Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום ברוך השם קיבלתי בדואר רשום מכתב מבית הדין לעבודה בבאר שבע.

שמזמין אותי לדיון.

בנוסף להזמנה צורף כתב ההגנה של המעביד לשעבר שרושאים שאיזה עורך דין חלקלק כתב אותו.

בכל מקרה אני תבעתי אותו בהסתדרות. שאגב שם לא ממש דיברו איתי והסבירו לי פשוט שילמתי בולים שלחו תביעה וכל מה ששמעתי היה אל תדאג.

זו הפעם הראשונה שלי בדיון ואני לא יודע מזה ואיך זה.

והכתב הגנה שלו נראה דיי חזק (למרות כל השקרים).

זה הלך ככה:

באמצע חודש 9 2006 התחלתי לעבוד אצל הנתבע בתור עורך וידאו העבודה הייתה במשרד שלו והמשכורת הייתה פייר עבודה זאת אומרת בסכום מסוים על פרוייקט ובסוף החודש עושים חישוב ומקבלים כסף.

מילאתי תופס של עובד.(אני לא זוכר את השם של התופס) ואין לי העתק ממנו. העבודה הייתה סבבה חוץ מהזמן שהגיע לשלם כסף זה תמיד היה לוקח שבוע שבועיים אלף פה אלף חודש הבא תמיד תרוצים. אבל בסדרר המשכנו.

בתחילת חודש 12 מנהל העריכה עזב והוא הציע לי להחליף אותו תמורת משכורת גלובלית של 5000 ברוטו בחודש. כולל תלוש והכל. אחרי כל ההורדות היה אמור לצאת לי 4000 שקל נטו.

התחלתי לעבוד עבר חודש לא ראיתי תלוש הוא אמר שיש בעיות אם הרואת חשבון.. חודש הבא. אז הוא נתן לי 4000 שקל במזומן. וככה כל שבוע מה שיש לו בכיס צריך לרדוף אחריו וטלפונים ומה לא...

וזה נמשך ככה.

בחודש ינואר 2007 קרה מקרה מצער הייתי מגיע לעבודה ולפעמים מבקש ממנו להשתחרר כדי להגיע לבית חולים וכאלה. לא הייתה לא בעיה. אבל בכל זאת... הגעתי מוצאי שבת ולילות ואפילו עבדתי במחשב בבית כדי להספיק את כל העבודה הריי יש לי אחריות בתור מנהל עריכה שם.

באמצע חודש פאבואר פניתי אל המעביד ואמרתי לו שלא מתאים לי לעבוד ככה ואני כבר כמעט חצי שנה עובד ולא קיבלתי עדיין תלוש אחד והמשכורת תמיד מאחרת... בקיצוק אני רוצה להמשיך הלאה. בזמן הזה היה מגיע לי 1200 שקל מחודש ינואר שהוא עדיין לא שילם לי. הוא אמר לי שאין בעיה ושתמיד יש לי פה מקום אם אני ירצה. אמרתי לו שאין לו מה לדאוג ושאני ישאר עד סוף החודש ואני יסיים את כל מה שמגיע לו.

וככה זה היה. הגיע חודש מרץ. אני כבר לא מגיע לעבודה מגיע לי ממנו 5200 שקל שהם 4000 של חודש פבואר ו1200 של חודש ינואר. בזמן הזה הוא עדיין לא מצא מי ימלא את מקומי (לא שהוא ממש חיפש). והצעתי את עזרתי ואמרתי לו שאני מוכן להמשיך לעשות לו את העבודות הלוחוצות מהבית ללא תשלום עד שהוא ימצא מישהו.

וככה היה עשיתי עבודות של תאריכים של 20 למרץ שאני מופיע בהם ויש לי אותם שמורים.

בכל מקרה באמצע חודש מרץ היה מגיע לי עוד 4000 שקל של חודש פבואר שלא לדבר על התלושים ועל זה שאני כבר חצי שנה משלם ביטוח לאומי מהכיס שלי כי אני נחשב מובטל בלי תלושים. בוקר בהיא אחד שהתקשרתי אליו לשאול אם אני יכול להגיע לקבל את המשכורת הוא הודיע לי שלא מגיע לי ואני לא הולך לקבל שקל. ומיצידו אני יתבע אותו.

תבעתי ועכשיו אני קורא את כל השקרים בכתב ההגנה כמו למשל:

"תחילת ההתקשרות בין הצדדים הייתה בתחילת חודש דצמבר 06." ש ק ר

ו"סוכם כי בתמורה לחודש עבודה מלא ישלם הנתבע לתובע סך של 4000 שח" ש ק ר סגרנו על תלוש של 5000 שקל.

"מרבית ימי חודש ינואר הנתבע לא הגיע לעבודה " ש ק ר זה היה אולי שבוע ועדיין בשבוע הזה הגעתי כל בוקר לעבוד רק יצאתי מוקדם.

"בחודש פבואר התובע בחר שלא להגיע לעבודה ובסיום החודש פונה לנתבע ומבקש לקבל שכר בעד חודש מלא" שקר בחודש פבואר הגעתי כל בוקר לעבודה ובנוסךף עבדתי בבית בשבילו עד סוף החודש.

הבעיה שאין לי שום הוכחה. ואני לא ממש יודע מה לעשות.

מה שאני כן יודע שהא שקרן ונוכל ולא מגיע לו לנצח בכלל במשפט הזה.

אני ישמח לקבל עצות. תודה לכל מי שהקדיש זמן לקרוא ויום טוב.

ROVER=~~

פורסם

יש לך העתק מהטופס שמילאת בתחילת העבודה ?

יש לך עו"ד שמלווה אותך בתהליך ?

איזה מסמכים יש לך מתקופת העבודה שם ?

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

גם אני נמצא בהליך דומה, רק שאצלי אני עם עורך דין ויש לי תלושים.

ולמרות כל זה הבנאדם טוען שהוא הוציא לי תלושים פיקטיבים כדי שאני אוכל לחתום ובפועל לא עבדתי לכן לא מגיע לי כסף.

בקיצור נסה למצא חורים במה שהוא אומר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם להוציא תלושים פיקטיביים זו עבירה על החוק

קשה לי להאמין שמעסיק יוציא תלושים פיקטיביים וישא בעלותם (מיסים) מכיסו, אלה אם כן התלושים הם לא פיקטביים אלה פשוט מסמך מזויף שלא עבר ברישומי החברה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

תיקח עו"ד שמתמחה בעניין ואל תנסה לחפש תשובה בפורומים.

לי היה מקרה מסריח גם עם המעסיק שלי. דרך עו"ד קיבלתי את כל הכסף שהגיע לי.

חבל שלא התחלתה את כל ההליך דרך עו"ד.

בהצלחה!

• תוכן חדש...