Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שום מוסך רנו בארץ! וזו בדיוק הבעיה. קרסו שמים ז*ן על הוראות היצרן בנוגע לשמנים ונוזלים. תעשו חיפוש בפורום ותתקלו במספר מקרים.

פורסם
קרסו שמים ז*ן על הוראות היצרן בנוגע לשמנים ונוזלים.

ALX,

אלו המלצות, לא הוראות (הייתי חייב לצטט לצורך עמידה על ההבדל, על אף שהודעתי עוקבת להודעתך).

ראה את מדבקת היצרן, המופיעה מתחת למכסה המנוע שברכבי רנו, בנוגע לשמני ELF.

היבואן מחוייב לעשות שימוש בנוזלים, העונים על דרישות היצרן (גם אם מדובר במוצרים של חברת דלק ישראלית, כזו או אחרת).

איני מצדיק את קרסו בעניין, אך חשוב לשים את הדברים במקומם, ולא לצאת בהאשמות שווא.

Wil,

כפי שנכתב כאן לא פעם ולא פעמיים, אם אינך מרוצה מאיכות הנוזלים, תוכל לספק בעצמך את הנוזלים בהם אתה מעוניין בעצמך להבא למוסך המטפל, לפני תחילת הטיפול.

לגבי גובה מפלס נוזל הקרור:

אכן בשורה התחתונה הדבר לא תקין.

אך עם זאת, מוטב לבדוק לפני היציאה מהמוסך את הנושאים הללו.

גם כדי לחסוך את העצבים, וגם כדי לחסוך את הטרטור שלאחר מכן, כמו במקרה שלך, וכמובן, כדי שתראה ותווכח כי שאתה אכן מקבל את מה שאתה משלם עבורו.

השערה אפשרית: שים לב, כי יתכן וגובה נוזל הקרור היה בתחום המותר בעת סיום הטיפול, אך לאחר היציאה מהמוסך ירד מתחת למנימיום, עקב ניקוז אויר לכיוון מיכל העיבוי (כלומר: יתכן ולא בוצע ניקוז אויר בצורה מלאה בעת הטיפול).

וכמובן שאם כך קרה, הדבר מראה על עבודה שלא בוצעה במלואה.

גש למוסך והשלם את נוזל הקרור החסר וסגור עניין.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אפי, איפה בכלל ראית אותי בשרשור הזה?

אני בשרשור אחר...

(ושמנים למנוע וגיר אני מביא מהבית, של ELF. לגבי נוזל קירור עוד לא יצא לי להחליף, בפעם הבאה אולי נשקול נוזל מהבית.)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

השאלה שנשאלת האם השמנים והנוזלים עומדים בתקניים של PSA ?

לדוגמא, בצ'מפיון משתמשים רק בנוזלים מקוריים חוץ משמן מנוע של חברת MOBIL לפי רשימה שפורסמה על-ידי יצרן הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה שמנים ונוזלים עבור רנו צריכים לעמוד בתקנים של פג'ו-סיטרואן? (PSA) :roll:

פורסם

אגב, פתחתי בזמנו שרשור שכולו עסק בנוזל קירור המומלץ לקליאו ספורט.

את הנוזל שמתאים מתוצרת ELF לא כל כך ניתן להשיג בארץ, גם לא דרך היבואן שהפרטים שלו פורסמו פה. הוא יכול להציע משהו דומה אבל לא בדיוק, משהו בסגנון "זה מתאים לכל רנו".

אז אם מישהו מוכן לשתף מה הוא שם באוטו שלו, זה יעזור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מתכוון להביא בספטמבר הקרוב תרכיז Glacelf supra הזהה לחומר המקורי של רנו מרומניה - איתי במזוודה.

פורסם

אתה לא נורמאלי, זה איזה 8 קילו לא?

תברר קודם שחברת התעופה לא תעשה לך צרות עם זה, לך תדע...

פורסם
4 קילו. אני מביא תרכיז.

רק תחשוב על זה שזונל קירור דומה מאוד לחומרים כימיים מסוכנים...

תאר לך מה יעשו לך בשדה התעופה לאחר שיקוף המזוודות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני מתכוון להביא בספטמבר הקרוב תרכיז Glacelf supra הזהה לחומר המקורי של רנו מרומניה - איתי במזוודה.

קניתי את הנוזל הזה בארץ דרך היבואן לפני כ-10 חודשים בערך.

פורסם
לדוגמא, בצ'מפיון משתמשים רק בנוזלים מקוריים חוץ משמן מנוע של חברת MOBIL לפי רשימה שפורסמה על-ידי יצרן הרכב.

אתה אומר בעצם שצ'מפיון משתמשים בMOBILE או לא משתמשים בMOBILE?

ואם לא, במה הם משתמשים ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...