Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי פג'ו 205 שנת 96.

הבעיה שלי היא כזאת אחרי נסיעות של רבע שעה משו כזה או אחרי נסיעה על כביש משובש עם הרבה בורות כשאני מחנה אני בודק את מיכל הדלק נוגע בו ויש שם רטיבות של דלק....אבל כשאני עומד ולא נוסע אין רטיבות אין נזילה ולא כלום.

לא מזמן תדלקתי פול ויצא לי מהמיכל בסביבות ליטר דלק נשפך החוצה..אבל שאלתי ואמרו לי שזה עודפי דלק שיוצאים החוצה ושתדלקתי יותר מדי.

מרחתי את מיכל הדלק בחומר שמתקשה והופך להיות כמו ברזל כזה...אבל זה לא עזר כנראה לא כיסתי את המקום הנכון אבל אני לא מוצא אותו כי כשאני עומד אז אין נזילה רק בזמן נסיעה.....ואחרי נסיעה אין אפשרות לראות מאיפה נוזל.

למישו קרה דבר כזה בעבר? איפה הייתה הנזילה? אולי יש מקום רגיש שצריך לחזק?? או שזה נורמלי וככה זה....מה שלא נראה לי....

תעזרו בבקשה!!!

פורסם

סכנת חיים אמיתית.

להזמין גרר ולהעיף למוסך , ניצוץ אחד ואתה וכל מי שנמצא בסביבה שלך עלול למות.

GOT סחוג?

פורסם

יש לך חומר דליק שדולף בצורת אדים ונוזל

ואתה נוסע איתו יום יום

זו תאונה שמחכה לקרות, חבל שתניע את הרכב יום אחד ותעלה כמו אליהו הנביא במרכבת אש בצורת 205 השמיימה

אליהו לפחות עשה את זה בסטייל עם מרכבת סוסים (מוסטנג)

גרר, מוסך ורק מוסך

פורסם

אני מצטרף לדעת החברים ששלחו אותך למוסך.

אבל אילו הייתי מחפש את הבעיה אז היא נמצאת לדעתי בצינור שמזין את מיכל הדלק (בעת תידלוק).

הרציונל - כשהרכב חונה אין רעידות ואין נזילה כשהרכב נוסע הבנזין מטלטל בתוך המיכל ונוזל דרך חלקו העליון.

• תוכן חדש...