Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם, אני חוזר לפורום אחרי תקופה לא קצרה של פגרה ממנו, וזאת בגלל גניבת המערכת. :cry:

מה שיש לי עכשיו באוטו, זה קומפוננט מורל פולס 6.5", שהיה מקובע לדלת, תודה לאל שהגנבים לא לקחו גם את כל הדלת איתם.

טוב, אז ככה, כעקרון יש מצב אני מתגייס עוד מעט, ואני לא יודע מה יקרה עם האוטו שלי, לכן אני לא חושב שאני אשקם את המערכת עד הסוף. מה שכן, אני מתכנן לקנות משהו חמוד, שמקסימום אני אוציא מהאוטו כשאני אמכור אותו.

ובפרק הנוכחי: HU.

אני מתלבט בין כמה דגמים, המטרה שלי הייתה Alpine 9845\6, אבל מצאתי כמה הצעות (לדעתי) לא רעות בכלל, מחירים ודגמים אופציונליים שחשבתי עליהם:

Alpine 9846 - 979 NIS.

Pioneer DEHP7750MP - 1,300-1,345 NIS.

Pioneer DEHP6950IB - 1,300 NIS.

אלו הדגמים המובילים כרגע אצלי. עכשיו לשאלות, למה ה7750 (סידרה 7) עולה בטיפלה יותר מה6950 (סידרה 6)?

לפי מה שנראה לי, ה7750 הוא לא דגם כ"כ נמוך בסדרה 7 שהוא צריך להיות שווה ל-6.

כרגע ה7750 זו האופציה שאני מתכנן עליה. למישהו יש דעות נוספות? המלצות?

*כרגע (וכרגע יכול להיות שנה, ויכול להיות חודש) אני לא מתכנן על שום תוסף למערכת, מגבר / סאב. כרגע. :p

תודה לכל העוזרים!

Car: Fiat Punto HSD 96' ; Head Unit: Stolen ; Amplifier: Stolen ; Component: Morel Pulse 6.5" ; Subwoofer: Stolen.

פורסם

הסידרה 7 הזה הוא דגם מלפני שנתיים לעומת סדרה 6 שאמרת שהיא חדשה מהשנה ולכן אין הרבה הבדל במחיר

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

הייתי הולך על האלפיין יש לי ניסיון איתו גם על הגברה פנימית

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אופציה הכי טובה היא הפיוניר 6900 , מרוויח גם USB לעומת סדרה 7

וגם כמו שנאמר , סדרה 7 של לפני שנתיים .

האלפין טוב , אך פשוט ובלי יותר אופציות שדרוג 1 יציאה בלבד למגבר , בלי יותר מדי אופציות חיתוך , בעצם אין לו בכלל :)

בברכה רוני .

• תוכן חדש...