Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן התקנתי (אצל מתקין מורשה) רדיו דיסק של סוני דגם: CDXGT410.

בכל פעם אחרי שאני מדומם מנוע כל ההגדרות של הרדיו דיסק נמחקות!

הוא לא זוכר תחנות, נכנס למצב DEMO וכדומה.

לא עוזר להוריד ולהחזיר פאנל ולהגדיר מחדש.

גם ניסיתי לעשות לו RESET.

נאדה! בכל פעם הוא מתאפס מחדש.

מה עושים?

(אני גר רחוק מהמתקין ואין לי זמן לחזור אליו)

תודה.

http://www.nradio.co.il/Product.asp?Pid=779410410&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=10&aff=Zap&lang=he

זה הדגם של הרדיו דיסק.

פורסם

בענין הרדיו דיסק שמיתאפס אחרי כיבוי

לרדיו דיסק יש שני מקורות מתח חוט אדום להפעלה וחוט צהוב לזיכרון

ככול הניראה החוט הצהוב לא מחובר או ניסרף הפיוז מאחורי הרדיו או הפיוז

של האוטו נישרף אים כן אז המצת של האוטו והאור הפנימי גם לא יעבדו

בהצלחה

מוסך אלון ו

פורסם

כדאי תמיד לעשות חיפוש,

ואם אתה מעוניין לפתור את הבעייה , צריך לחבר את את אחד החוטים במכשיר למתח קבוע,

כנראה שהמתקין טעה , וחיבר את המתחים בצורה לא נכונה.

ZZR

פורסם

חיברו לך פלוס קבוע או סוויץ ביחד...

ז"א הפלוס קבוע שלך ככל הנראה מחובר לפלוס סוויץ.

כאשר הסוויץ סגור המכשיר נדלק?

ככל הנראה המתקין ראה אדום וצהוב ולא יודע שאדום ברדיו-דיסק זה סוויץ וצהוב זה פלוס קבוע.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אני לא חושב שזה קשור לחוטים למרות שזה הכי נראה לי אבל גם לחבר שלי יש רדיו דיסק של סוני וגם אצלו הוא כל הזמן מתאפס ואין לו שום בעיה של חוטים (בדקתי כמה פעמים) בגלל זה זה קצת מוזר..

כאשר תמצא את הפתרון אשמח עם תעדכן אותי ותגיד לי איך מסדרים את זה כי חבר שלי עוד שניה הורג אותי בגלל זה..:?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

גם לי זה קרה וזה כן החוטים. לך למתקין, שהוא יתקן לך את זה (אין מה לעשות, עדיף ללכת למישהו שיודע מה הוא עושה מאשר שאתה תשרוף איזה פיוז באוטו או תעשה נזק לאוטו. תחשוב על זה) .

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא אתה צודק ב100 אחוז עדיף ללכת למתקין .(ניזכרתי איך הוצאנו את המערכת באוטו של אח שלך ) שלא יקרה לך מצב שאין אור באוטו ואחרכך להתחיל לחפש את הפיוזים ולא לשרוף בטעות משהו במערכת .

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם
אני לא חושב שזה קשור לחוטים באמת? למרות שזה הכי נראה לי אבל גם לחבר שלי יש רדיו דיסק של סוני וגם אצלו הוא כל הזמן מתאפס ואין לו שום בעיה של חוטים (בדקתי כמה פעמים)אך בדקתה?הסבר בבקשה את אופן הבדיקה שהראתה שהכל תיקן בגלל זה זה קצת מוזר..

כאשר תמצא את הפתרון אשמח עם תעדכן אותי ותגיד לי איך מסדרים את זה כי חבר שלי עוד שניה הורג אותי בגלל זה..:?

יש 3 חוטי מתח בHU

ACC- שבא מהסוויץ שעובד כמו רמוט רק לא בדיוק

B+ שהוא מתח קבוע שעובר דרך פיוז שאחראי בין היתר על הזיכרון של המכשיר

וGROUND שהוא הארקה

הנה האפשרויות העומדות בפנינו

B+ ACC מחוברים יחד למתח הקבוע = מכשיר עובד תמיד ויש זיכרון

B+ ACC מחוברים יחד למתח של הסוויץ = מכשיר עובד רק בהכנסת מפתח ואין זיכרון

ACC מחובר למתח קבוע וB+ מחובר לסוויץ = מכשיר עובד רק בהכנסת מפתח ואין זיכרון

ACC מחובר לסוויץ וB+ מחובר למתח קבוע = התקנה מוצלחת.

בדיקה פשוט עם מד מתח, הוצא מפתח, והתחל בבדיקה של כל החוטים שיש על הצמה של HU קיבלתה 12V סמן אותו כמתח קבוע, הלאה, הכנס מפתח וסובב, התחל בבדיקה שוב, קיבלתה 12V השאר על אותו חוט, הוצא מפתח המתח נפל? אם כן סמן סוויץ, הכנס מפתח הפעל אורות עבור על השלבים שוב קיבלתה 12V חדש? השאר על החוט, כבה אורות, המתח נפל? אם כן סמן ILLU (רוב הHU בעלי עמעום אור בהדלקת אור, לא מחייב חיבור, רק במקרה של רצון)

את הארקה אני בטוח שאתה יכול למצוא.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

תראה אני מבין מערכות ואני יודע להרכיב אותן אבל אצל חבר שלי זה היה משונה מאוד כי הגיעו 4 חוטים הנושאים מתח של 12 וולט ולכן היתה בעיה ולא נגעתי אמרתי לחבר שלי שילך למתקין כי אני לא רוצה להרוס משו לאחר מכן חבר שלי חזר אלי והמתקין הוריד שני חוטים והשאיר אדום (פלוס אחרי סווטיש) וצהוב(פלוס קבוע ) עכשיו לפי מה שאני מבין במערכות אני יודע שצהוב לצהוב אדום לאדום והמערכת עובדת טוב ואצלו היא לא עובדת טוב (זה היה ביום שפירסמתי את תגובתי הראשונה פה!) לאחר שפתחתי את כל צמת החשמל שם שמתי לב ששני חוטים מחוברים אחד לשני בקומבינה רצינית אמרתי לחבר שלי שילך לחשמלאי מוסמך ולא למתקין שלו והבעיה הייתה שצמת החוטים היתה שרופה וחוט הפלוס נותק ואותו מתקין עשה קומבינה ולקח מתח מהסוויטש וגרם נזק די גדול לחבר שלי (תיקון צמת חשמל 150 שח + מערכת נשרפה 350 תיקון)

וזהו בגדול ולכן הגבתי כמו שהגבתי בפעם הראשונה מיכוון שאני חיברתי בסדר אבל הקומבינה שעשו לפני גרמה להרבה נזק לכיס של חבר שלי

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

אין קשר צהוב לצהוב או אדום לאדום או תורכיז לחום חח

בעזרת רב מודד פלוק פשוט אפשר לבדוק

איזה מן החוטים שמגיעים מגיע ישירות ממקור המתח או מגיע לאחר סוויטש

הכבל שמגיע ישירות ממקור המתח חייב לתת מתח ללא הפסקה גם כאשר הסוויטש מכובה וכך הזכרונות שלך למעשה נשמרים.

כבל זה יש לחבר לכבל הזיכרון-מתח קבוע בד"כ צהוב (מופיע בסכמת חשמל על המכשיר). לאחר מכן התחנות יישמרו

יום טוב.

פורסם

שחבר שלך ילך למתקין שלו ויבקש החזר כספי על הנזק שגרם!

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אל תדאג חבר שלי הוציא ממנו מערכת חדשה של פיוניר שעולה 700 שקל

פורסם

בת'רד הזה יש מחלה!

1. אומרים לך את אחת משתי הסיבות היחידות שבגללן זה יכול לקרות - ואתה ממשיך להתווכח שזה לא. בשביל מה פתחת את הת'רד?

2. מוזר שזה קורה גם לחבר שלך - במקרה, מדובר באותו המתקין?

3. אולי הגיע הזמן לחשוד ב"מתקין"???

4. אם זה לא בעיה בחוטים - אז המכשיר דפוק!

5. הבעיה האמיתי כאן היא - המתקין, הוא לא!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר ראשון בוא נתחיל מזה שלא אני פתחתי את הת'רד הזה דבר שני אני לא מתווכח פשוט הסברתי את השתלשלות העיניינים בנושא של המערכת שלו דבר שלישי אני אשמח אם תקרא את ההודעות הקודמות שלי לפני שאתה תולה אותי..

ובאמת סליחה שאני לא מובן אני מודע לבעיה קשה לי לבטות את עצמי לא במילים ולא בכתב ולכן זה נראה מסובך מכפי שזה במציאות

תודה על ההבנה והסבלות של חברי הפורום

אורן.

• תוכן חדש...