Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שגנבו לי את בגולף, אני מתנייד ברכב החילופי, ואישתי (שתחי') נוסעת בפאסאט.

מישהו גילה את הפוטנציאל הטמון בתא הכפפות, סוכריות ללא סוכר בטעמים שונים, ומרוב שימוש הידית נשברה.

בתמונה המצורפת ניתן לראות שהמנגנון מורכב משני פינים של מתכת בדלת התא, שנכנסים ל"קדח" בפלסטיק של הידית, משני הצדדים. חשבתי שאמצא את החלק שנשבר (בתמונה התחתונה) אך כנראה שהוא כבר נשאב.

האם מישהו יודע אם ניתן לרכוש רק את הידית או חייבים את כל הדלת? אם אפשר לקבל מס' קטלוגי ואיך ניתן לוודא שמדובר בצבע הנכון, יש לו קוד היכן שהוא?

זה קרה היום, כך שלא ביררתי עדיין בצ'מפיון.

תודה.

klips.jpg

פורסם

מרק10 תודה.

אתה נכס לפורום הזה.

איך אני מזהה את המק"ט המלא של מכסה בצבע "sunshine beige"?

פריט מס' 7 מופיע פעמיים, 3B1 ו-3B2, פעם עם האות E ופעם עם האות F. אתה סימנת את הראשון, זה עם ה-F. האם זה החלק שמתאים לי? מספרו "3B1 857 122 F 92Y" או שפיספסתי משהו בדרך?

ושוב תודה.

פורסם

הפריט מופיע פעמים כי יש דלת לרכבים עם הגה בצד ימין ורכבים עם הגה בצד שמאל.

ראה בעמודת הערות

lhd/rhd

שים לב יש לברר סופית עם המחסנאי מכיוון שהמקט"ים שודרגו.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא ניתן לתקן את הידית, שני חלקי הפלסטיק מוצמדים בחום לאחר שהמנגנון מורכב ככה שאין גישה או אפשרות תיקון

כאחד שיש לו ניסיון רב עם הדגם הנ"ל אני ממש לא ממליץ על פרוקיות, מסיבה ברורה שהתקלה הנ"ל היא מחלה ידועה מאוד וסביר להניח שאם תביא דלת (לדעתי זה לא מגיע דלת אלא תא כפפות קומפלט) מפירוק הזמן שהיא תחזיק לא יהיה גדול ובמהרה זה ישבר, מבאסה לאללה אבל זה המציאות, ואין מה לעשות צריך להביא חדש כדי להנות מאריכות ימים יחסית

פורסם

דיברתי עם צ'מפיון עכשיו, 1,270 ש"ח לפני מע"מ.

נתקלתי כאן פעם באתר אינטרנט (של פרוקיה כנראה) שמתעסק בפולקסווגן. מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע כתובת (url) או טלפון?

תודה.

• תוכן חדש...