Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לברר עם האנשים פה, כמה עלול לעלות לי טיפול 10,000 (תקופתי) לא במוסך (מרושה) מורשה של פיאט??

ומה נהוג להחליף בטיפול כזה, אם בטיפול הקודם שנערך ב(סופטמבר) ספטמבר הוחלפה רצועת טימינג, פלאגים, מסננים (פילטארים) פילטרים, שמן והכל(הכל? מה זה הכל?)

האם זה בכלל נדרש או לדחות את זה עוד מעט??

הרכב הוא פיאט טמפרה שנת 94' 1.6 ידנית

תודה לכולם,

עמית גלאם

פורסם

טיפול נדרש אם הגעת ל 10,000 ק"מ מאז הטיפול הקודם (אפשר גם פחות )

לדעתי לא כדאי למשוך אחרי 10K היות והרכב ישן.

תחליף מסננים , שמן מנוע , פלאגים , בדיקת ברקסים.

טיפולים בפיאט לרוב זולים יחסית לכן הייתי מחליף את מה שכתבתי , לדעתי יעלה לך בין 500-700

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אני אגיד לך בסדר הזה:

לפתוח פילטר אוויר אתה בטח יודע. - פילטר אוויר רגיל ניתן לנקות עם לחץ אוויר בכיוון ההפוך (כלומר להכניס לחץ מכיוון המנוע לכיוון היניקה מבחוץ).בשביל 30 ש"ח לא הייתי עושה את זה, אבל זה אפשרי.

שמן - ממליץ להחליף, ואם כבר אז לשמן איכותי יותר כגון LM 10-50 ,מתוסף במקור בתוסף מעולה MOS2 (חצי סינטטי) 130 ש"ח בערך את ההחלפה + פילטר שמן (30 ש"ח בערך) אתה יכול לעשות לבד.

פילטר דלק כנ"ל - פחות מדקה להחליף לבד.

פלאגים - פלאגים סטנדרטים יחזיקו הרבה יותר מ10000 ק"מ אם הם לא משומנים\קורוזיה עוטפת אותם.

חוטי הצתה - הרבה יותר - האינדקציה לבעיות הצתה, (בייחוד לפלאגים) היא קרטועים בסל"ד נמוך, והעלמותם בסל"ד גבוהה.

מים - במידה והשתמשת במים רגילים, מומלץ לבצע ניקוי למערכת המים (הכנסת צינור לפתח כניסה למנוע וניתוק היציאה), בלחץ מתון - אם לא נקית מעולם הרבה לכלוך יצא - ומילוי מים איכותיים (פרסטון) קח בחשבון שלאחר המילוי, עלולות להתעורר בעות כגון נזילות מים (בצבע כך שתוכל לראות:mm_wink:) מכול מיני מקומות, שלא תארת לעצמך שהמים מגיעים לשם.

מניסיון שהיה לי היו קצת נזילות\הזעות, ונעלמו לאחר תקופה קצרה.

*****מינימום של ניקוד, לא היה מזיק!***

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תודה לכולם,

מצטער על הטעויות בהודעה הקודמת.

כמו שנכתב פה למעלה, באמת יש לי קרטועים באוטו בסל"ד נמוך, אז זה סימן שאני צריך להחליף חוטי הצטה ופלגים?

וכמה זה יעלה לי להחליף את זה?

פורסם

עמית שלום

טיפול 10 לפיאט במוסך לא יעלה לך יותר מ400 שקל גג כולל בדיקת ברקסים אפילו ומי שייקח יותר אז על תלך אליו ..

מסנן דלק -6 שקלים

מסנו שמן - 25 שקלים

מסנו אויר - 30 שקלים

פלגים - 50 שקלים של בוש או 65 של ngk

4 ליטר שמן -40 שקלים

מים ירוקים כחולים או כול צבעי הקשת שתרצה 30 שקלים

בקיצור תעשה את זה לבד אם אתה יכול ..

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

• תוכן חדש...