Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שחלקכם אולי זוכרים, התקבלתי לקורס טיס.

הקורס מתחיל ב16 לחודש.

הבעית:

-בגרות מועד ב' במתמטיקה יום לפני.

-אמא שלא רוצה לחתום אישור גיוס קרבי (אני בן יחיד) אם אני מתגייס כלכלך מוקדם (חלק מהסיבות זה שבן דוד שלי נפצע בלבנון).

-סיבה נוספת היא שהייתי רוצה להתכונן טוב יותר לקורס (יש פיסיקה ומתמטיקה שצריך לדעת לפני, בנוסף יש את ההיבט הפיסי).

-סיבה אחרונה אך לא חשובה - כרגע סיימתי בי"ס, תנו לנשום, לעשות איזה טיול - טיס זה 12 שנים בצבא!

שלחתי שני פקסים, שניהם נשללו.

הבחורה החביבה שאחראית על כל עניין ה"בן יחיד" נאלצה לסגור את התיק על אי שיתוף פעולה.

בקיצור - העתיד נראה שחור.

אני מבקש את עזרתכם - בכל דרך אפשרית, עזרו לי לדחות את הגיוס לקורס טיס הבא (שמתחיל בינואר), אני ממש לא רוצה לוותר על הקורס, זה חלום שמתגשם - אבל בקצב הזה אני אתגייס להיות ג'ובניק בעוד שבוע וחצי ואסבול 3 שנים.

אם אתם מכירים מישהו בעל עמדת השפעה בנושא - אודה לכם מאוד.

אני מרחובות - ולכן לשכת הגיוס שלי נמצאת בירושלים - אם למישהו יש קשרים במדור תנועה, משהו, מישהו... אני באמת נואש ומתחיל להיכנס לדיכאון.

מודה מקרב לב על כל עזרה אפשרית!

דני - המיואש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דני - המיואש,

לעניינך, אם אמא שלך לא מוכנה לחתום לך המצב רע, אבל אני הייתי מנסה קצת לחץ מהמשפחה וממך בצורת איומים חמורים (חייב לעבוד).

קורס טיס לא מצריך יכולות מיוחדות חוץ מלהיות סמרטוט 3 שנים (ממקור ראשון).

לך תשיג את החתימה וכנס לקורס הקרוב.

אגב עצתי האישית, אל תתגייס בכלל, או לכל הפחות תהיה ג'ובניק 2-12.

אורן (ששוחרר לא ממזמן ונהנה מכל רגע)

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אתה לא מבין.

אני רוצה קורס טיס.

רק לא עכשיו!

חברים - האם אין אף אחד שיכול לעזור?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
דני - המיואש,

לעניינך, אם אמא שלך לא מוכנה לחתום לך המצב רע, אבל אני הייתי מנסה קצת לחץ מהמשפחה וממך בצורת איומים חמורים (חייב לעבוד).

קורס טיס לא מצריך יכולות מיוחדות חוץ מלהיות סמרטוט 3 שנים (ממקור ראשון).

כן, קדימה אל תתגייס.

אל תשלם מס הכנסה,ארנונה מים חשמל או ביוב.

אל תעבוד, תלמד או חלילה תיצור לעצמך קושי כל שהוא.

או בקיצור תיהיה סמרטוט.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם
דני - המיואש,

קורס טיס לא מצריך יכולות מיוחדות חוץ מלהיות סמרטוט 3 שנים (ממ קור ראשון).

אני מוכן להסכים איתך שלא נדרש יותר מלהיות סמרטוט במשך שלוש שנים בשביל להיות טייס.

אם כך, בשביל להיות חייל שאינו טייס, מספיק להיות הרבה פחות מזה.

דא עקא, גם להיות חייל לא הצלחת. מה זה אומר עליך?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אפשר - בואו ונשאיר את דבריו של אלעזר בצד ונתרכז - שכן אני באמת זקוק לעצה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הזמן שלך מאוד קצר. זמן קצר מדי בשביל דחיית גיוס על דרך הישר הרגילה.

נסה לחפש קירבה לבעלי דרגות גבוהות (משפחה, הורים של חברים, חברים של הורים של חברים...), אלה אולי יוכלו לעזור.

אם אף אחד לא יוכל לעזור, תתגייס בתאריך הנוכחי. אל תוותר על הקורס.

וד"א, אל תהיה סגור שאתה תהיה חייל ב-12 שנה הקרובות. יכול להיות שתיפול,או שפשוט לא יבוא לך להיות תקוע 12 שנה בצבא.

ואל תשכח שרוב הקורס יהיה במצב שלך (כלומר מיד אחרי לימודים וכו'...).

בהצלחה!

172

פורסם

ידידי, אתה עושה טעות מרה. תתגייס, תשקיע את כל המאמצים בקורס, תעלה ותצליח. הגיוס לצה"ל יתן לך את השינוי שגרה הכי טוב שיכול להיות. חו"ל לא בורח לשום מקום ותמיד תוכל לבקר שם. הקטע הכי קשה שיהיה לך זה לראות את חברים שלך לפני הגיוס עובדים, מטיילים ונהנים בזמן שאתה כבר חייל (או בזמן השירות הם עושים בית זונות ואתה טוחן).

אני במקומך הייתי עובד דווקא על החוזק הנפשי שלי, כי זה החלק שהכי קשה לשנות. לימודים וכושר תלויים רק בגודל זמן ההשקעה שלך (או כפי שחברי הפורום פה כינו את זה חמורות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מבחינה נפשית - אין לי בעיה, ואני כן בונה ל12 שנה, כי אחרת מה הפואנטה? אני רוצה להצליח.

מה שכן - בדרך הישר כנראה אני לא אדחה את זה. ולכן אני מחפש פתרונות עקיפים - כי זה הדבר היחיד שכנראה יוכל לעזור לי.

והאמת, שאחרי שהרמתי אתמול ארגז שתייה במדרגות (25 קילו, קומה ג' בלי מעלית, תנועה קצת לא נכונה... אתם מכירים את ההמשך) - אני חושב שאני אפילו זכאי לדחייה, הגב שלי הורג אותי.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל המשתלחים למינהם,

אני לא אגיב לבוטות שלכם ולרמיזות שלכם לגבי, אני רק אומר שסיימתי 3 שנים של סבל ואי צדק מצד המערכת הצבאית.

פרח טייס הוא סמרטוט איך שלא תסתכלו על זה הם עוברים הכשרה קשה והתעללות מצד כל המי ומי שנתקלים בהם בדרך.

אני אינני יודע אם כל ההתנכלות כלפיהם היא מצרות עין או קנאה, אבל זאת התמונה של מה שהם עוברים.

לגבי, לא משנה מה עשו לי, עברתי יותר משלוש שנים של סבל, מבחינתי תרמתי את שלי.

הבחור שכתב איפשהו מעלי רמיזה שאני פחות מסמרטוט הייתי שמח לדבר איתך בטלפון ושם תעקוץ אותי.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אם תתחיל עם דחיות וכל השאר בשלב כ''כ נמוך כנראה שתראה על חוסר מוטיבציה + תתחיל להצהיר בעיות בגב, אז למה שידחו לך? צבא זה מקום ששם זין על כולם.

על הדחיה ד''א היית צריך לחשוב כחצי שנה לפני הגיוס.

דוג' - חבר שלח בקשה לדחיה כחצי שנה לפני הגיוס שלו בתירוץ שרוצה לעשות פסיכומטרי ונענה בחיוב. אני שלחתי בקשה חודשיים לפני הגיוס, אותה הבקשה ואותו התירוץ, נענתי בשלילה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הבעיה בקורס טיס היא שאתה יודע שאתה 100% בפנים כחודש לפני.

ב23.5 היו לי בדיקות רפואיות אחרונות.

שבוע אח"כ שלחתי פקס עם בקשת דחייה שנשלל - רק שבמקום להחזיר תשובה תוך 4 ימים כמו שהבטיחו לקח להם שבוע וחצי.

ותאמין לי שהתקשרתי כל יום. הפקס השני נשלח ב24.6 ותשובה קיבלתי ב3 או ה4 לחודש.

נסיתי, והתחננתי - באמת שכן.

ההם לא מוכנים לשמוע - ואני לא מוכן לוותר על החיים שלי ועל החברים שלי כרגע.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ההם לא מוכנים לשמוע - ואני לא מוכן לוותר על החיים שלי ועל החברים שלי כרגע.

אז קיבלת את התשובה שלך.

הם לא יקשיבו לך. לגבי זה אתה יכול להיות בטוח.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם הם לא מוכנים להקשיב - אני אצטרך להסב את תשומת ליבם.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הי,

אם קורס טיס זה החלום שלך ויש באפשרותך להגשימו אז למה לסכן את זה בשביל חופש-נטו...

הכל מטעמי נוחות- אין מה לעשות, אני התגייסתי לגולני ב21.7.98 כסיום הבית ספר היה בדיוק 10 ימים קודם, התבאסתי אבל לא ויתרתי, בסופו של דבר עזבתי את החטיבה והמשכתי לקצונה ונשארתי בקבע שנה וחצי, בקיצור אין לדעת...

נסה לדחות אבל אם לא הולך אז תרד מזה ותכין את עצמך מנטלית ופיזית לקורס- בראש כזה בו אתה נמצא עכשיו מסופקני אם תצליח...

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...