Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירה בין שני סאבים - אשמח לקבל יעוץ

GaluL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

***נמחקה שורה שרחוקה שנות אור מלעמוד בכללי הפורום***... תודה בכל מקרה על ההתגובה... אשמח לקבל עוד תגובות כדי לראות פחות או יותר מה ההעדפה פה בפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי מה אתה מעדיף

הIDQ - נוטה יותר לדיוק אך עוצמה לא חסר לו

לעומת זאת , הקסנון הוא סאב מורגש מאד (לא נציל כל כך , ככה שאם חשבת לתת לו 400 RMS שכח מזה ) מהיר ומדויק וחזק מאד . אה וגם בעל XMAX מטורף של 38 מ"מ פיק לפיק .

מכיר את שני הסאבים לטעמי הקסנון . או 4 ID12 :]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הולך לתת לו 300-400 ככה אז תאומר שעדיף תאימג' (=את ה) דיינמאקס? זתומרת רק תחילה אני יחבר אותו למגבר 4 ערוצים בגישור אז הוא יקבל 300-400 תלוי במגבר שאני יקנה ולאחר מכן שאני יחסוך כסף אני יקנה מונו בלוק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתכוון להגביר אותו על מגבר 4 ערוצים בגישור אז :

א- או שתרכוש סאב בעל 2 סלילים של 2 אוהם כל אחד מה שיתן לך התנגדות סופית של 4\1 אוהם .

ב- תחכה עם הסאב ותרכוש קודם מונו .

בברכה רוני .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תפנים את מה שרוני אמר לך. דבר שני, ה-IDQ יעבוד טוב עם הגברה לא כזאת חזקה (300-400) כמו שאמרת, לעומת הקסנון שדורש הגברה דיי חזקה עקב כך שהוא לא נציל בכלל (85.4 ה-12D4, והדגם השני 12D2 הוא 86.04).

האמת? לא שמעתי את ה-IDQ, אבל לפי התגובות מהרכב של יאריק, הוא סאב SQ מעולה. והקסנון, בדיוק מה שרוני אמר.

אישית? בגלל שלא שמעתי, הולך על ה-IDQ, כי הוא יותר קל להגברה. את הקסנון שיש לי (כן אני משוחד) אני מאוד מאוד אוהב, ולכן ממליץ עליו מצד שני למרות ההגברה בחום,ולא סתם אני מצרף אליו עוד אחד בקרוב מאוד. אבל, רק עם הגברה חזקה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי עכשיו באתר שהקסנון נמכר, ואין אותו כבר במלאי. אם אתה מעוניין בחדש, קסנון כנראה שלא תקבל (אם החלטת ללכת עליו). ביד שניה אתה כן תמצא,אולי אחד כזה. את ה-IDQ אתה יכול לרכוש ממספר מקומות (חדש כמובן).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי עכשיו באתר שהקסנון נמכר, ואין אותו כבר במלאי. אם אתה מעוניין בחדש, קסנון כנראה שלא תקבל (אם החלטת ללכת עליו). ביד שניה אתה כן תמצא,אולי אחד כזה. את ה-IDQ אתה יכול לרכוש ממספר מקומות (חדש כמובן).

גיא.

יש לך מושג אולי מי היבואנים של פניקס גולד בארץ? על הסאב וויתרתי אני ילך על הדיינמאקס או על ג'יי אל אודיו אבל מגבר אני רוצה של פניקס גולד יש מגבר שאני מתעניין בו ובמחיר שלו בזאפ (1900 שקל) לא נראה לי שאני יוכל להרשות לעצמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הדגם של המגבר אם אפשר לדעת?

חשבת אולי על יד שניה? יש המון מגברי מונו מעולים ביד שניה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...