Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבקשה לגבי דו"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך את עזרתכם בבקשה,

קיבלתי דוח על נסיעה בנתיב השמאלי, "אי הצמדות לימין", 250 שקל ו6 נקודות

אמור להיות מרחק מסויים שאני אמור לנסוע בשמאלי כל עוד הנתיבים הימניים פנוים בשביל לקבל דוח על זה לא?

כמדומני 2 קילומטר לפחות, לא?

תודה מראש

פורסם

מספיק שלא עקפת רכב או פנית שמאלה הדווח ירשם אין מרחק מסוים שמגביל את השוטר לרישום הדווח בדרך כלל ולמען ההגינות 1ק"מ זה מספיק לרשום הדווח

פורסם

אתה בטוח לגבי זה?

אני עברתי נתיב כי בנתיבים הימניים היה עומס קל של התנועה, בגלל השתלבות של שני צירי תנועה ראשיים

פורסם

אתה נסעת בשמאל ועקפת? אם כן, אין שום זכות/הצדקה לתת דוח.

שוטר שעצר את אבא שלי על עבירה זהה, אמר שהמקסימום המותר הוא 2ק"מ.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

נהיגה שלא בימין הקיצוני של

כביש חד סיטרי ושל כביש דו סיטרי

250 ש"ח קנס 6 נקודות

נהגת ברכה הנ"ל שלא בצידו הימני הקיצוני של

הכביש,בניגוד לתקנה 35 לתקנות התעבורה.

בחוברת ניסוח האישום החדשה לא מופיע הק"מ המינימאלי על מנת לקבל את הדו"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נעצרתי על ידי ניידת ובה שני שוטרים,

האחד יצא והסביר לי על העבירה ועל כל מסלול הנהיגה שלי, והשני ישב בניידת ורשם את הדוח (היה נהג הניידת), כלל לא ראיתי אותו אף לרגע וכלל לא החלפתי איתו שום מילה.

בדוח השוטר שמילא, ציין כי השוטר שהיה עימו, לא ראה את העבירה. מאוד מוזר, דעתכם?

תודה מראש

פורסם

לא חושבת שזה מ וזר שהוא ציין שהשוטר עימו לא ראה את העברה.

היה ותרצה לגשת למשפט מזמנים את האנשים הרשומים בדו"ח, ומכייון שהשוטר הנוסף לא ראה את העברה אין צורך לזמן אותו למשפט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אבל כל המוזר הוא, שהשוטר שמילא את הדוח, כלל לא דיבר עימי, כלל לא יצא מהניידת, כלל לא הסביר לי על העבירה, לא שמע את דברי הנהג ולא כלום.

ואילו השוטר שהסביר לי על העבירה ועל כל מסלול הנהיגה שלי, בדוח מצויין שהוא לא ראה את העברה.

זה נשמע הגיוני? רשום במפורש בדוח שהשוטר הנ"ל לא ראה את העבירה, איך הוא זה שמסביר לי עליה ועל כל מסלול הנהיגה שלי?

תודה מראש

• תוכן חדש...