Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא עושה את זה כיום, אך מעוניין בפתרון יותר נוח ופראקטי. אני מסכים שכשאתה מאזין להמון מוזיקה וסגנונות שונים, סחיבה פיזית של 60 דיסקים מקוריים לאוטו, זה לא פראקטי. אני למשל, מתפשר על MP3 איכותיים אמנם, משיקולי נוחות.

לגבי קבצי LOOSELESS - זהו פורמט שאליו אתה ממיר את הדיסק המקורי ואז שומר אותו במחשב, צורב או עושה בו שימושים. זהו פורמט ממש לא מקובץ, ונאמן למקור.

יואב

אתה יכול להמליץ לי על איזו תוכנה טובה שמעבירה מידע מדיסקים מקוריים לקבצי LOOSELESS?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יכול להמליץ לי על איזו תוכנה טובה שמעבירה מידע מדיסקים מקוריים לקבצי LOOSELESS?

אתה יכול לעשות את זה דרך WINDOWS MEDIA PLAYER מהגרסא 9 ומעלה, למיטב ידיעתי.

אני יודע שזה אפשרי משם, בהגדרת פורמטים: פורמט יעד WMA LOOSLESS או משהו בסגנון, לא זוכר במדויק. אם זאת, אין לי מושג מהו איכותו של ה מקודד עצמו בהשוואה לאחרים, או תוכנות מקצועיות.

יואב :arrow:

פורסם

אגדיר:

פורמטים כמו WAV הם פורמטים לא מכווצים - מכילים את המידע כמו שהוא, בלי לנסות להקטין את גודלו באף דרך.

פורמטים כמו MP3 הם פורמטים מכווצים Lossy - הם מכווצים תוך שינוי המידע ואיבוד חלק ממנו. ז"א שאם תיקח WAV, תכווץ אותו ל-MP3, ותחזיר ל-WAV - תקבל מידע שונה. לצורך העניין, MP3 ברוחב פס של 192kbps מכווץ את המידע המקורי (WAV) פי 7.3.

פורמטים כמו APE/FLAC הם פורמטים מכווצים Lossless - הם מכווצים תוך יכולת לשחזר את המידע בצורה מוחלטת. ז"א שאם תיקח WAV, תכווץ אותו ל-APE, ותחזיר ל-WAV - ה-WAV החדש יהיה זהה לחלוטין לזה המקורי. APE לרוב יצליח לכווץ את המידע המקורי (WAV) פי 2 בערך.

אני משוכנע שהנושא נטחן באינטרנט על ימין ועל שמאל, אבקש לא לסטות מנושא הת'רד :roll:

-------------------

יפה אמר ברמונדו - כיום אני צורב קבצי APE על דיסקים ומקבל דיסקים זהים למקור. אני מעוניין בפתרון יותר פרקטי מאשר להחזיק עשרות דיסקים באותו ולהחליף בניהם.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אפשר לחשבו על פורמט Lossless כאל שימוש ב-zip או rar.

אתם לוקחים קובץ וורד מכווצים ב-Zip ופותחים אח"כ הקובץ לא נפגם.

השוני הוא שכיווץ WMA Lossless מותאם למוזיקה ו-zip מותאם לטקסט וכו'.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אני היום חשבתי על הנושא . ועלה לי לראש שלמעשה יש בעיה עם ר"ד עם כניסה של USB במקרה שלך , כי למעשה לחפש שיר מסויים בהרד דיסק של 200 גיגיה , זה נראה לי שהר"ד לא יעמוד בזה .

לכן אולי כדאי לקחת באמת או CARPC עם תוכנה , או לקחת כרטיס USB עים 4גיגה , הוא מכיל בין 5-10 תקליטורים (בתלות באורכם) בפורמאט WAV . וממילא אתה לא נוסע כ"כ רחוק עד שבנסיעה אחת ובחזרה תצטרך ו/או תרצה יותר מ5 -10 (ואם כן תיקח אתך עוד כמה צרובים) וזה יפתור את הבעיה .

מה דעתכם על הרעיון ?

בברכה יהודה

פורסם

הבקר USB של פיוניר יותר טוב מזה של קלריון או אלפיין (זו אחת הסיבות שבחרתי בו).

הוא מסוגל לקלוט עד 250GB, עד 15 אלף קבצים, עד 500 תיקיות, בפורמט FAT12/16/32.

כמובן שזה אמפירי, אני משוכנע שעלולות להיות בעיות עם דיסקים קשיחים מסויימים. הבקר יועד יותר במחשבה על Disk On Key ולא דיסק קשיח.

מה עוד - זמן הטעינה בטח די ארוך עם דיסק קשיח מעל כמה עשרות GB. הוא צריך לסרוק את הדיסק.

חשבתי לקחת ממתג USB (דבר זול, מכאני ופשוט) - ולחבר אליו איזה 2-3 דיסקים קשיחים קטנים יותר.

בכל מקרה כנראה יהיה מדובר על דיסקים של ניידים (יקרים יותר אך עמידים בזעזועים), אבל נראה...

עדיין מתחבט.

נ.ב. עכשיו שאני חושב על זה, אני צריך לחסוך כסף גם לאקוסטיקה ברכב. המערכת נשמעת מדהים, אני מחכה לראות מה יקרה אחרי האיטום וההגבהה של המידבאסים. מה שקצת דוחה עניין של CarPC (כמה אלפי שקלים בקלות), אם בכלל יתממש.

פורסם

לפי מה שהבנתי את מחפש פאנל שיודע לקרוא את הפורמטים שציינת.

רוב האלפינים יודעים לעשות את זה, וגם הפיוניר החדשים מסתדרים בתחום. אתה גם יכול לנסות סוגים שונים של צריבה, אבל זה כבר שייך לפורום אחר.

אה ועוד משהו, 200 GB?!

קטן עליי. אני מצאתי פתרון וחיברתי 2 הארדיסקים ניידים של 160GB ו50,000 שירים בכל אחד. (כן כן, אין אפס מיותר במספר)

עוד דבר, תשקול לעבור לפורמט AAC. אותה איכות כמו של MP3 וחצי מהגודל של שיר MP3. מקווה שעזרתי

:)

x

פורסם

גיל, ממתי אלפיין או פיוניר יודעים לקרוא APE או FLAC?

כמו כן, איזה פאנל\מתאם מצליח לקרוא לך 50,000 קבצים מהדיסק קשיח?

פורסם
גיל, ממתי אלפיין או פיוניר יודעים לקרוא APE או FLAC?

כמו כן, איזה פאנל\מתאם מצליח לקרוא לך 50,000 קבצים מהדיסק קשיח?

הפאנל שברשותי עכשיו Alpine 9883R קורא יופי את כל הפורמטים שניסיתי עליו עד עכשיו.הדיסקים הקשיחים מחוברים באמצעות מתאם שחבר הביא לי מסינגפור, אחד לשני ודרך מכשיר נוסף (בערך בגודל של מודם שיושב בתא הכפפות גם הוא מסינגפור) לרדיו.הקבצים בהארד דיסקים מחולקים לתיקיות והעבודה נוחה מאוד, בעיקר עם אופציית החיפוש של הפאנל הזה

x

פורסם

עוד לא נתקלתי במתאם הזה (קורא FLAC, APE, מתמודד עם כמות גדולה של קבצים).

האם באמת ניסית עליו קובץ APE? או שאתה משער שהוא קורא גם APE?

אם תוכל לברר דגם \ לצלם את המתאמים אודה לך מאוד. במיוחד זה שבתא הכפפות.

פורסם

50,000 שירים על 160 ג'יגה? אתה בטח לא יודע מה זו איכות.

יש לי כרגע במחשב הביתי 1.4 טרה בייט , שבלחץ עוברים את ה 60K שירים.

אז לא הייתי מתלהב מלדחוס 50K שירים ל160 ג'יגה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

160GB עם 50,000 שירים,

זה יוצא ממוצע של 3.2MB לקובץ.

כנראה שיש לך שירים קצרים מאוד, באיכות 128kbps, או שיש לך הרבה שטויות שאינם שירים בתוך הספריות (תמונות, קבצי טקסט, וכו').

בדקתי הרגע את הספריה הראשית שלי (לא כולל ההורדות) - רק MP3, APE, FLACים: 155GB עם 10,000 שירים.

זה יוצא ממוצא של יוצא 15.5MB לקובץ.

כמובן שזה קצת לא הוגן, כי יש לי גם קבצי APE של דיסקים שלמים.

פורסם

פרי , יש לי רעיון מקורי נוסף בשבילך.

לקנות רדיודיסק שקורא DVDים, אחד עם פאנל ופשוט לא לחבר לו מסך.

לפחות מבחינת הנפח תוכל להגיע לדיסקים של 4 ומשהו (או 8.5 לDUAL LAYER) גיגה ולפחות חלק מבעיית הדחיסה תעלם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אפשר להתקין מחשב ביתי רגיל ברכב ולחבר מסך מגע

עם הכרטיסי קול שיש היום בשוק אפשר להגיע לרמת שמיעה מדהימה

אני כבר התחלתי את הפרויקט לשלב מחשב ברכב אני כרגע מחפש מסך מגע טוב

אבל זה נראה לי אפשרות נוחה יותר ואיכותית יותר מרדיו דיסק או דיוידי לרכב

כמובן שיקר יותר (רק הכרטיס קול creative x-fi elite pro עולה 1800 שקל)

אבל פחות גניב והנאה הרבה יותר גדולה

בקיצור למי שיש כסף שווה בהחלט.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...