Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה מונובלוק Hifonics BXI 1206D, וHU אלפיין 9856

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה המוצרים הבאים -

HU אלפיין 9856, דגם אמריקאי, לא תומך בתדרי רדיו זוגיים. שליטה מלאה על אייפוד (כבל ניתן לרכישה עצמית או כאופציה, תמורת 150 ש"ח). שלוש יציאות מגבר. שליטה על הסאב. פאנל נופל, נשלף. המכשיר מגיע באריזה מקורית, לא הותקן מעולם, כולל חוברת. איכות בנייה מעולה, סאונד אופייני למכשירי אלפיין. יש לי מכשיר זהה מותקן ברכבי, ניתן לקבל הדגמה ובדיקת מכשיר לפני הקנייה (אני לא מאלה שימכרו חתול בשק) המחיר המבוקש נמוך משמעותית ממחיר החנויות (1200 ש"ח). אני מדגיש שוב, המכשיר חדש לחלוטין.

מגבר מונובלוק Hifonics Brutus BXI 1206D. המגבר חדש, בקופסה מקורית. הופעל פעם אחת בלבד (ללא התקנה) לבדיקת תקינות. המגבר בעל הספק של 450 וואט RMS ב4 אוהם, 900 וואט ב2 אוהם, 1200 וואט ב1 אוהם. מגבר חזק מאוד,מיועד לעבודה עם סאבים עוצמתיים (יושב נהדר על קיקר L7). שליטה מרחוק באזרת כבל רשת (כלול במחיר). המגבר, כאמור, חדש לחלוטין, ללא שריטה. מחירו בזאפ עומד על 2980 ש"ח. מגבר מפלצת. דורש 2100 ש"ח.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468216

ניתן ליצור קשר בפרטי או בטלפון 0545746733

דימה

אני מאזור חדרה.

DSCF7698.JPG

DSCF7699.JPG

DSCF7700.JPG

DSCF9376.JPG

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גמיש ברמה הגיונית. הצעות לפרטי. לא מעוניין בהחלפות מכל סוג שהוא.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תוכן חדש...