Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

מחפש מוסך מורשה סיטרואן עבור הC3 של אישתי. עד כה טופל במרכזי בירושלים אך לא היתי ממש מרוצה מהשירות והמחיר שם. לא תמיד התרשמתי שהם עולים על הבעיה כמו שצריך...

בכל מקרה אשמח להמלצה על מורשה באיזורים שציינתי, הבנתי שישנם שניים מורשים ברחובות ואחד ברמלה - מי מהם מומלץ?

תודה ויום טוב,

צביקה

נ.ב.

רפי לין - אשמח לעצתך...

...Carpe Diem

פורסם

קצרה ידי מלהושיע במקרה זה.

בברכה - רפי לין :-)

(שעונה ממחשב של נתי).

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

מצטער, כנראה השאלה לא היתה ברורה כל כך - מחפש מוסך מומלץ (!) מורשה סיטרואן באיזור זה... שמעתי דווקא דברים טובים על אור-מור ברחובות - מישהו מכיר?

אולי אחד מהאחרים?

תודה שוב...

...Carpe Diem

פורסם

כרחובותי, קשה לי להמליץ לך על אור-מור או על מ.פ מלכה.

מצטער.

מבין שניהם הייתי מעדיף את מלכה.

חבל שאתה מתעקש על מוסך מורשה פג'ו-סיטרואן.

פורסם

אני מניסיון עם פיג'ו יכול לומר לך שאין מוסך שיפתור את כל הבעיות שברכב אבל יש את מוסכים עדיפים מורשים אם כי לא מושלמים וכנראה גם לא קרובים לזה.

לאחר בדיקה של המוסכים המורשים בראשון, המוסך המרכזי בבני ברק והמוסכים ברחובות אני מטפל במוסך אור-מור ברחובות, לדעתי הוא מוסך טוב ויש שם אנשים טובים, אבל לך תדע מה אני הייתי אומר אם הייתי מבין קצת יותר ברכבים והייתי יודע מה הם עושים באמת.

• תוכן חדש...