Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים

כן, אני יודע שהיו הרבה שאלות בנושא אולם אני רוצה לוודא עמכם שהבנתי וגם להוסיף את המקרה הפרטי שלי כי אולי הוא שונה ותיהיה לכם תשובה אחרת

מדובר בסוזוקי סופר בלנו 97 עם 86 אלף ק"מ שעשתה טיפול בערך לפני חודש במוסך מורשה (שמנים ופילטרים)

1. כשפתחתי את מכסה הרדיאטור התגלה בוץ צהוב על כל הפיה, מוסכניק אחד אמר לי שזה שום דבר והאחר הציע להחליף רדיאטור כי אי אפשר "באמת לנקות" = חברים מה לעשות ואם לעשות אז איך (אני טירון זהו הרכב הראשון בחיי ואני לא יודע לתקן אם כי רוצה ללמוד דברים בסיסיים)

2. לפני שבוע וחצי הרכב בנסיעה איטית החל להשתעל קשות סתם כך, קראתי כאן הרבה הסברים ובעיקבותם הלכתי והחלפתי חוטי הצתה שנראו מאוד ישנים. כמו שהחלפתי אותם התגלה לי ששמן מנוע ממלא את אחד מפתחי החוטים ומכסה את הפלאג וממלא את הנישה בתוכה יושב הפלאג. פניתי למוסך שמצא כי הגומי המפריד בין השסתומים לפלאגים כולו יבש ומשם עובר שמן החליף ומאז האוטו לא נחנק, אולם התגלתה תופעה חדשה. בעת עמידה בלי תנועה הסל"ד עומד על 750-800 וכל כמה שניות יש קפיצה קטנה ל 950 ומייד חזרה לשגרה הקפיצה מלווה ברעידות.

מאחר והחלפתי חוטים מה השלב הבא ? אני לא מרגיש הבדל בנסיעה אלא רק בעמידה. האם זה קשור לדליפת השמן ?

מה אתם ממליצים ? ושוב בהסברים פשוטים כמו מהי המצערת ובעיקר איפה מוצאים כזו באוטו שלי ?

מבטיח להקשיב ולנסות

תודה רבה !!!!

cho-cho

hey! can i throw up in your bathroom ?

i will buy somthing !

פורסם

1. אם לא נעלם לך מים או שמן אל תתרגש. בכל מקרה מומלץ לבצע שטיפה למערכת הקירור והחלפת הנוזל לנוזל איכותי (במידה ולא עשו זאת בטיפול). אם הרכב לא מתחמם יתר על המידה אין שום סיבה להחליף רדיאטור.
  2. לתופעה שאתה מתאר יתכנו סיבות רבות. בצע חיפוש בפורום גם לגבי התופעה וגם לגבי מצערת. תמצא את כל התשובות.

פורסם

לגבי מצערת מניסיון רע שהיה לי עד שהתגלתה התקלה הטיפשית (סבלתי המון,הרכב היה נכבה הרבה),כדאי לבדוק בהתחלה את כיוון חיישן המצערת.

אם הוא מכוון כדאי לנקות בית מצערת ורק בסוף אם אלו לא כל כך עוזרים,תיתכן בעיית חיישן מצערת תקול ותיאלץ להחליפו.

פעל לפי השלבים האלו כדי שלא תוסיף כסף מיותר והרשה לי להציע לך הצעה ידידותית: תתרחק ממוסך מורשה,תחפש מוסך אמין שאתה סומך עליו כי אם לא בסוף החודש תגלה שהכיסים שלך ריקים... מניסיון רע ....

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...