Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר טיפול 90 הכולל טיימינג במוסך מורשה למאזדה לאנטיס 01 אני שומע לעתים רעשים מכיוון הפינה הימנית הקידמית.

נכנסתי למוסך אחר (ליד הבית) לא ההוא שטיפל ברכב והוא טען שזה מהטיפול בטיימינג.

במוסך שהחליף את הטיימינג הוא טען שזה מהצינור של המשאבת מים, וזה לא דחוף.

אני חושש מחוסר אמינות (יתכן וזה משהו קטנטן לסדר, והוא ידרוש להחליף או לשלם על חלפים של משאבת המים שבה הוא לא נגע), ועל כן אני מנסה לשמוע אולי אי מישהו ידע לענות בלי לשמוע את הרחש.

הרחשים קלים ממש, לא נשמעים באופן קבוע, רחש חורק כמו שני חלקים שמשתפשפים קצת אחד בשני.

אשמח אם אקבל כאן עזרה, במידה וניתן כמובן.

תודה.

****העזרה הראשונה לחבר החדש בפורום (ברוך הבא!) היא:

אנא קרא את הוראות כתיבת כותרת כאן: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1254627&postcount=1

****הפעם הכותרת נערכה על ידי הפורום עצמו**************

פורסם

עשית טעות לא קלה כאן !

בדרך כלל כאשר עושים טיימינג מומלץ לבדוק את משאבת המיים על כל המתלווה לה (על הדרך כי זו כבר אותה עבודה).

ואם היא רועשת או נוזלת יש להחליפה ללא דיחוי.

מקווה בשבילך שהרעש אינו ממשאבת המיים כי אז יצטרכו לפרק שוב את הטיימינג.

יחד עם זאת כמובן ייתכן שהרעשים הן מגלגלות הטיימינג ונחכה לדעת שאר המומחים לדעת עד כמה רעש מהן הוא קריטי

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום רב

ראשית רק לאחר בדיקה אפשר לתת אבחנה מדויקת

עלפי ההסבר שלך נראה לי שהפולי שמחובר למשאבת המים נוגע בכיסוי הפלסטיק ( אפשר לבדוק זאת ע"י פירוק הפולי והסתכלות )

או שאחד המיסבים מרעיש ( בבדיקת שמיעה אפשר לאמת זאת )

בברכה זיסו יוסי

פורסם
שלום רב

ראשית רק לאחר בדיקה אפשר לתת אבחנה מדויקת

עלפי ההסבר שלך נראה לי שהפולי שמחובר למשאבת המים נוגע בכיסוי הפלסטיק ( אפשר לבדוק זאת ע"י פירוק הפולי והסתכלות )

או שאחד המיסבים מרעיש ( בבדיקת שמיעה אפשר לאמת זאת )

בברכה זיסו יוסי

תודה.

"בדיקת שמיעה" זה אומר באוזני בשר ודם או משהו ממוחשב? (שאני לא שמעתי עליו)

הבעיה היא שהרעש לא קבוע, וקשה לתזמן אותו בדיוק כבאים למוסך...

פורסם

לפי מה שאתה מתאר כניראה אלה המותחנים של הטיימינג שכניראה שמפרקים אותום ואז מחזירים אז הכיוון שלהם משתנה למשל אם מותחים אותם קצת יותר ממה שהם היו "רגילים" אז הם מתחילים להרעיש...

או שזה משאבת מים תקווה שזה לא משאבה..

תיבדוק בקבלה אם החליפו מותחנים לטיימינג אם לא החליפו אז כניראה שהם שחוקים..

פורסם

יכול להיות שמתחו יותר מדי.

אתה שומע את הרעש מתגבר בעלית הסל"ד?

אצלי המכונאי מתח יותר מדי והבטיח שהרעש יעלם, הרעש לא נעלם לאחר 200 ק"מ ושיחררתי את הרצועה בעצמי לפי הוראות יצרן כי ראיתי שהבחור לא יודע כמה בדיוק יש לשחרר.

כיום כ 30 אלף ק"מ אחרי הטיימינג עדיין יש לי נהימה קלה (לא חזקה כמו שהייתה לאחר הטיימינג), ואני חושב שהמתיחה שלו והנסיעה שלי איתה טחנו את המותחן החדש או את משאבת המים.

אל תזניח.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הפתרון הוא רק ללכת למוסך אחר מורשה שיבדוק את הבעיה וישמע ויגיד לך מה זה בדיוק כדי לאמת את דבריו של המוסך שבו אמרו לך שזה צינור של משאבה..

פורסם
הפתרון הוא רק ללכת למוסך אחר מורשה שיבדוק את הבעיה וישמע ויגיד לך מה זה בדיוק כדי לאמת את דבריו של המוסך שבו אמרו לך שזה צינור של משאבה..

הייתי הבוקר אצל המוסכניק המורשה (שטיפל בי) והוא טוען שזה הציר של המשאבה, שבמקום רק להסתובב הוא גם זז הצידה מידי פעם ומתחכך במשהו (אולי במנוע?), הפתרון לדבריו הוא להחליף משאבה, אם כי זה לא דחוף.:roll:

• תוכן חדש...