Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא צריך שום שיפור תוצרת בית, יש מנועי TDI שמגיעים מהיצרן עם 130 כ"ס וההבדל בינם לבין המנוע שלו (בציוד ההקיפי) הוא לא גדול, כל מה שהוא צריך זה למצוא אחד כזה בפירוק (יש לא מעט) להלביש מה שדורש החלפה אצלו וללכת לגיא\E&A לטפל בנושא הצ'יפ (יתכן שבמיקרה הזה הוא יצטרך את גיא כי הוא כנראה יצטרך צ'יפ בערך קאסטום)...

פורסם

אחרי חיפוש בפורום שלנו, ושל ואג קלב וגוגל. ולא מצאתי את התשובה לאיזה טורבו יש לי.

ונסיתי לראות מה כתוב על שלי. מצאתי רשימת מספרים.

מה שכן מצאתי שבשנת 2002. הוציאו רכבים עם 90/110/130 כ"ס בגרסת בורה דיזל. ויש גם 150 אבל אני לא בטוח שהוא היה בורה או גולף דיזל.

בדקתי בנושא שיפור מערכת האוויר למנוע.

אצלי יש קופסא גדולה שיושב בתוכה הפילטר אויר. וממנו יוצא צינור יחסית קטן (אני מעריך 1 צול) לאיפה שהוא לחזית.

מה אפשר לשפר. (ופילטר פתוח בתוך המכסה מנוע אצלי זה לא רציני. כי אצלי חם במיוחד. בכנפיים יש בידוד שהוא בין היתר בידוד חום. ומתחת למכסה מנוע. )

ולכן השאלה. להחליף את הצינור לקופסא לאחד גדול יותר. ולארגן לו צורה של משפך. שיאסוף יותר אוויר.? או שיטות טובות יותר? כמו וונטה? (מדחס. ליצור לחץ בכניסת אוויר) או להחליף לפילטר שהוא יותר גדול מבחינת שטח מעבר אוויר בתוך הפילטר? (בין הכניסה לפילטר וליציאה. ).

קישורים לחומר לקרוא בנושא יתקבלו בברכה. וכל עזרה גם.

יום טוב אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

OK. שוב יש טיפה זמן.

נתקלתי בקישורים לאתרים של ציפים בחו'ל. (תודה לRS.)

חפרתי טיפה ומצאתי נתונים לגבי הרכב שלי.

אני ישמח לתשובות לגבי מה כתוב שם.

SKN. מי מתעסק איתו?

לפי הבנתי הדגם שלי הוא השלישי. (BORA TDI 1.9 )

**http://www.skn-tuning.de/_Rainbow/Images/vw.pdf

הציפ מוסיף 30 כ"ס. ו60 NM. ו 27KW.. מה זה 2 הנתונים הנוספים.?

סופר צי'פ.

http://www.superchips.co.uk/curves/vagtd90.pdf

השלישי לא הצלחתי לאתר בתך האתר את הצי'פ המתאים. אבל נסתדר בלעדיו.

מה שכן יש גירסה של הרכב שלי שמגיעה עם 150 כ"ס מהחברה.

איפה אני מוצא איזה טורבו יש לי. ואיזה טורבו יש לגרסה של ה 110/130. (150 נראה לי גדול עליי) ובנוסף מה ההבדלים בין המנועים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היית כתבה ב"הגה" או ב"אוטו" על גולף TDI שעם שינוי צ'יפ ועוד כמה חמוצים

(טורבו - להבים משתנים) הוציאה הספק אדיר יחסית להשקעה (מצטער - לא זוכר בדיוק)

מישהו זוכר את זה?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

ההבדל בין מנוע ה-TDI 100 כ"ס ל-130 ואפילו 150 כ"ס הוא לא בטורבו אלא בתוכנת ניהול מנוע.

אם לא מספיק לך 110 כ"ס שיש לך עכשיו אתה תסתפק ב-130 בטוח. את ההבדל תרגיש.

קיימת גם אופציה של עידכון התוכנה הקיימת ללא צ'יפ.

פורסם

לא התכוונתי שהחליפו לטורבו בעלת מניפות משתנות

אלא - בגלל המניפות - צ'יפ + צנרת (אפשר לבדוק הסבה למימר ספורטיבי) + פילטר או RAM AIR

(אני כמעט בטוח שזה היה הSETUP)

יש פונטיאל אדיר בהשקעה נמוכה - שהוכח שם!

אני אנסה לחפש את הכתבה,אם מישהו זוכר אני אשמח אם יעלה קישור

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...