Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, כנראה שאני עדיין קצת ילד ברוחי - ולעזוב את החברים ואת החיים שיש לי כרגע קשה לי.

עזוב קשה - לא מסוגל.

ושום דבר לא שווה לי יותר מהחופש הזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
עידן, כנראה שאני עדיין קצת ילד ברוחי - ולעזוב את החברים ואת החיים שיש לי כרגע קשה לי.

עזוב קשה - לא מסוגל.

ושום דבר לא שווה לי יותר מהחופש הזה.

ידידי אל תיקח את זה אישית אבל אתה עדיין ילד. בצורת המחשבה שלך ובתפיסת העולם,אם החופש והחברים חשובים לך יותר מכל דבר חבל על הזמן שלך להגיע לקורס כי אני לא רואה אותך מגיע רחוק בו (אלא אם כן אתה עושה שינוי תפיסתי של 180 מעלות).

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
אתה לא מבין.

אני רוצה קורס טיס.

רק לא עכשיו!

חברים - האם אין אף אחד שיכול לעזור?

בוא נגיד את זה ככה לא שווה לך לקחת את הסיכון הזה...

ובטעות תפסיד את זה לתמיד. תיכנס לזה כל עוד אתה יכול ואז תתחיל להנות מהחיים :wink:

ועם המחשבה היא כמו שרשמת אז תחסוך לעצמך את הקורס,כי אתה הולך להיתנתק מהחיים חביבי...

על תשכח שעם אתה מקבל את הכנפיים העתיד שלך מסודר...

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

חברים זה לא הולך לשום מקום, דיו על אי התאמתי או התאמתי לקורס נעשה כבר - והוחלט שאני מתאים.

אם אני אצליך או לא אצליח - זה נראה, אם הייתי יודע שלא אצליח - לא הייתי הולך.

מעבר לזה - אני לא מרגיש מוכן לעזוב הכל עכשיו.

סה - טו.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דני,חבר ממש טוב באותה דילמה.הוא מתגייס איתך גם לקורס,והוא שבוז כולו למרות החלום.

כולם ככה,אבל בראייה בוגרת וכללית זה שווה . אל תחפש את המינוסים,תמצא את הפלוסים.

פורסם

תפנית - מסתבר, שבגלל שמשכתי יותר מדי זמן את החתימה על ה"בן יחיד" אני נכון לעכשיו מיועד לגיוס נובמבר.

ככה שתצטרכו לסבול אותי עוד קצת.

הבעיה היא - כמובן עפתי מטייס.

מחר אני מתכוון לחזור ללשכה בירושלים, להגיש את האישור על ה"בן יחיד" שאמא חתמה לי סוף סוף, ולנסות לחזור לקורס...הבא.

יש שם בחורה נורא נחמדה שהבטיחה לעזור לי (תודה סיון ממדור פרט :D).

נראה מה יהיה.

מצד אחד אני שמח שאני לא מתגייס עכשיו, מצד שני - הולך להיות לי אתגר לא קטן, לחזור לצוות אוויר.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דבר איתי אם תצטרך עזרה.

חבר או שניים שמשרתים כטייסי קרב יכולים לחולל נפלאות... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תפנית - מסתבר, שבגלל שמשכתי יותר מדי זמן את החתימה על ה"בן יחיד" אני נכון לעכשיו מיועד לגיוס נובמבר.

ככה שתצטרכו לסבול אותי עוד קצת.

הבעיה היא - כמובן עפתי מטייס.

מחר אני מתכוון לחזור ללשכה בירושלים, להגיש את האישור על ה"בן יחיד" שאמא חתמה לי סוף סוף, ולנסות לחזור לקורס...הבא.

יש שם בחורה נורא נחמדה שהבטיחה לעזור לי (תודה סיון ממדור פרט :D).

נראה מה יהיה.

מצד אחד אני שמח שאני לא מתגייס עכשיו, מצד שני - הולך להיות לי אתגר לא קטן, לחזור לצוות אוויר.

בהצלחה, ואני הייתי מרגיש בדיוק כמוך אם הייתי מתגייס כל כך מוקדם למסגרת כל כך ארוכה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

קורס טיס לא מצריך יכולות מיוחדות חוץ מלהיות סמרטוט 3 שנים (ממקור ראשון).

)

אתה בטוח שהיכולת המיוחדת היחידה היא להיות סמרטוט?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני לא ממש בטוח, אבל נראה לי שצריך גם לדעת להטיס מטוס אחרי ה3 שנים האלה, ולהחזיק כמה וכמה G :).

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...