Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון לטוסטוס, כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי דילמה מסויימת

חשבתי לעשות רישיון לטוסטוס [למרות שיש לי כבר בערך חצי שנה רישיון לאוטו] מסיבות שונות, שהן לא עקריות כרגע

השאלות שלי הן,

1) כמה זה יעלה ?

2) ובתור אחד שכבר עבר תאוריה + דרגת רישיון 02, אין איזה דרך קיצור לקבלת רישיון לקטנוע ?

תודה מראש

פורסם

בפועל צריך לעשות 15 שיעורים מינימום,

דוגרי, עושים 8, פלוס מינוס,

אם יש לך וותק על קטנוע[ששש] או על אופניים, זה רק יטיב עימך,

הפטור היחיד שאתה זוכה בו הוא פטור מתיאוריה, אתה חייב להוציא טופס ירוק ולבצע בדיקת עיינים, ומשם להמשיך למשרד הרישוי.

שאותו מוציאים בעמדת תור מקוצר{והוא ממש לא מקוצר} במשרד הרישוי,

כשאני הגעתי לשם המספר שהופיע על התורמט היה 500, והמספר שהיה לי ביד היה 734,

לא צריך מספר לתור מקוצר, רק שתבין איזה בלאגן הולך שם,

8 עמדות, 4 עובדים בכל הסניף, כל העובדים עייפים, כל רגע מישהו עוקף[סליחה אני רק שאלה] ותור עצום.

----

פורסם
בפועל צריך לעשות 15 שיעורים מינימום,

דוגרי, עושים 8, פלוס מינוס,

אם יש לך וותק על קטנוע[ששש] או על אופניים, זה רק יטיב עימך,

.

על זה לא שמעתי. אין קיצורי דרך לפי מיטב הבנתי, ואני גם רוכב על אופניים כמה שנים טובות מאוד.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

תודה

שאלה אחרונה [במשך של שאלה קודמת]

כמה זה יעלה, הבנת יששיעורים עולים בערך 60 ש"ח מה עם טסט ואגרה [כמה זה יוצא סכ"ה?]

ושוב תודה לעונים

ולVIPER לפי מה שהיה רשום באתר, לבעלי רישיון נהיגה דרגה 02 בלי קשר לותק... יש מינימום של 8 שיעורים...

פורסם

לבעלי רישיון 02, יש פטור רק מתיאוריה. אתה צריך להחתים על פטור מתיאוריה, למלא בדיקת עיניים (בדיוק כמו שענו לך מעליי).

היה אמור להיות לך פטור ממינימום של 15 שיעורי 40 דקות (יש כאלה שעושים 10 של שעה) רק במקרה והיה לך ותק של 3 שנים, מה שאין לך.

כל הקומבינות של לקצר - לא קיימות.

לגבי מחיר, זה משתנה מאיזור לאיזור.

במרכז יכול לעלות לך משהו כמו 120 ש"ח לשעה. בדרום זה יכול להיות בסביבות 40.

מאיפה אתה?

פורסם

אלה אמורים להיות 15 שיעורים של 40 דק או 10 שיעורים של שעה.

אין פה שום קיצורי דרך. זה תלוי באורך השיעור.

פורסם

אני מהצפון, נהריה ליתר דיוק

מוזר לא באתר לא היה מוזכר שום דבר לגבי ותק ... ובמפורש היה כתוב 8 שיעורים [למרות שזה לא מקור רישמי]

ותגידו אין שום קומבינות, ז"א בדרך כלל המורים מושכים את זה עד שאני עושה את כל ה15 שיעורים, כי בשיעורי נהיגה שמעתי על קומבינות שאנשים עשו, כמו אחד אני מכיר לקח 14 שיעורים וכבר הגישו אותו לטסט [נכשל ועבר שני שבוע אחרי] ?

דיי תכננתי לסיים את זה תוך שבוע שבועיים ... כנראה שהתוכניות התבטלו ...

פורסם

אפשר לסיים תוך שבוע.

לך למורה שעושה שיעורים של שעה ולא של 40 דקות, ככה צימצמת את מספר השיעורים ל10.

בניגוד למכונית, לא קובעים 2 שיעורים בשבוע.

המורה לאופנוע יוצא לשיעור עם 2-5 רוכבים.

ככה שאתה בעצם עושה שיעורים עוקבים באופן יומי, ולפעמים שיעורים כפולים יומיים.

אתה יכול לסיים את זה בשבוע.

רק שים לב למשהו חשוב מאוד!

אתה יכול לגשת לטסט רק שבוע לאחר החתמת ה"פטור מתיאוריה".

ככה שאם תחתים את הטופס יום לפני הטסט לא תוכל לגשת.

פורסם

http://www.fullgaz.co.il/archive/jan-07/news/fg29511-how-to-get-driving-lic-for-motorcycles-upd.php

במידה ותרצה לשאול שאלות נוספות פנה אלי בפרטי אני אמסור לך מספר טלפון של מכר שהוא מורה לנהיגה, ישמח לענות לך על כל שאלה.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש לך פטור מתאוריה , והרשיון כולו שזה 15 שיעורים אמור לעלות בסביבות 1200 שקל +-

תלוי באיזור... לי עלה כל התהליך כולל תאוריה ונסיעות באוטובוס כ-700 ש"ח. (באר שבע)

• תוכן חדש...