Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה למצוא מגבר 4 ערוצים עוצמתי שיוכל להגביר לי 2 סאבים של קיקר C12 בתיבה כפולה

כל סאב הוא 150 רמס ב4 אום אתם אומרים הוא יפתח אותם?

עריכה:

אני מתלבא בין המגבר הזה:

GTA 4 SpecialוBlaupunkt

שהוא 4X60 רמס ב4 אום

אז אם למדתי חשבון בכיתה ב טוב זה אומר 2X120 רמס

ויש את זה:

Lanzer VIBE416

שהוא 4X125

ושוב לפי החשבון שלי

2X150

מה אתם אומרים?

תודה לעוזרים!

פורסם

למה לא לקנות מגבר שני ערוצים, אלא ללכת על 4 ערוצים בשביל 2 סאבים?

תרשום את התקציב שלך ואני בטוח שיוכלו להמליץ לך על מגביר מתאים למטרה.

מתחדשת*

פורסם
למה לא לקנות מגבר שני ערוצים, אלא ללכת על 4 ערוצים בשביל 2 סאבים?

תרשום את התקציב שלך ואני בטוח שיוכלו להמליץ לך על מגביר מתאים למטרה.

כי אני רוצה להגביר 2 סאבים

מה אני יחבר את שניהם לאותו ערוץ?

זה לא פחות איכותי או משו כזה? לא יודע אני לא מבין בזה...

תקציב? עד 1000 ש"ח

פורסם

אם אני רונה מגבר 2 ערוצים יש לי 2 פלוסים ו2 מינוסים

אני יוכל לחבר את הפלוס של הערוץ הראשון והמינוס של הערוץ השני לסאב 1

ואת המינוס של הערוץ הראשון והפלוס של הערוץ השני לסאב 2?

אם לא אז מה ההגיון בהצעה לקנות מגבר 2 ערוצים?

תודה לעוזרים...

פורסם

אפשר לעשות את מה שאתה מתכנן בלי שום בעיה, ולא צריך שום 2 ערוצים ולא מונובלוק, המגבר הזה יהיה מצויין לסאבים.

את המגבר אני לא מכיר, אבל את הסאב הזה לא קשה להגביר, והוא יהיה חזק גם אם המגבר הנ"ל .

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
אני רוצה למצוא מגבר 4 ערוצים עוצמתי שיוכל להגביר לי 2 סאבים של קיקר C12 בתיבה כפולה

כל סאב הוא 150 רמס ב4 אום אתם אומרים הוא יפתח אותם?

עריכה:

אני מתלבא בין המגבר הזה:

GTA 4 SpecialוBlaupunkt

שהוא 4X60 רמס ב4 אום

אז אם למדתי חשבון בכיתה ב טוב זה אומר 2X120 רמס לך תבדוק את הנתונים , 6אם היית נותן קישור הייתי מראה לך , אבל זה לא נכון בוודאות , אפילו בלי לראות נתונים

ויש את זה:

Lanzer VIBE416

שהוא 4X125

ושוב לפי החשבון שלי

2X150

מה אתם אומרים?

תודה לעוזרים!

מגבר טוב באמת , אמור בגישור לתת פי 4 ממה שהוא נותן בערוץ אחד, אין מגבר ארבעה ערוצים במחירים האלו ויקרים יותר שעושים את זה . למעשה רוב המגברים שנחשבים פה ברמת "היי אנד" , לא מבצעים את זה . אז אל תחפש את זה במגברים זולים כאלו .

2 - הלנזר הוא לא 4X125 הוא משהו כמו 4X90 או 4X100 אמיתי , זה עדיין הרבה , אבל אם הבלאופונקט עולה לך אותו דבר הייתי הולך עליו .

ולפני שכול החברים בפורום ידברו , אם הלנזר המדובר היה באמת 125 אזי הייתי הולך עליו , כי אז ההדרום הנוסף הוא יותר משמעותי לסאונד מאשר דברים אחרים (תוספת של 3DB היא משמעותית 1.5 לא כ"כ )

בברכה יהודה

פורסם
מגבר טוב באמת , אמור בגישור לתת פי 4 ממה שהוא נותן בערוץ אחד, אין מגבר ארבעה ערוצים במחירים האלו ויקרים יותר שעושים את זה . למעשה רוב המגברים שנחשבים פה ברמת "היי אנד" , לא מבצעים את זה . אז אל תחפש את זה במגברים זולים כאלו .

2 - הלנזר הוא לא 4X125 הוא משהו כמו 4X90 או 4X100 אמיתי , זה עדיין הרבה , אבל אם הבלאופונקט עולה לך אותו דבר הייתי הולך עליו .

ולפני שכול החברים בפורום ידברו , אם הלנזר המדובר היה באמת 125 אזי הייתי הולך עליו , כי אז ההדרום הנוסף הוא יותר משמעותי לסאונד מאשר דברים אחרים (תוספת של 3DB היא משמעותית 1.5 לא כ"כ )

הבלאנקפאנקט הזה הוא יותר זול

הלאנזר עולה 860 והשני 750 משו כזה...

פורסם

מציע ללכת על הקראנץ pzi 175.4

גם חזק משני האופציות שלך וגם מבית טוב ואמין.

מוכן לנדב את המגבר הפרטי שלי להתרשמות.

• תוכן חדש...