Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בזמן האחרון יצא לי לרוקן את מערכת הקרור ברכב של חבר. רוקנו את הנוזל על הכביש.

כשאני מנקז שמן, אני ניגש למוסך הקרוב ו"תורם" להם את השמן השרוף.

מה, אם כן, עלי לעשות עם נוזל קרור משומש? ואיזו סכנה קיימת מריקון מים ירוקים על הכביש ברחוב?

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם

אין בעיה עם הנוזל הקירור, הוא רעיל, אבל יש על הכביש דברים הרבה יותר רעילים מהנוזל קירור שלך,

דבר שני יש נוזים קירור שמנוניים, לא הייתי רוצה לשפוך על הכביש ולראות רכב מגיע שמחליק או משהו דומה,

תשפוך ישירות לתוך התעלת ניקוז בצידי הכביש עם קיים, או בשירותים, כיור.

זה כבר יגיע למקום שהביוב צריך להיות בו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נוזל קירור הינו רעיל הרבה יותר משמן מנוע ואסור לשפוך אותו לכיור או לתעלת ביוב.

צור קשר עם הירוקים ותשאל אותם מה עושים.

איזה כייף לי :)

פורסם

המוסך אמור לקבל גם את נוזל הקירור.

בכל מקרה ישנה חברה בשם טביב בפ"ת שמתעסקת במחזור וטיפול בחומרים מזיקים לסביבה. אם מביאים את החומרים אליהם הם מקבלים אותם ללא תשלום. אם אתה מהמרכז צור עימם קשר. אל תזהם את מי השתיה של כולנו.

פורסם

תודה רבה!

אנסה להפתר מהנוזל במוסך, ובכל אופן לא ברחוב או בביוב.

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

• תוכן חדש...