Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה חושב לתת לו 400 RMS אז תקנה כבר את הקיקר CVR שדוק יפה ועולה פחות אתה תהיה מרוצה לי יש אותו עכשיו

פורסם
אם אתה חושב לתת לו 400 RMS אז תקנה כבר את הקיקר CVR

בלי להכנס בנושא ה-CVR הוא סאב שממש לא קשור לפה (בלי לפגוע במטרה שלך לעזור). הקסנון וה-IDQ סאבים בכמה רמות מעל ה-CVR מבחינת דיוק ואיכות, ואפילו מבחינת עוצמה הקסנון יותר חזק (ה-IDQ אני לא יודע אבל הקסנון בטוח).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה הדגם של המגבר אם אפשר לדעת?

חשבת אולי על יד שניה? יש המון מגברי מונו מעולים ביד שניה.

גיא.

דיברתי על מגבר 4 ערוצים PHOENIX GOLD R8.0:4

לינק: http://www.loudnclear.co.il/37359/PHOENIX_GOLD_R804_

יש לך אולי מושג איפה אני יוכל להשיג תמגבר הנ"ל ביותר זול ועם אחריות רצינית כי הבנתי שאין יבואנים לפניקס גולד בארץ, או אם יש לך רעיון למגבר דומה בהספקים ובאיכות לא רוצה איזה זבל סיני

פורסם

לגבי פיניקס גולד יהיה לך קשה מאוד לקבל על מוצרים שלהם אחריות, מה גם שהמחיר של המגבר הזה לא כזה גבוה יחסית לנתונים שלו (במידה והנתונים אמיתיים ברכב רגיל שזה בין 12V ל-13.6V). שם באתר רשום 12 חודשים אחריות. לא על כל מגבר, אם בכלל, תקבל אחריות. איפה שכן תקבל, תהיה בטוח שהמחיר יהיה בהתאם.

בכל מקרה, תן תקציב, ומשם אפשר יהיה להמשיך. (בקשר למגבר הכוונה).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הגג שאני יכול להגיע זה 1700-1800 אם אני ממש מתאמץ... עכשיו הבעיה היא עוצמה מול איכות.... אני רוצה מגבר שהוא גם איכותי וגם חזק מאוד כי אני צריך הספק גבוה בגישור בגלל הסאב... המגברי High End אני צריך למשכן תבית כדי לקנות מגברים כאלה ועם הספק גבוה ... אז יש לך עצה? משו באותה איכות של הפניקס גולד ובאותו הספק פחות או יותר?

פורסם

עצה שלי? תגיד לבעל החנות שיש לך 1700 ש"ח גג, ושאתה רוצה לקנות את המגבר הנ"ל, ונראה לי שהוא יסכים. אבל, אל תשכח לשאול אותו על האחריות (אם יש, ואם באמת משהו קורה למגבר מה אתה עושה במצב כזה, אל תתבייש תשאל אותו הכל).

בכל מקרה, לפני שאתה עושה משהו, אני מציע לך להסתכל פה, ואתה יכול לחזור ולשאול על מגברים שהנתונים שלהם טובים בשבילך, האם הם שווים את הקניה שלהם.

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Amplifier&DB27579=141836&DB67058=130016

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...