Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sony 9815 VS Clarion DXZ576USB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות רדיו דיסק וכעת מגיע שלב ההחלטות.

יש את הסוני 9815 שראיתי אצל חבר שמבסוט עד הגג, לעומת זאת יש את הקלריון שהוא גם USB גם מסך מגע, 24ביט ,3 ערוצים של 6V.

דבר אחד שחבר אמר לי זה שבקלריון את הפונקציות של החיתוכים לפי תדירויות כלומר כמה עמודות עם תדרים שונים שניתן לחתוך איתם כל חלק מהמערכת אל א יש לקלריון רק LPF HPF כללי.

לעומת זאת בסוני יש את החיתוכים האלה.

נכון שאיכות הצליל של קלריון ממש טובה אבל האם היא נפגעת מהמחסור באקווליזר משוכלל? ולכן עדיף את הסוני?

וגם לא לשכוח את הפרשי המחירים שבין המכשירים שנעים סביבות ה500-600 ש''ח.

אם יש לכם עוד מכשירים בסכומים של 1000 - 1500 ההצעות יתקבלו בברכה.

פורסם

מניסיוני המר עם סוני אני יכול רק לא להמליץ לך עליה ותשאל עוד כמה חודשים את חבר שלךעם הוא מבסוט מהמערכת שלו אחרי שהעינית תתחיל לעשות פאקים ואז גם הבולם יתחיל לקפוץ מכול גרגיר בכביש עד כאן סוני

קלריון אין מילים חברה טובה ואמינה מהדגם הזול ועד היקר מבין השניים קח את הקלריון בלי לחשוב הרבה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...