Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest תמיר .א.
פורסם

שלום, לפי מס' הרב של השאלות התעניינות שלי, זה רכב עם הרבה בעיות (בגללי).

הסעפת פליטה מחוברת למנוע, מ4 ל1, בקצה מתחבר האגזוז, ויורד לכול אורך הרכב.

הקצה של הסעפת נישברה,והאגזוז נפל. נישאר סעפת 4 ל1 רק בלי אגזוז, ממש רק הקצה נישבר.

תאורתית: אם האזוז יצא לגמריי ונישארה הסעפת לבדה, חוץ מיזה שלרכב יש רעש של סובארו, ואם עוזבים את הגז בטורים גבוהים ייש פיצוצים כאילוף, עד שאני יביא סעפת חדשה,

הביצועים של המנוע צריכים להיות טובים יותר ? או פתחות טובים ? בגלל שאין לחץ או משהו בסגנון ?

מתבטא בסל"ד גבוה ? או נמוך ?.

תמיר

פורסם

****הודעתך נערכה ונמחקה בגלל ציון עובדות מוטעה, מטעה ורחוק מלהיות מדוייק. להבא נא להגיב רק אם יש ידע לתרום לשרשור- הנהלת הפורום****

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

פול טנק,אין ממיר קטליטי ברכב זה, שאר הדברים שכתבת אכן נכונים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• ספונסר פורום
פורסם

בגולף 87 אין ממיר קטליטי .

בנוגע לשאלה שלך אני לא משוכנע שנשבר לך חלק מהסעפת ,היא מאד מסיבית ,אולי רק

הבנד מתכת שמקשר בין הסעפת לצינור ,אולי הוא התעופף.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

Guest תמיר .א.
פורסם

פירקתי אותה היום, עם ה6 או 5 ברגים שלה, אחרי והיא בחוץ, והסופית שלה החלק שנעשה רחב שמתחבר עם האגזוז ע"י לוחץ כזה, הוא שבור ועדיין מחובר לאגזוז, רואים שזה שבר, היא ממש מסיבית, אבל נשברה. הקצה הסופי בדיוק חלק של 2 ס"מ.

ניסיתי לרתח, אבל לא הלך לי טוב, לא היה לי אלקטרודה מתאימה, כנראה היא מפלדה או משהו.

יום ראשון אני ידאג לחדשה, או אם אפשר לרתח את זה עדיף.

אבל תאורתית, מה קורה לביוצועי המנוע, כאשר האגזוז מנותק מהסעפת ?.. חוץ מהרעש המחריד שמזכיר מנוע של סובארו?

תודה

תמיר

פורסם

תמיר לדעתי אין לך סכוי לאתך אותה, מיקום הגזירה (השבר)בעייתי, חפש לך סעפת שונה מפירוק.

בברכה

צביקה

Guest תמיר .א.
פורסם

כן אני יביא חדשה מפירוק.

מה בנוגע לשאלה שמעניינת אותי ? מה קורה לביצועי המנוע כאשר הסעפת לא מחוברת לאגזוז ?

תמיר

פורסם

כפי שצינו קודמי ללא אגזוז בצועי הרכב ישתפרו, אבל................ אתה תמות מחנק של גזים רעילים, לפני שתצליח לנסוע מספר מטרים, כדי לספר לחברה !

בנוסך לכך שתזהם את הסביבה, אתה

רוצה לקחת על עצמך את האשמה?!

מוגש כחומר למחשבה... ולא להרחה!

בברכה

צביקה

Guest תמיר .א.
פורסם

אף אחד לא הסביר למעלה מה ההשלכות בלי האגזוז, אתה הראשון, ככה ש"קודמי" מתבטל.

האגזוז של הרכב הזה אני לא חושב שהוא מקל קסם שהוא מזהם פחות שהוא מחובר למנוע,

המנוע מזהם אותו דבר עם אגזוז ובלי אגזוז ברכב הזה, זה רכב ישן 87, אני לא חושב שהאגזוז עושה ניפלאות לגזי הפליטה בהקשר של איכות הסביבה.

תודה בכול אופן, זו רק התעניינות, בע"ה יום ראשון אני ימצא סעפת חדשה.

תמיר

פורסם

צביקה צודק . האגזוז ( מפלט - עמעם ) .גם ברכבים ישנים. מסנן את הגזים.

היוצאים מהמנוע. ( כמו פילטר של סיגריה ) סינון ריאשוני. חלקקי פחם. זפת .

ושאריות מוצקות ומסרטנות הניפלטות מהמנוע. כמו גם רעש לסביבה.

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

צביקה אכן צודק אך אתה לא, המפלט הסטנדרטי (דוד עמעם מלשון לעמעם רעש) ברכב אינו מבצע עבודת סינון ורק מוריד את רמות הרעש.

צביקה התכוון שגזי הפליטה במקום שיפלטו בחלקו האחורי של הרכב נפלטים בחלקו הקדמי ועלולים לחדור לתא הנוסעים דרך פתחי כניסת האויר של האוורור.

פורסם

נכון אבל גם אני צודק.

בהזדמנות ראשונה שיהיה לך . תעבור למפעל " המשתיק "

בחצר יש אגזוזים ישנים. שחלקם שבורים. ותראה את הזפת והפיח.

כמו כן משקלו של אגזוז ישן שהוחלף. כבד בערך פי 3 מאגזוז חדש.

ועודף המשקל ... לא בא מאצלי מהמסעדה .

אלא תוצר לואי של הבערה במנוע . וכפי שהגדרתי זאת .בתשובתי הקודמת

- תיסמונת הפילטר של הסיגריה - חלקיקים מדרגה ראשונה.

(אין מה לעשות - יש לי מערכת סינון אויר במסעדה - בצחוק ...)

אז גם אני צודק. אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא אתה לא צודק. אין שום קשר בין מפלט של רכב לזיהום אויר. ונעשה לזה סוף שלא יחשבו עוד באי הפורום שהחלפת מפלט אולי תשפר להם את הסיכוי בבדיקת זיהום האויר במבחן הרישוי.

נכון שעקב מעברים צרים*, שתפקידם הבלעדי להשקיט את גלי הקול, צוברים במשך הזמן פיח, וזה קורה מנסיעה עם מנוע לא מכוון או לא תקין שעובד בתערובות עשירות ופולט חלקיי HC (דלק לא שרוף) ואדי שמן רבים.

* המעברים הצרים במפלט אינם מספיק צרים כדי לסנן פיח ושאר חלקיקים כבדים כלל.

פורסם

אני מצטער לחלוק על קודמי , אבל ניסיון דומה למדי אצלי (ואצל עוד כמה מחברי) הוכיח אחרת לגמרי.

אני אסביר את המקרה,

ב306 ספורטיביות , הDOWNPIPE מתחבר לצנרת פליטה באטם מגומי עם ברגים עם קפיצים , לתת לו חופש מסוים.

ברגע שהאטם מפסיק לאטום (והמיקום שלו מאוד דומה לחבק אצלך), יש ירידה מוחשית בביצועים ועליה ברעש.

התפקיד של הצנרת פליטה בין השאר לתת BACKPREASURE למנוע ונסיעה עם חור באיזור הזה חד משמעית תיתן ירידה בלחץ החוזר וירידה בביצועי המנוע.

הצנרת פליטה היא לא רק ליופי ולהשתקה.

בנוסף , בקשר לגזים , הנקודה המדאיגה העיקרית שלך היא שגזים מתחתית הרכב יעלו ישירות לתא הנוסעים תוך כדי נסיעה , לא בדיוק הדבר הכי בריא , במיוחד אם אתה נוסע עם חלונות סגורים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...