה להירגע ומצא לך הזדמנות להאזין ללין החדש שלהם בקומפוננטים ובסאבים ודבר איתי

אשמח אם תעשה זאת

בברכה ובידידות

D.C

earthquake sound frik

• תוכן חדש...