Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שרשום בכותרת, היעד כבר נבחר - איטליה.

המטרה - טיול, שמשלב בתוכו כמה חוויות מוטוריות (מה לעשות, החברה שבאים איתי לא שרוטים באותה רמה כמוני, ככה שכן נרצה לראות את הארץ עצמה).

לאחר חיפוש בפורום הבנתי כמה דברים:

1) אני אהיה בן 23 בעת הטיול, מה שאומר שלא צריכה להיות לי בעייה בהשכרת רכב "מעניין".

2) ייתכן וכדאי להזמין את הרכב מהארץ - יש סיכוי לחסכון קל בעלויות, ואפשר להסדיר את הנושא מראש.

3) אי אפשר להכנס למפעל של פרארי :cry: (אלא אם כן יש 100K$).

היעד המדוייק באיטליה אינו ידוע, ומסגרת הזמן היא בין 7-10 ימים.

כרגע, הדבר היחיד שאני סגור עליו זה שמודנה תכלל במסלול.

עכשיו לשאלות:

הרכב הרצוי הינו אלפא, ובררה אם ניתן, למרות שאסתפק ב-GT במידת הצורך.

ממה שהבנתי, נושא הזמנת רכב מראש בד"כ מבטיח קטגורייה, ולא רכב ספציפי. איך מתגברים על זה?

בנוסף, האם בכל קטגורייה מגיע הרכב ה"חלש" ביותר?

טווח מחירים?

קפיצה קצת מעבר - האם ניתן להשכיר גם רכבים ממדרגה יותר גבוהה, (פורשה וחברותיה) במחיר שפוי?

ולמטרה הנעלה ביותר - האם קיימת שם אופצייה, בדומה למה שאני מכיר באנגליה, של "חווית נהיגה" במכונית על (למבו, פרארי)?

זהו בשלב ראשוני (מחזיק מפתחות ממוזיאון פרארי עליי, למי שיעזור :wink:).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני חושב שאתה יודע באיזה פורום יושבים ה"מומחים" לשאלות ששאלת...

(רמז - זה פורום שעוסק במכוניות איטלקיות, ויש בו תת-פורום לייעוץ ליוצאים בחו"ל, וגם מאמר מפורט על טיולים לחובבי הרכב באיטליה)

:wink:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מכוניות זה חשוב ואכן אנו בפורום מכוניות.

אבל לא להזניח גם את הצדדים האחרים (הנהדרים) של איטליה

נופים, היטוריה, ערים עתיקות וכמובן פסטה נהדרת (כבר עולה לי הריר)

שיהיה בכיף

פורסם

דווקא לא נהנתי מהפסטה של איטליה.

לדעתי, הפיצות והגלידות הם האוצר הקולינרי האמיתי! איזה גלידה יא ווארדי :crazyeyes

בכל אופן - תכין המון מזומנים. הבקשות שלך עולות המון כסף, במיוחד באיטליה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ערן - לא שכחתי, אפילו עיינתי מעט בשרשור שלכם לפני שפתחתי את התר'ד, ואכן יש בו מידע מועיל.

בנוגע לעניין הכסף - כרגע אין לי מושג בנוגע למחירים (מה שהבנתי שהשכרת רכב בסדר גודל ה-159 תעלה בערך 600 יורו, אבל גם זה לא המידע הכי קונקרטי). בשביל העצות האלו אני כאן.

וכמובן שבטיול ארצה לראות את הארץ שבה אני נמצא, ועדיף שמתוך איזה רכב מעניין :wink:

אשמח לשמוע ממי שיש לו נסיון בתחומים שעליהם אני מדבר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בתור אחד שהיה בטיול שכרך השכרת רכב ניסינו למצוא משהו באמת מעניין המחירים היו בשמיים

בסוף "הסתפקנו" באלפא 157

בסיציליה ובטיפוס לאתנה (איזה כביש) ונהניינו מאד

וגם זה היה עסק יקר מאד

פורסם

אלפא 157?

אולי אתה מתכוון ל156?

למיטב ידיעתי לא קיימת 157.

ומה הייתה העלות, אם יורשה לי לשאול?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

תעשה חיפוש על השם שלי ואיטליה לגבי נושא השכרת הרכב שם.

GT ניתן להשכיר בערים מסוימות בוודאות. כדאי להזמין דרך SIXT מישראל ולא בחו"ל.

לי באמצע מרץ ייצאה השכרה של 7 ימים ללא הגבלת ק"מ לאלפא 166 דיזל ידנית 550 יורו כולל נהג נוסף וכל הביטוחים.

בגילך אין בעיה להשכיר אותה או אפילו SLK (לצורך המחשה). הכל תלוי פשוט איפה מקום הלקיחה וההחזרה של הרכב יתבצע.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

ליאור, אני עוד זוכר את השרשור שלך ממתי שהוא פורסם, אכן מועיל.

עכשיו השאלה היא כבר כמה אנשים נוסעים - ההתלבטות היא בין 2 ל-4.

במידה ובאמת נהיה 4 אנשים לא יהיה מנוס מרכב מספיק גדול, אבל אם אנחנו 2 זה מרחיב את המבחר (מישהו אמר בוקסטר?).

שאלה נוספת - בררה/GT - אפשר לשבת 4 אנשים בנוחות (אם בכלל למישהו כאן יש ניסיון עם הרכבים)?

נ.ב

אחרי שבדרך אתמול זכיתי לנסוע מאחורי הפרארי האדומה בדרך הבייתה, החשק לאיטליה רק מתגבר...

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ההגיון אומר דיזל, הלב אומר בנזין 8).

למרות שלפי מה שתיארת, הדיזל לא פרייאר בכלל.

ולמה בהכרח להגיע לרכב בגודל ה166? ב156 היה לי די נוח עם 4, וגם ב147 הסתדרנו (למרות שב147 זה היה לנסיעות לא ארוכות במיוחד, אני מניח שמעבר לזה היא תהיה פחות נוחה).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ההבדל בין 156 ל-166 לא גדול מבחינה כספית ומחזיר את ההשקעה בנסיעות ארוכות.

מנוע יותר גדול, יותר מרחב, בגאז' גדול יותר אלא דברים שיעזרו ל-4 אנשים להעביר את הדרך ביתר קלות.

אנחנו היינו 2 אנשים וחיפשתי אלפא GT או בררה או רודסטאר כלשהו אבל בעיר בה שכרתי לא היה.

בדיעבד היה לנו מאוד נוח, הנסיעה בין טורינו לג'נבה עברה בקלות ובדרכים מפותלות מאוד נהנתי למרות הגודל.

מנוע הדיזל ב-166 חזק מאוד, הגה קצר מאוד בעל משוב כפול מבמגאן שלי, גיר משושה הנעימו מאוד את זמני בדרכים.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...