Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בקנדה

Mr. MAG
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הרבה זמן לא כתבתי פה, קורס בצבא והכל :)

יש סיכוי שעוד כמה חודשים אני אטוס לבקר את הבן-דוד בטורונטו, זה עדיין לא סגור וגם לא דיברתי איתו על הנושא (הטיסה היא יותר למטרות עבודה, עם אבא).. בכל מקרה, יש לו שם מאזדה 3 ידנית ואיזה סדרה 5 נחמדה בחניה של הבית, ועניין אותי אם מישהו יודע אם אוכל לנהוג בהן, ממבחינת החוק.

אני עדיין נהג חדש (נגמר עוד חצי שנה) ויש לי רשיון סוג 2 רגיל, אין לי רשיון מיוחד לחו"ל של ממס"י או מה שזה לא יהיה. הרשיון הישראלי הרגיל תקף לחו"ל ?

האם יש קשר כלשהוא לכך שאני נהג חדש (ובכלל בן 19..) כשאני בחו"ל ?

מישהו יודע מה החוקים שם מבחינת ביטוח וכאלה ? אם בן דוד שלי בן 26.. אני יודע שלמשל, שם בעל רשיון G2 יכול ללמד את הבן שלו למשל באופן פרטי, מהרגע שהבן עבר תאוריה. כלומר שם מרגע שעברת תאוריה אפשר לנהוג עם מלווה.. אז אני אוכל לנהוג בלוויתו של בן הדוד?

מי שמכיר את החוקים שם ויוכל להסביר בערך איך זה הולך, אני מאוד אשמח !

ספ"ש נעים, מוטי

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

במקום להיות בכל כך הרבה ספקות,

תיגש לדואר או למ.מ.ס.י ותמורת כ- 20-30 שקל יהיה לך רישיון בינלאומי תקף לשנה תמימה. (במ.מ.ס.י המחיר זול יותר).

ולגבי יתר השאלות - אני חושב שהבן דוד שלך כנראה יודע את התשובות לשאלות שלך, האם לא יותר פשוט לשאול אותו ?

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא בטוח שנותנים רישיון בינלאומי לנהג חדש ואם כן אשמח לעדכון.

אני עברתי שם G1 (תאוריה) וקיבלתי אפילו רישיון פלסטיק,כשנעבור סופית אני אעשה כבר G2

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

באתר דואר ישראל אין כל איזכור לגבי נהג חדש.

http://web02.postil.com/postshirut.nsf/misparid/886?opendocument

אין צורך לשאול את הפקיד בדואר שאלות מיותרות - וגם אם תשאלו הוא ממש לא יודע לענות לכם.

בעצם התפקיד של הפקיד זה רק להקליד למחשב נתונים ולגבות תשלום.

מבחינת הפקיד אם המחשב לא נותן לבצע - הוא ממש לא יודע למה.

ואם המחשב נותן לבצע, מבחינת הפקיד גם אם אתה בשלילה / נפטר / או חסאן נסראללה, הוא יתן לך את הרישיון הבינלאומי אם רק המחשב יפלוט אותו החוצה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...