Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש את הספוילר האורגינל של סזוקי בלנו הספוילר שבא מהיצרן. פשוט לצערי שאבא שלי קנה את הרכב והציעו לו להתקין את הספוילר הוא סירב אבל עכשיו הרכב שלי ואני ורצה להתקין את הספוילר מישהו בפורום בבקשה יכול לעזור לי ולהגיד לי מאיפה אני משיג את הספוילר הזה כמה עולה ואיפה מתקינים?

תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי!

נ.ב

אני לא מתכוון לשפר את הרכב או משהו כזה למה זה בלנו אי אפשר לעשות איתה כלום פשוט הבעיה היחידה זה שהרכב נראה מאחורה על הפנים וראיתי איך נראת בלנו עם הספוילר האורגינל שלה שזה נראה קצת יותר טוב.

פורסם

תחרוש על איביי ותמצא אחד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בפירוקיות לדעתי היו בכל דגמי סופר בלנו כאלו ספוילרים מקוריים של היצרן.

אצלנו בבלנו (לא סופר) מהחברה לא היה ספויילר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בפירוקיות לדעתי היו בכל דגמי סופר בלנו כאלו ספוילרים מקוריים של היצרן.

אצלנו בבלנו (לא סופר) מהחברה לא היה ספויילר.

יש לי בלנו 96 בצבע ירוק (הצבע של רוב הבלנו בארץ) ויש לו ספוילר מקורי שבא מהיצרן אבא שלי אמר מתי שהוא הזמין תרכב שאלו אותו עם הוא רוצה גם ספוילר אבל האו אמר שלא.

פירוקית זה גם אפשרות אבל אני מעדיף חדש מאיפה אני יכול להשיג ספוילר חדש? אולי מישהו יודע איפה יש חנות שמוכרים חלקים לבלנו במיוחד ספוילרים?

פורסם
תוכל לנסות לקנות או להזמין ספוילר מקורי בכל מוסך מורשה של סוזוקי.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

אני מתל אביב תוכל להגיד לי איפה בדיוק בתל אביב יש מוסך מורשה של סזוקי שאני יכול לגשת עלוי? וכמה זה יעלה בערך אם אתה יודע?

עוד דבר במקרה וזה יעלה יקר חדש מאיפה אני יכול להשיג משומש חוץ מפירוקית?

ואם ניתן להשיג רק בפירוקית איזה פירוקית באזור תל אביב והסביבה יש לה ספוילר של בלנו??

תודה רבה על העזרה

פורסם

פרוקיות רכב יש לאורך רח' המסגר מרח' יצחק שדה ולכוון דרום עד לרח' ריב"ל ובעיקר בצד המערבי של רח' המסגר.

כמו כן יש הרבה פרוקיות בכביש 44, בשני צידיו, מא.ת חולון ולכוון מערבה ליפו.

עליך לבצע מסע בין הפרוקיות ולברר אם יש להם כזה ספוילר (נדיר להשיגו משומש).

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

ספויילר מקורי מהיצרן, אם בכלל יש כזה בדרך כלל עולה אלפי שקלים.

רוב הסיכויים שהיבואן התקין את הספויילר בארץ והוא בכלל לא מקורי מבית סוזוקי. הרבה יבואנים עושים את זה ואומרים עלק מקורי.

תנסה לשאול בפירוקיות או להתאים משהו דומה בחנויות שבהם מוכרים כל מיני שיפורים חיצוניים. בטוח יצא זול יותר.

פעם למשל ביררתי על ספויילר של מיצובישי קולט, כזה שכל העסים עם האונו שמים, והוא עולה אצל היבואן 8500 ש"ח לפני מע"מ.

פורסם
ספויילר מקורי מהיצרן, אם בכלל יש כזה בדרך כלל עולה אלפי שקלים.

רוב הסיכויים שהיבואן התקין את הספויילר בארץ והוא בכלל לא מקורי מבית סוזוקי. הרבה יבואנים עושים את זה ואומרים עלק מקורי.

תנסה לשאול בפירוקיות או להתאים משהו דומה בחנויות שבהם מוכרים כל מיני שיפורים חיצוניים. בטוח יצא זול יותר.

פעם למשל ביררתי על ספויילר של מיצובישי קולט, כזה שכל העסים עם האונו שמים, והוא עולה אצל היבואן 8500 ש"ח לפני מע"מ.

תודה לכלום עזרתם לי וטוב שאמרתי לי בכל מקרה יש לי עוד פתרון אני יכול להתאים ספוילר של בלנו שמודלים יותר חדשים או שפשוט אני ישיג לי ספיול אחר שיתאים בכל מקרה תודה לכולם

• תוכן חדש...