Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי מגבר מונובלוק של קיקר מדגם KX 1200.1 ונפלה ליידי הזדמנות להביא סאב של HERTZ מדגם הייג אנרג'י HX 300 D

,הסאב בעל שני סלילים של 4 אוהם כלומר התנגדות סופית היא 2 אוהם וההספק הוא 600 RMS. המגבר יכול לתת בהתנגדות של 2 אוהם כ 600 RMS(אני מעריך אפילו יותר,אבל כך הוא מוצהר),האם לדעתכם המגבר יוכל לסחוב את הסאב ואני אוכל להפיק מהסאב את המירב?

תודה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
שלום!

ברשותי מגבר מונובלוק של קיקר מדגם KX 1200.1 ונפלה ליידי הזדמנות להביא סאב של HERTZ מדגם הייג אנרג'י HX 300 D

,הסאב בעל שני סלילים של 4 אוהם כלומר התנגדות סופית היא 2 אוהם וההספק הוא 600 RMS. המגבר יכול לתת בהתנגדות של 2 אוהם כ 600 RMS(אני מעריך אפילו יותר,אבל כך הוא מוצהר),האם לדעתכם המגבר יוכל לסחוב את הסאב ואני אוכל להפיק מהסאב את המירב?

תודה!

הסאבים של הרץ בשונה מסאבים כגון קיקר/רוקפורד לא צריך יותר מההספק המוצהר שלהם לעבודה מיטבית.

והמגבר של קיקר שברשותך אינו סתם מונו פשוט אלא מגבר מדהים וחזק במיוחד!

למה שלו תנסה את ה- 15" של הרץ?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

כן שמעתי וזה בידיוק מה שאני מחפש. אם הייתי רוצה עוצמה לא הייתי מחליף את הקיקר L7 שלי על הסאב הזה.

תודה על התגובות!

נ.ב: סאב של 15'' דורש קופסא דיי גדולה שתתפוס לי את מירב המקום בבאגז' כך ש 12 יספיק לי אני חושב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה סאב מאוד מדוייק ובאותה נשימה מאוד מוסיקלי, כלומר, הוא לא נותן את ה"מכה" ומפסיק, אלה "מלטף" כזה, אבל עוד פעם הכל תלוי גם בסאבסוניק וסלופ החיתוך.

אם שמעת ואהבת, אז תהנה.

• תוכן חדש...