Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C2 VTS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אשמח לקבל ביקורות והערות על הרכב מבעלי C2 VTS, או מאנשים שמכירים אותו טוב, ולא משמועות.

איך הוא ביום יום, הכוונה לשימושיות, האם הוא אכן "מתפרק" ומה בדבר ההיגוי שכולם בוכים עליו.

כמו כן, אשמח לקבל סיבוב התרשמות קצרצר ממי שמחזיק כזה רכב (ליבואן אין רכב הדגמה) :shock:

הבעלים יקבל סיבוב תמורה על הרכב שלי (סיאט לאון טורבו 4) :-P

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע אני קיבלתי עליה הצעת מחיר של 120 אלף שקל.

בסופו של דבר קניתי את הFR ב125 אלף כי :

הC2 קטנה מאוד ולא נוחה התא מטען מתאים לתיק ים ולא יותר.

מאחורה יש מקום בידיוק כמו ב206CC שזה אומר אין מקום.

מנוע חלש ביותר.. 1600 עם 125 כ"ס שמגיעים בסל"ד גבוה על רכב כבד(לפי מגזין הגה שוקלת יותר מהאביזה ב10 ק"ג) זה ממש לא זריז וממש לא ספורטיבי.

בקיצור לא היה שווה לי את הכסף

אל תשכח שחוץ מפיתולים שמדי פעם כיף לשחק עם הזנב יש גם לרוב והרבה יותר נסיעות מנהליות שכן תזדקק לזמינות כח ונוחות נסיעה (הבנתי שהC2 הרבה יותר קופצנית מהFR)

עם האיביזה הרגשתי שזה הרבה יותר אוטו , ההתנעה,הישיבה,סביבת הנהג.. אוטו מרווח מאוד יחסית לC2 , וחשוב לא פחות!!! הרבה הרבה הרבה יותר יפה (לטעמי)

עד כאן ההשוואה שלי בין הFR לC2.

כמובן שאני לא ממליץ לך לא על הFR ולא על הC2..

כי הלאון שיש לך הרבה יותר מוצלחת משתיהן מכל הבחינות. אבל אתה רוצה מכונית מיני ספורטיבית אז תבדוק את האפשרות של הFR

פורסם

תמיר תודה רבה !

ההתלבטות שלי היא אכן בין ה C2 לבין האיביזה ..... אבל דגם הקופרה 8)

נסעתי אתמול על האיביזה קופרה, עכשיו אני מעוניין בסיבוב התרשמות על ה C2, ואז אחליט.

הלאון שלי אכן עולה על שתיהן מכל הבחינות, פרט לנתון אחד: ה C2\קופרה יהיו רכב של העבודה.

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם
מנוע חלש ביותר.. 1600 עם 125 כ"סFR
:shock::shock:

היא עושה 8 שניות מ 0 ל 100 .

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

גם לי יש הרגשה שהנתון מעט אופטימי.

אבל הוא לא "עד כדי כך" רחוק מהמציאות.

הייתי קורא לרכב הזה 106 XS מודרנית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
:shock: :shock:

היא עושה 8 שניות מ 0 ל 100 .

לא נהגתי, לא נסעתי, לא יודע אם אפשר לקרוא לה חזקה או חלשה.

אבל בכמה מבחנים שקראתי הבנתי שהיא יותר עושה לכיוון ה-10 (גם מדדו לה במסלול אוטו 10 "FLAT").

פורסם

אתמול ראיתי ( במקרה ממש , אני נשבע שלא התכוונתי ) את התוכנית המוטורית שאני

כרגע לא זוכר את שמה ( עם אלי אילדיס והבחור המגודל ) - יענו טופגיר.

ובדיוק כשזפזפתי מתוך שעמום נפלתי על החלק בתוכנית אשר הציג מבחן על הרכב המדובר.

גם אני נדהמתי מהנתון של 8 שניות למאה , אבל זה מה שהוצג ונאמר בתוכנית.

זה ממש לא מעניין אותי גם אם היא עושה 25 שניות למאה , אני אישית לא הייתי קונה את הרכב הנ"ל ( קטן מידי ) , -

אך זה בפירוש מה שנאמר שם.

יום טוב.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

התמונות לא עובדות...

מעניין איזו ראלי זו שם... :twisted:

אגב, אם כבר קונים איביזה, שווה (לדעתי) להוסיף 10K ולקנות את הקופרה. אם כבר אז כבר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בכתבה מצויין 8.3 שניות 0-100.

אני בספק רב אם שומאכר בכבודו ובעצמו יזכה לראות 100 על הסקאלה בזמן הזה.

באחד מערבי שישי האחרונים נתקלתי בכזו על איילון צפון,והבחור החביב הצליח להעיר אותי מנסיעתי הרגועה.

לא הייתי אומר שהרכב מאוד מהיר...אם כי אני מנחש שהוא היה בהילוך שלישי שגם בכתבה ציינו אותו לרעה.

מתנצל על הביאוס אבל לא רואה אף סיבה להחליף את המפוחית הנוכחית לרכב הזה.

אגב,בנסיעה אחרת עם הגטס הבחנתי שהרכב ממש גבוה ??

porsche 914,2.0,1970

פורסם
אתמול ראיתי ( במקרה ממש , אני נשבע שלא התכוונתי ) את התוכנית המוטורית שאני

כרגע לא זוכר את שמה ( עם אלי אילדיס והבחור המגודל ) - יענו טופגיר.

ובדיוק כשזפזפתי מתוך שעמום נפלתי על החלק בתוכנית אשר הציג מבחן על הרכב המדובר.

גם אני נדהמתי מהנתון של 8 שניות למאה , אבל זה מה שהוצג ונאמר בתוכנית.

זה ממש לא מעניין אותי גם אם היא עושה 25 שניות למאה , אני אישית לא הייתי קונה את הרכב הנ"ל ( קטן מידי ) , -

אך זה בפירוש מה שנאמר שם.

יום טוב.

במופע המוטורי הם ציטטו נתוני יצרן, וכמובן שלא טרחו לאמת אותם.

בכתבה שלי על ה-VTS למגזין אוטו, הדבר הראשון ששמתי לב אליו הוא כמה הרכב חלש. מיד בדקנו וראינו שהוא לא יורד מ-10 שניות ל-100 קמ"ש, וגם לא ממש מתקדם מהר במהירויות תלת ספרתיות, כמובן.

VTS מול קופרה - כמובן שקופרה. הסיאט חזקה משמעותית, גיר יותר טוב, יותר מרווחת ונוחה לנסיעה (עד כמה שאפשר לקרוא לה נוחה), פחות מרעישה ותזזיתית, פחות צעצועית.

בצע חיפוש בפורום על C2 VTS, תמצא דברים שכתבתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מקווה שזה בסדר אם אני אענה לך למרות שאני לא בעלים של C2.

אני מכיר כמה בעלים של הרכב וגם עשיתי כמה וכמה סיבובים בג'ימקאנה.

חבר שלי גם התלבט בין שני הרכבים והוא דווקא קיבל נסיעות מבחן (כנראה שבזמנו לובינסקי כן החזיקו רכב הדגמה ואגב סיאט יצאו תותחים בהקשר הזה).

העניין הוא שיש הבדל מאוד משמעותי במחיר ביניהם (הוא קיבל את ה-C2 בהרבה מתחת ל-120 שציינו פה). אם מתעלמים מהמחיר אחד מול השני הוא העדיף את הסיאט בעיקר בגלל המנוע, והוא דווקא מחובבי הצרפתיות ונותן משקל הרבה יותר משמעותי להתנהגות הרכב אבל עדיין, המנוע ב-C2 מאוד עצלן (תשכח מהצהרת היצרן על 8 שניות, אופטימיות מטורפת). נראה לי ברור שתתאכזב בתחום הזה במיוחד במעבר מהרכב שלך.

הוא הלך על ה-C2, לא מעט בגלל המחיר אבל הוא מאוד מרוצה מהאוטו (הבנתי שהרכב גם מגיע הרבה יותר מצוייד באקסטרות).

לגבי השימושיות ביום יום אני לא יכול לדבר ממקור ראשון אבל הביקורות שנכתבו + דעות של בעלים אחר של הרכב אכן מדברות על כך שהרכב מעצבן וקופצני כשהגיר הקצר רק מוסיף לבלאגן.

החבר שלי לא מת על הגיר בהקשר הזה אבל דווקא מסתדר יופי עם העצבנות של הרכב.

ההגה הקל שחטף הרבה ביקורות התגלה אצלו כבעל יתרונות לא קטנים דווקא בזכות היגוי זריז ומיידי כמעט ללא שטח מת כשגם המשקל הבעייתי משתפר במהירויות גבוהות יותר.

לגבי גי'מקאנות אני כבר יכול להעיד שאני התאהבתי בהתנהגות של הרכב.

עוד לא נתקלתי ברכב עם turn-in כל-כך מטורף. אחרי שגם העפנו את הפיוז של הבקרה (וה-abs והכריות אוויר והספידומטר והתגבור של ההגה ובערך כל דבר אחר שהפסיק לעבוד בעקבות הפיוז הבודד הזה) ההגה נהיה הרבה יותר קשה שזה היה שיפור מעולה ובלי הבקרה הרכב פשוט היה כלי משחק כיפי בטירוף.

עד כמה שזה ישמע מוזר, כשעברתי חזרה לקליאו שלי אפילו קצת קינאתי בתזזיתיות של הסיטרואן.

התקשורת לא משהו בכלל, דוושות רכות ללא שום תחושה סטייל playstation (האמת שזאת גם התחושה בה יצאתי מה-Type-R החדשה) וההגה כנראה צריך את ביטול התגבור שביצענו בהוצאת הפיוז כדי לקבל קצת משקל רק חבל שזה לא ממש פתרון שמתאים בשגרה.

בקיצור, הרכב בטח לא נוראי כמו שהוא מצטייר מהמבחנים שקראתי אבל יש לו חסרונות (מן הסתם גם לסיאט יש כאלה) וגם הבדל משמעותי במחיר אז אתה צריך לעשות את השיקולים שלך (שלא לדבר על שיקולים אחרים של מראה ואופי שזה יותר עניין של טעם).

בכל מקרה אני מאוד לא ממליץ לעשות את ההחלטה הזאת בלי נסיעת מבחן.

תלחץ על לובינסקי, לדעתי זה פשוט ביזיון. אפשר לחשוב כמה ספורטיבי ונדיר הרכב (מבחינת גודל השוק שהרכב פונה אליו) שאי-אפשר להחזיק אחד לנסיעות מבחן. סה"כ לרכב יש פוטנציאל מכירות מאוד גבוה לדעתי.

ניר

פורסם

תודה רבה לכל החברים.

ללובינסקי אין רכב הדגמה, היה ונמכר.

כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, אשמח לסיבוב מבעל C2 כזו

מי שקורא כאן, ומכיר אחד כזה, מוזמן לנסות "לשדך" בינינו.

תודה וסופ"ש נעים

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

איזה קבוצת רישוי הקופרה? אם אפשר לשאול, מה העלות בברוטו? עם איזו חברת ליסינג אתם עובדים? (אני יכול לנחש שאופרייט-ליס כי אצלם לרוב ההיצע יותר רחב).

עוד שנה נאחל לך שתתחדש בצמיגי FEDERAL ;-)

• תוכן חדש...