Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפתח תקוה, בצומת קפלן-אורלזרוב, שינו את מסלולי שני הנתיבים לבאים מכיוון דרך רבין.

בעבר שני הנתיבים היו ישר, אחרי הצומת 2 הנתיבים היו מתמזגים לנתיב אחד ודבר זה היה גורם לבלאגן באיזור.

כיום, הנתיב הימיני הוא ישר/ימינה, השמאלי הוא שמאלה.

הבעיה היא שאף אחד לא היה שם על הסימונים ורב הנהגים היו ממשיכים ישר בנתיב השמאל(כרגיל ישראליות מצויה)י, היום נסעתי בנתיב הימני, מישהו לפני המשיך ישר בנתיב השמאלי ובצד עמדה משטרת התנועה ורשמה דו"ח למי שהמשיך ישר מהנתיב הזה.

שמחתי לראות מה שהם עשו, הרגשתי שסופסוף יש תמורה לכספי המסים :-D

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

זה עוד כלום. בחדרה ליד הבריכה העירונית היום בבוקר הם אשכרה עמדו וכיוונו את התנועה :shock:(יש שם תמיד פקק ב7-8 בבוקר).

ואיזה יום ראיתי אותם נוסעים 50 בעיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

משינהד,

אני דווקא לא מתלהב - במקום לדאוג לבטיחות בדרכים ולזרימה טובה של התנוע - שזו המטרה של המשטרה - הם התעלקו על מקום עם שינוי הסדרי תנוע ללא סימנים מתאימים כדי ללדפוק עוד דוחות.

במקום זה היו דואגים לסימון הולם או/ו להכוונת התנוע..........

ממש גאונים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תראה, אני רואה מה הולך, חלק מאלו שנדחפים זהו נהגי מוניות ואני כל פעם מתעצבן,

אני כן נוסע כמו שצריך אחרי מכוניות, אצלהם זמן שווה כסף לכן הם בכוונה נדחפים, לא קשה לזהות כאלו.

יש כאלו שבכניסה לצומת נדחפים לנתיב הימיני כדי "להיות בסדר".

פורסם

בוא'נה הדאגת אותי עם הכותרת, כי בדיוק שלשום תפסו את אמא שלי על 160...:shock:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלא יהיה ספק - גם אני בעד להעניש את החוצפנים וביריונים.

אבל משום מה יש לי תחושה שהם אף אחד לא יגע - כי הושטרים הם גיבורים על אזרח פשוט ועם חיות אדם הם מפחדים להתעסק............

פורסם

הבעיה היא בעיניי המתבונן, אתה חושב שצריך לעצור את אלו שנדחפים בצומת.

אחרם חושבים שצריך לעצור את אלו שנוסעים מהר.

כולם בטוחים שלא צריך לעצור אותם.

במהלך שנותיי כשוטר תנועה, 99% מהתשובות שקיבלתי מנהגים שעצרתי על עבירות היו: "לכו חפשו את העבריינים האמיתיים".

או "לכו תתפסו מחבלים", או לכו משהו אחר...

רק קמצוץ היה באמת מספיק גבר להודות, צודק, טעיתי מגיעה לי.

שלא יהיה ספק, כל ה-100% קיבלו את הדו"ח שמגיע להם (למעט מקרים חריגים, בהם אתה כשוטר באמת משתכנע שהעבירה נעשתה בלית ברירה

פורסם
הבעיה היא בעיניי המתבונן, אתה חושב שצריך לעצור את אלו שנדחפים בצומת.

אחרם חושבים שצריך לעצור את אלו שנוסעים מהר.

כולם בטוחים שלא צריך לעצור אותם.

במהלך שנותיי כשוטר תנועה, 99% מהתשובות שקיבלתי מנהגים שעצרתי על עבירות היו: "לכו חפשו את העבריינים האמיתיים".

או "לכו תתפסו מחבלים", או לכו משהו אחר...

רק קמצוץ היה באמת מספיק גבר להודות, צודק, טעיתי מגיעה לי.

שלא יהיה ספק, כל ה-100% קיבלו את הדו"ח שמגיע להם (למעט מקרים חריגים, בהם אתה כשוטר באמת משתכנע שהעבירה נעשתה בלית ברירה

היה לאבא שלי מיקרה דומה, עצר אותו שוטר על מהירות מופרזת, אמנם היה 6:30 בבוקר, כביש ריק, וככל הניראה תחילת המישמרת, והפינקס היה עדייןריק, אבל היום היה ארוך, אבל ניחא.

כאשר תפסו אותו שאל אותו השוטר "כמה נסעת?"

אבא שלי ענה , מעל המותר...

עונה לו הוטר "טוב, אתה נסעת 120 בכביש של 90, מה אתה אומר על זה??"

אבא שלי ענה לו "תחליט אתה, אני עשיתי את העבירה, טעיתי וזה קורה... אני לא אגיד לך איך לעשות את העבודה שלך הרי... אם מגיע לי, אז מגיע לי..."

"שיהיה לך אחלה יום וסע בזהירות.." ענה לו השוטר...

אגב, מיקרה שהיה לי, כביש עם 3 נתיבים, אני נוסע בימני בשימחה ובששון במהירות החוקית+ הרגילה שלי, משמאלי אין רכבים, ובנתיב הכי שמאלי מיזדחלת מישהי עם לאנדרובר כאשר לפתע היא מחליטה לרדת במחלף, ובלי איתות היא חותכת את שלושת הנתיבים, מורידה אותי מהכביש ופונה למחוז חפצה. הרכב שנסע מאחורי היתגלה כמישטרה סמויה, הדליק את האורות ודלק אחריה....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
בפתח תקוה, בצומת קפלן-אורלזרוב, שינו את מסלולי שני הנתיבים לבאים מכיוון דרך רבין.

בעבר שני הנתיבים היו ישר, אחרי הצומת 2 הנתיבים היו מתמזגים לנתיב אחד ודבר זה היה גורם לבלאגן באיזור.

כיום, הנתיב הימיני הוא ישר/ימינה, השמאלי הוא שמאלה.

הבעיה היא שאף אחד לא היה שם על הסימונים ורב הנהגים היו ממשיכים ישר בנתיב השמאל(כרגיל ישראליות מצויה)י, היום נסעתי בנתיב הימני, מישהו לפני המשיך ישר בנתיב השמאלי ובצד עמדה משטרת התנועה ורשמה דו"ח למי שהמשיך ישר מהנתיב הזה.

שמחתי לראות מה שהם עשו, הרגשתי שסופסוף יש תמורה לכספי המסים :-D

משינהד,

אני דווקא לא מתלהב - במקום לדאוג לבטיחות בדרכים ולזרימה טובה של התנוע - שזו המטרה של המשטרה - הם התעלקו על מקום עם שינוי הסדרי תנוע ללא סימנים מתאימים כדי ללדפוק עוד דוחות.

במקום זה היו דואגים לסימון הולם או/ו להכוונת התנוע..........

ממש גאונים.

לא מסכימה איתך, במקום יש סימונים, וגם אם יש סימונים חדשים על הנהנג לפעול על פי מה שמסומן.

אני אינני תושבת פתח תיקוה, אך אני נוסעת בכבישים שם דיי הרבה, הדבר היחידי שעל הנהג לעשות זה להתבונן על הכביש ולנהוג בהתאם לסימונים (גם אם הם חדשים).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אפשר להסכים שלא הסכמנו.

כל אחד יכול לעשות טעות בתום לב - לעמוד שם בכוונה כדי לתפוס נהגים שמכוח ההרגל לא שמו לב וזה במקום שלא מהווה שום סכנה בטיחותית - לדעתי שיא הנבזות.

אם לי הייתה משמרת אז הייתי עושה סיבוב וטופס את החוכמולוגים שמדברים בטלפון ביד - זה באמת מסוכן.

או שם מעקב אחרי איזה רמזור או תמרור עצור במקום מסוכן.

אבל אני בעד בטיחות ולא בעד דוחות ויצירת הכנסה - יש לי תחושה שיש לנו סדרי עדיפויות שונים.......

פורסם

יש טעויות שנעשות בתום לב, ויש כאלו שפשוט עושים אותם באופן קבוע על מנת לא להמתין את התור הארוך שיש על יד הרמזור.

אני בטוחה שתסכים איתי שאדם אשר טועה בנתיב תהיה לו צורת נהיגה שונה, ואולי אף יבקש להשתלב בנתיב, לעומת אנשים שעושים זאת באופן קבוע וגונבים את התור ומשתלבים בתנועה באופן חלק בלי לאותת אפילו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין שם שום גניבת תורים - התור הארוך הוד דווקא לפנות שמאלה - לכן אין מצב שמישהו נדחף לנטיב הימני.

וד"א - לא יכולים להעניש על הידחפות כל עוד היא מתבצעת לפני קו רצוף וכדו' - זה מרגיז ומרתיח אבל אין תקנה נגד חוצפה.

פורסם
יש טעויות שנעשות בתום לב, ויש כאלו שפשוט עושים אותם באופן קבוע על מנת לא להמתין את התור הארוך שיש על יד הרמזור.

אני בטוחה שתסכים איתי שאדם אשר טועה בנתיב תהיה לו צורת נהיגה שונה, ואולי אף יבקש להשתלב בנתיב, לעומת אנשים שעושים זאת באופן קבוע וגונבים את התור ומשתלבים בתנועה באופן חלק בלי לאותת אפילו.

ל'

תתפלאי, אבל כבר ראיתי מקרים איך אנשים נדחפים בכוונה ומבקשים עם פרצוף מסכן, לא קשה לזהות טעויות בתום לב וכאלו שנעשות בכוונה.

זה מעצבן אותי שאנשים מנסים להדחף, הנה דוגמא קלאסית,

ציר ז'בוטינסקי הוא ציר עמוס, בכיוון פתח תקוה - תל אביב כל יום נוסעות מוניות שירות, הרי זמן=כסף, מה הם עושים? יש קטע מקריית מטלון לקריית אריה שיש בו פניה ימינה, הם נכנסים לפנייה ימינה, חוסמים את הגישה לאלו שרוצים לפנות ונדחפים בצומת כדי לחסוך כמה דקות של המתנה בפקק.

צופרים להם ללא הועיל, זה מגעיל אותי ואני אומר כל הזמן, איפה לעזאזל המשטרה? מספיק כמה דוחות תנועה על חסימת נתיב לנהגים כאלו והם לא יעשו זאת שוב.

יש לא מעט דברים שמעצבנים בכביש, יש דברים שאפשר להבליג, אבל הנושא שהכי מעצבן אותי - ההדחפות וחסימת תנועה כי רוצים להדחף. אני לא נדחף, אני מחכה כמו כולם בפקק, זה מה יש.

לפני מס' שנים שהייתי בסדיר בצבא, אנשים היו נדחפים בקטע של דרך נמיר למגיעים מכיוון צומת גלילות, עד שהמשטרה הבינה, הציבה ניידת ושמה לעניין סוף.

פורסם

מעדיפה אנשים שנדחפים עם "פרצוף מסכן" ומאותתים, ולא את אלו שנוסעים בשמאל או בימין וללא אזהרה מוקדמת מתפרצים לנתיב.

אין לי בעיה עם אלו שנדחפים כי בסופו של דבר אי אפשר לחנך את כולם, נכון זה מעצבן, אבל אני מעדיפה להוריד את הרגל מהגז לתת לו להשתלב ולא לסייע לאדיוט לגרום לתאונה.

ל'

• תוכן חדש...