Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדיאו 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב כבר לא מעט זמן על קניית רכב שני ואחרי הרבה היתלבטויות ושינויים בתקציב הגיע הזמן ליקנות כבר משהו .

אני צריך רכב אמין , בטוח , מרווח , זול לאחזקה ודלק בצורה סבירה , ועם כח סביר כדי שיוכל לעלות עלייה אימתנית לקציר כל בוקר.

די הרבה דרישות מתקציב של 15-20 אלף .... אבל בכל זאת ממה שמצאתי בלוחות יד שנייה נירא כאילו הפורד מונדיאו יכול להתאים .

הוא מרווח , בטוח יחסית , 116 כוחות סוס ל1200 קילו ולפי מה ששמעתי שותה 1 ל 8-9 בערך (ולדעתי גם נירא טוב)

אז נישאר לי רק לדעת אם הוא אמין וזול לאחזקה .

אם לא אז האם יש בכלל משהו בתקציב שיכול לעמוד בדרישות ???

Ext%2007.jpg.

פורסם

אם צריכת דלק של 1 ל 8 זה סביר בעניך... אז בסדר, מונדיאו רכב מרווח מאוד ונוח מאוד לטעמי.

סובל מבעיות חשמל בעיקר צמות שנכחדות להם, עלותם יקרה מאוד.

מעבר לזה אומנם על הנייר מנוע 2000 חזק, בפועל, רכב סרבני מאוד, אני מציע לך לקחת סיבוב על אחת ולהבין למה הכוונה, רכב עצל!

נראה טוב זו שאלה של טעם, טיפולים יקרים, וחלקים יקרים.

תקלות יש בעיקר חשמליות,ומכלולים סביב המנוע , מנוע עצמו עמיד ואמין.

אני לא ממליץ על מונדיאו מהשנתונים האלה,ממש לא, אני ממליץ ללכת לכיוון של סובארו אימפרזה 93, מאזדה 323,ואם צריכת דלק של 1 ל 8 זה סביר בעניך, הייתי חושב לכיוון מיצובישי סופרלנסר משנתון גבוהה יותר.

פורסם

אני מתאר לעצמי שהוא לא חזק ממש אבל צריך לחשוב במסגרת התקציב אם יש משהו חזק בכלל ... סופר לנסר הייתה לנו 10 שנים , בשנה האחרונה התחילה להיתפרק לאט לאט , הכל הלך חוץ מהגיר ולפי מה שהבנתי הם לא נחשבות אמינות במיוחד .

המאזדות היחידות שניכנסות בתקציב זה 323 ו 323F (ו-121)בשנתונים 93 בערך שזה הרבה יותר ישן מהמונדאו עם מנוע 90 כוחות סוס ובלי כרית אויר או ABS .

הסובארו גם כן מנוע 90 כוחות סוס עם ABS בחלק מהדגמים והם יקרות יחסית לשנתון .

אז בעצם הם עונים על פחות דרישות מהרשימה ..

פורסם

על הנייר 90 כ"ס לאימפרזה, בפועל היא יותר זריזה ומהירה מהמונדיאו.

תעשה סיבוב ואז תבין, המונדיאו כבדה...כבדה מאוד.

פורסם

אתה יכול פיאט מראה שנת אלפיים ונשאר לך עודף

וזה מתאים לכל מה שאתה מבקש

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

ותשובה מנסיון לשם שינוי: השבוע מכרתי מונדיאו 95' זהה מכאנית עם 265K על השעון, אחרי שמונה שנים.

צריכת הדלק מגיעה בקלות ל-10 ק"מ לליטר, לא היו לי בעיות חריגות למעט שיפוץ גיר (שזהה לגיר של מאזדה 626 היפנית האמינה). צמות החשמל אכן הוחלפו בעלות של כמה מאות ש"ח, ולא בשל תקלה אלא באופן מונע.

האוטו נמכר עם מנוע מקורי ורוב המכלולים המקוריים, כך שבסה"כ אני חושב שמדובר באוטו אמין, ובמחיר שלו, תמורה מעולה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...