Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C2 VTS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזק את המלצת אייל.

הייתי ממליץ על A3 1.8T אוטו' עם מושבי עור ואיבזור שלא תמצא בCUPRA 07 וגם אחת שעברה את המכה של לוי יצחק.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

• הבעיה שאני הולך לעבוד די רחוק, כולל את הפקקים מאיזור השרון הצפוני, דרך כביש 4 (צומת דרור, רעננה צפון, רעננה, מורשה, גהה) בוקר וערב, לא בא לי "לחסל" את הלאון שלי בפקקים ולהפציץ לו את הקילומטראז' הנמוך ...

offtopic: זו הסיבה שאני לא מוכן לגור מחוץ לת"א. אני אולי משלם יותר שכ"ד (ומתקשה בחנייה בערב), אבל מרוויח עוד שעתיים שינה :lol: ואת פארק הירקון. אגב, אני רואה מידי שבוע בחורה שגרה ליד ארלוזרוב (אמא + ילד) שנוסעת ב- VTS כזו. תמיד עניין אותי איך בחרה (או מי בחר לה) את הרכב...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
  • אייל - ההתלבטות של שנינו זהה, ואין לי בעייה עם ירידת ערך או הפסד סביר כדי להישאר עם רכב שאני אוהב, הבעיה שאני הולך לעבוד די רחוק, כולל את הפקקים מאיזור השרון הצפוני, דרך כביש 4 (צומת דרור, רעננה צפון, רעננה, מורשה, גהה) בוקר וערב, לא בא לי "לחסל" את הלאון שלי בפקקים ולהפציץ לו את הקילומטראז' הנמוך ...

הסיוט הזה עוד לא נגמר??? מקווה שישלימו את המחלף ברעננה צפון במהירות (למרות שלא נראה לי שיעזור)

יש לי עוד שנה לחזור לאזור.. (כן גם אני שכן של בר-שי:lol:)

אין לי מושג איך להתמודד עם זה...:?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
מה אתה רומז, לשקול להחליף בין C2 לקטנוע 250 ?

האמת.. אם יש לך רשיון - לדעתי זה פתרון מבריק, הבעיה זה אם יש לך נסיעה ארוכה..

להגיע מיוזע בקיץ למשרד או רטוב בחורף זה יכול להיות בעייתי.

אני שוקל בקיץ לעשות רשיון על קטנוע פה בב"ש.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יש רישיון לאופנוע, בקיץ יוצאים מוקדם, בחורף * לובשים חליפת גשם ומגיעים יבשים.

חורף בישראל מוגדר כ 15 ימי גשם בשנה ...

האמת, אם לא תמצאו לי C2, וגם בפורום PSI לא מצאתי כזו, כנראה זה יהיה הפתרון, X-MAX 250 8) :

yamaha-xmax-250-giallo-laterale.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

למרות שאין לי תגובה לא על הקופרה, לא על ה-C2 ולא על הקטנוע הנ"ל, אני מציע לך ללכת על הקטנוע (למרות שזה יותר מסוכן) ולחסוך המון דלק + פקקים + להרוויח זמן שינה. אני עם הרכב (לומד בר"ג)נוסע מבת ים כל בוקר ומקלל את הפקקים ואת האוטו. עם קטנוע זה היה סיפור אחר. אני מאמין שככה גם אצלך. מה גם שתחסוך גם הרבה כסף בזה שתיקח קטנוע במקום רכב (מדבר על המחיר שלהם).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
חברים, תודה, לא להתפזר, או קופרה, או C2 :roll:

נהגתי על שתיהן.

זו התרשמותי מהקופרה, לפני שנה.

מכונית נוקשה, חזקה, מוחצנת ופשוט לא מספיק ספורטיבית.

נהגתי על ה-C2 האדומה שנבחנה ע"י תומר. לדעתי, היא טובה יותר מתדמיתה.

ריהוט פנים של C3 (חמוד, אבל זה לא מספיק) ומתלה אחורי קופצני מדי מקלקלים את ה-C2 (איפה הזרועות העוקבות, איפה?!).

אך למרות שיש ל-C2 חן מסוים, הייתי מעדיף את הקופרה החזקה והאיכותית יותר.

למרות ששתיהן לא נוחות בעליל, מזווית ראיה אישית הייתי מוכן לקבל כל אחת מהן

בתוך רכב ליסינג במקום הצואה הקוריאנית 07' שיש לי כעת. :twisted:

דניאל

MCS 2008

פורסם
ככל הנראה, לסוכנות רכב באזור השרון.

http://www.focusnet.co.il/לוח_רכב/פרטי/סיטרואן/C2.aspx

תבקש נסיעת מבחן.

תודה רבה

זהו הטרייד אין של לובינסקי בתרגיל מפגר

יש מודעה ... אבל אין רכב ... הכל חארטה !!!

נו, מי עושה לי סוף סוף את הטובה ומארגן לי מספר טלפון של בעל C2 ??

NMP , ניר , מוכן לנסוע עד החבר הרחוק שלך, זרוק מספר.

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

לא הבנתי, אתה הולך להיפרד מהלאון או שזה יבוא ביחד?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
גם קבוצה 5 וגם מחיר ליסינג של 4500 ש"ח בחודש !!! .... צריך למכור כליה.

אם זה היה רכישה, אין מצב שהייתי מחליף מול הלאון-4 שלי.

אבל, אני לוקח רכב ליסינג מהעבודה, ול C2, מחיר יחסית סביר, וקבוצה יחסית סבירה.

ליאור

לא הבנתי אותך. לא אמרת את מה שרשום למעלה? (שאתה בעצם לא מחליף את הלאון אלא מוסיף עוד רכב בלי קשר ללאון שיהיה רכב עבודה?). :shock:

נ.ב

אם אתה מחליף, מה המחיר המבוקש על הלאון? :wink::-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לגבי הסיאט לאון

שומאכר: אלו פרטי הלאון שלי למכירה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=167563

המחיר המבוקש על הלאון 75K, יש יותר מקונה אחד שכבר ספר את הכסף, ההתלבטות שלי בין מכירתו ולקיחת C2 בליסינג, לבין חתונה קתולית איתו, אתה מוזמן להציע הצעות, רק לאחר שתקרא את כל מה שכתבתי בהודעת המכירה.

לגבי ה C2

היום בשעה טובה נסעתי על הרכב !!! מה אני אגיד לכם, "מזגן פצצה" :shock: !!!

ועכשיו ברצינות, הרכב קטן, מגניב, חביב, מקסים, מדהים, פשוט יוצאים מחייכים מהרכב !!!

נכון, הבלמים לא משהו (יחסית ללאון) ההאצות, במיוחד בשימוש אזרחי ממש לא עוצרות נשימה (שוב, יחסית ללאון טורבו שמכה בו באבי אביו) איכות הבניה לא מרשימה (ושוב, יחסית ללאון ה"גרמנית" והמהודקת), ההיגוי שכולם קטלו אכן לא משובח, אבל נראה לי שאפשר ללמוד ולהסתגל אליו, לי הוא די הזכיר הסעת רכב שלט ... אתה נוסע ע"פ העין ולא ע"פ התחושה 8)

אבל, כחבילה קטנה וספורטיבית, הכל פשוט נסלח, שורה תחתונה - לדעתי אפשר לחיות איתו בכיף, !!!

בקיצור, תודה למי שייעץ, סייע, ובמיוחד למי שסידר לי נסיעת מבחן מגניבה כל כך, כרגע אני הולך להתלבט ולהחליט החלטה קשה וכואבת, שני הכלים מעולים, כל אחד בפן אחר של קשת הספורטיביות, התוצאות בקרוב, קרוב מאד.

ליאור

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...