Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליל החימום נדלק לי בזמן נסיעה , ברגע שהנורה נדלקת האוטו מעלה טורים. כמה דקות והיא נכבית ונדלקת שוב לאחר זמן מה.

בבוקר ההדלקה די טובה אחרי שהנורה של הסליל נכבת. האוטו עבר שבוע שעבר טיפול גדול כולל טימנג ,ושטיפת מנוע , יכול להיות קשר בין הדברים?

בתודה מראש לירוי

פורסם

יכול להיות שזאת בעיה שקשורה להזרקה ותידרש לעשות בדיקת מחשב במורשה.

מהנסיון שלי עם הרכב הספציפי הזה, ישנם זיופים עם מצתי הלהט, לי הייתה נדלקת הנורה תוך כדי נסיעה והמנוע התחיל לעבוד בסרק ולא הגיב לדוושת הגז. עוד תקלה היא נורת המצתים שנדלקת בהנעה ולא נכבית, גורמת לחיתוכים וזיופים במנוע

2 התקלות האלו התגלו בסריקת תקלות במוסך.

פורסם

בקנגו נורת מצתי הלהט משמשת כ-Check Engine. גש למוסך מורשה לביצוע דיאגנוזה (במוסכים לא מורשים אין ציוד דיאגנוזה מתאים לרנו).

פורסם
בקנגו נורת מצתי הלהט משמשת כ-Check Engine. גש למוסך מורשה לביצוע דיאגנוזה (במוסכים לא מורשים אין ציוד דיאגנוזה מתאים לרנו).

אלקס לפי מה שזכור לי נורת הצ'ק אינג'ין היא מלבן וקו זקזק באמצע שלו בצבע צהוב.

אם הנורה של החימום נדלקת אז כנראה יש בעיה במע' הקשורה לחימום אולי חיישן טמפ' או איזה מינוס רופף,סויץ לך תדע מה יש שמה צריך בדיקה יסודית.

• תוכן חדש...