Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

השבוע התחדשתי ברנו מגאן 2001. כבר בבדיקה לפני הקנייה הפנו את תשומת ליבי לכך שזרימת האויר מפתחי המזגן חלשה. אין הבדל בין מצב שאיבה מבחוץ לבין סירקולציה פנימית. ארצה לציין שהאויר יוצא קר ואין בעיה בקירור עצמו.

מישהו נתקל כבר בתופעה? ממה היא יכולה לנבוע?

תודה מראש,

נועם.

פורסם

תודה על התגובות. אני אבדוק את פילטר האויר.

בכל זאת, מישהו יודע אם הוא משפיע גם במצב סירקולציה? האם יש במגאן גם פילטר פנימי?

פורסם

פילטר אויר ופילטר מזגן שני דברים שונים.

תקרא את התגובות לשאלותיך לפני שאתה שואל שוב.

עניתי לך כבר לגבי פילטר מזגן.

Veni Vidi Vici

פורסם
תודה על התגובות. אני אבדוק את פילטר האויר.

בכל זאת, מישהו יודע אם הוא משפיע גם במצב סירקולציה? האם יש במגאן גם פילטר פנימי?

וויקינג, בוא לא נתעצבן. פילטר מזגן הוא גם פילטר אויר, אל תתפוס אותי על פסיקים. בכל אופן, על השאלה אם זה פילטר הסירקולציה אני לא חושב שענו לי. יש לך תשובה?

פורסם
וויקינג, בוא לא נתעצבן. פילטר מזגן הוא גם פילטר אויר, אל תתפוס אותי על פסיקים. בכל אופן, על השאלה אם זה פילטר הסירקולציה אני לא חושב שענו לי. יש לך תשובה?

לא נכון.

פילטר אויר אחראי לסנן אבק וכו' באויר שנכנס למנוע ויוצר את תערובת הדלק+אויר.

פילטר מזגן מיועד למנוע כניסת אבק ופסולת שונה למערכת המיזוג ותא הנוסעים.

פילטר אויר לא קשור למערכת מזגן.

כתבתי לך היכן ממוקם הפילטר מזגן, בדקת אותו ?

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה רבה לכל מי שענה. אכן הבעיה היתה סתימה בפילטר האויר (סליחה, פילטר המזגן :lol:).

אגב, הצלחתי לקבל תשובה לשאלה ששאלתי: הפילטר יושב ממש לפני יחידת הקירור ולכן הוא מסנן את האויר גם במצב הסירקולציה.

פורסם

לא יפה וויקינג, ידעת את התשובה כל הזמן? למה מתחת אותי :-(?

בכל אופן, הלינק שסיפקת אכן נתן מידע לגבי מיקום הפילטר במגאן אך לא לגבי תיפקודו בסירקולציה. לא הצלחתי למצא בכל הפורום מידע כזה עבור המגאן. אם אתה הצלחת, אולי תוכל להראות לי, כך אלמד דבר או שניים על חיפוש (ברצינות).

• תוכן חדש...